נשימות פראנה

obobus

New member
נשימות פראנה

הי רותי, לפני כמה זמן שאלתי בנושא ונתת לי כמה קישורים מעניינים. באחד מהם יש הסבר איך למדוט ולתרגל, אבל אני לא ממש מבין את המונחים ומבין מה נדרש אני מצרף ציטוט למטה. אשמח אם תוכלי להסביר קצת על הצ'קרות, איפה כל אחת נמצאת, משהו שיעזור לי לתרגל תודה ולילה טוב דמיינו אור זהב יפהפה היורד ממהות הבורא ונכנס דרך צ'אקרת הכתר שלכם. בעודכם שואפים אור זה, אפשרו לו לנוע מטה אל תוך בלוטות האצטרובל והתימוס שלכם. הניחו לו למלא את כל ישותכם. לאחר שהחזקתם באור הזה למשך כמה שניות, נשפו ושחררו אותו דרך צ'אקרת הלב שלכם. חזרו על התהליך כמה פעמים, ובעודכם משקיטים את מוחכם ומרגיעים את גופכם, התחילו להאט את נשימתכם. בעיני רוחכם, התלוו לאור והפכו לבן-לווייתו, ראו כיצד אתם יכולים להניע אור זה באיטיות מטה ואל מחוץ לגופכם. שכן בעודכם מאיטים את קצב נשימתכם, אתם תחוו תחושה של חסד, היזכרות של אהבה וריפוי באור האלוהים.

עד שרותי עונה לך...

צ'אקרת הכתר: 20 ס"מ מעל הראש צ'אקרת הלב : באיזור הלב בלוטת האיצטרובל = העין השלישית- בין שתי העיניים טיפה למעלה (איפה שההודים שמים נקודה) לא יודעת מה זה תימוס אבל אם תיכתוב "צ'אקרות" בגוגל תקבל הרבה הסברים טובים + מיקומים + צבעים

obobus

New member
תודה../images/Emo45.gif

אני אחפש עכשיו ואלך לנסות קצת (עד שארדם..)

בכיף../images/Emo140.gif

בהצלחה

רותי 11

New member
דנה יקירתי - צ'אקרת הכתר

נמצאת בקודקוד הראש 20 ס"מ מעל הראש זאת הצ'אקרה השמינית צ'אקרת הכתר שייכת לצ'אקרות שנמצאות על הגוף שלנו, ואני לא יודעת אם ידוע לך שיש לך עוד 6 צ'אקרות מעל הראש סה"כ 13

obobus

New member
התחשמלתי

הי רותי אתמול בלילה והיום ניסיתי לתרגל נשימות פראנה כמה פעמים. דמיינתי או שבחרתי לראות אור לבן מהול בכחול/תכלת יורד מעלי לכיוון הראש וחודר בהתחלה בזרזיף ואח"כ מתגבר עד לכדי משפך דרך העין השלישית. מגיע לאיטו לתימוס שבאזור הלב ושם נוצר מוקד חזק ובוהק של אור לבן שמקרין בבת אחת ובמהירות לכל הגוף. אז כל גופי כאילו זהר מבפנים, כאילו הילה של אור הקרינה מתוכו החוצה. תרגלתי בלילה והיום מספר פעמים. בכל פעם שתרגלתי נשמתי לאט עד שהיו לי רגעים שהייתי צריך ממש לקחת שאיפה עמוקה של אוויר, זה חזר על עצמו כמה פעמים, והיו סיטואציות שגם היתה לי תחושה באזור הראש, קצת לחץ שאחר כך השתחרר. האם התרגול שלי נכון, מה שהרגשתי הוא מתאים? איך אני אדע שאני מתרגל נכון ומתקדם? דבר נוסף ומאוד חשוב. התחשמלתי, ממש עכשיו, פעמיים. פעם ראשונה בצורה קלה ופעם שניה די חזקה, כשנגעתי בלפ טופ שלי (זה שעכשיו אני כותב ממנו...). האם זה קשור? הטענתי את הגוף שלי במטען כלשהו? עכשיו כבר אחרי 11 בלילה והתרגול האחרון שלי היה ברכבת ב-8 בערב.

רותי 11

New member
לא הבנת מה קרה לך ?

הרי כל הקטע של "ההתחשמלות" נובע מעודף אנרגטי שנוצר כתוצאה מאותה התנסות, אם עשית את זה נכון לדעתי כן, אבל העניין הוא שנפתחת בבת אחת לאנרגיה חזקה (אנרגיית אש) ולכן קרה מה שקרה, אל תעשה את זה הרבה פעמים תן לגוף שלך להתרגל לאט לאט לאותה אנרגיה ולא יהיו עודפים.

obobus

New member
אפשר לתרגל הרבה ולפרוק את האנרגיה בדרך

קצת פחות כואבת? התרגול עצמו ממש כיף, כמעט ממכר או שאולי יש תרגול שעוזר אחרי זה לשחרר עודפי אנרגיה?

obobus

New member
תודה, אגב

יש דרך נוספת לבדוק אם אני מתרגל נכון (חוץ מלהתחשמל)

רותי 11

New member
הדרך הטובה ביותר היא

בעצם לראות איך זה משפיע עלייך ומה זה פותח לך עם הזמן

obobus

New member
לרוקן תוך כדי או להמתין לסיום ואז זה כמו

הרפיה בסוף התרגיל? דבר נוסף שלא ברור לי עד הסוף, הוא מה לגבי צ'אקרת הכתר. אם הבנתי נכון את דנה, האור נכנס דרך העין השלישית אז לא ברור לי עד הסוף מה באזור הקודקוד תודה על הסבלנות לכל השאלות שלי

רותי 11

New member
אני חושבת שהבאתי לך מספיק

קישורים שתקרא על הצ'אקרות והאור נכנס דרך הכתר, העין השלישית משמשת לדבריםאחרים, היא משמשת בעיקר לראיה הפנימית והרבה פעמים יש כאלה שמתקשרים דרך העין השלישית. לעשות הארקה לאדמה לדעתי תעשה את זה אם תרגיש שיש עודפים אם לא אין צורך.

למעלה