נשימה ראשונה

החסוי 4

New member
נשימה ראשונה

אהלן . . אני לא נוטה להכנס לפורומים בד"כ , פשוט יש לי שאלה שלא מצאתי לה מענה. אני וחברה שלי מוצאים את עצמנו במצבים אירוטיים לעיתים תכופות אבל אני מונע מזה מלהמשיך כי אני אף פעם לא הייתי עם בחורה שזו הפעם הראשונה שלה ... השאלה בכל מקרה אם לבתולה הפעם הראשונה היא תמיד כואבת והיא לא תהנה ממנה או שצריך להתנהג באופן רגיל ולהמשיך גם סיבוב שני כי היא נהנת ורק ההתחלה היא זו שכואבת תודה רבה ....

להמשיך סיבוב שני?!

כל אחת ומה שמתאים לה. תעשו רק מה שמתאים לה. ולדעתי-לא חייבים "להחליט" על חדירה ולבצע. זה לא יעד מבוצר, ולא צריך לכבוש ולהספיק. חיבוקים, נישוקים, מזמוזים, רד לה, תלמד מה נעים לה בדגדגן, תכין את השטח, תיצרו אינטימיות וקירבה, כשהיא תהיה מוכנה לחדירה היא תמצא דרך להראות לך את זה, וכנ"ל לסיבוב השני. זה יכול לקחת כמה פעמים....עד שהיא תרגיש מוכנה לחדירה... אצלי למשל לא היה קרום בתולין ובכלל לא כאב לי ולא כלום. להגיד שנהניתי...זה יהיה מופרך. עברו שנים עד שלמדתי להנות מחדירה. זה תמיד גירה אותי אבל הנאה פיזית לא היתה לי שם, רק "נפשית"...

חופ שיה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

גם אצלי לא היו כאבים בפעם הראשונה. עד לחדירה הראשונה אני וחברי עשינו סקס בדרכים שונות ומגוונות, זה ללא ספק יצר "מיטה" נוחה יותר לאקט החדירה , האינטימיות בנינו גדלה והתפתחה ואפשר לומר שזה הוריד את הלחץ ממעשה החדירה. יכול להיות שזה יכאב, אין מנוס מזה , צריך להתמודד עם הכאב ולנסות לעבור את השלב הזה כמה שיותר מהר על מנת להתחיל ללמוד להפיק מסקס את העונג הטמון בו, זהו תהליך והוא לא קורה אחרי משגל אחד וגם לא אחרי שני משגלים.

אין דבר כזה תמיד

הכל תלוי ברמת הרגישות וההתחשבות שלך אליה. אם תהיה קשוב ועדין, אני בטוחה שזה מאוד יקל. בנוסף, היא צריכה להיות מוכנה לזה ולרצות את זה. זה מאוד משפיע אם זורמים ולא מתנגדים. דבר נוסף וחשוב, מכיוון שהיא חסרת נסיון, ועדין לא מכירה מספיק טוב את גופה ולא יודעת למה לצפות, קצת קשה במקרים כאלה להנות. זה לא אומר שזה לא אפשרי, אבל בדרך כלל פחות מתרכזים בהנאה שבזה. אתה לא צריך לעצור, אלא לזרום יחד איתה. בהצלחה.

למעלה