נשים

r o n i t 3 7

New member
נשים

ישנן הרבה תיאוריות המסבירות את ההבדלים בין המינים, אחת מהן היא התיאוריה הפסיכו'-חברתית המבוססת על סטראוטיפים וטוענת כי המין הגברי הוא החזק והוא השלוט, ואילו הנשים הן, הן המין החלש... על בסיס זה ועל בסיס התגובות בשרשורו של הערס לגבי איך הופכים חתולה לכלבה, עולות לי המחשבות... למה בעצם הנשים מודות כבל עם ועדה כי הן המין החלש [תתחתן איתי ואני כבר אדאג להפוך מהחתולה לכלבה...] נשים... שילוב קטלני כשהן ביחד, לא מפרגנות אחת לשניה, הכל כשר בעיניהן כשמדובר בגברים, ועוד אומרים שהגברים הם ציידים אז מה אנחנו, ציידות, לפעמים יש לי הרגשה שהן [הנשים] צמאות לדם... אז...למה, למה אנחנו לא יכולות לפרגן אחת לרעותה, למה אנחנו נותנות בסיס איתן לכל אותן תיאוריות...

רות 2

New member
"אנכנו לא יכולות"

זו מילה מכלילה מידי לטעמי לכן התיאוריה הזו שווה ל.....

r o n i t 3 7

New member
מילה מכלילה...

יכול להיות, לטעמך היא שווה ל... כאישה אני יכולה להגיד שאנחנו נותנות לה בסיס יום יום, זה לא מקובל עליי, לא מתנהגת כך, אבל ישנן הרבה שכן... ועל זה אני מתרעמת, תוכיחו אחרת, תהיו נעלות יותר...

Rinattt

New member
את מדברת בשם אחרות

שלא חושבות כמוך. אז כן, מילת ההכללה שלך לא במקום!

magic40

New member
מתוקה-למי להוכיח?

כאן זה לא בית משפט תתרגלי לפעמים שירושרים נפתחים בהומור לפעמים שחור תמיד אמרתי שישנה בעייתיות שלא מכירים את פותח השירשור במקרה הזה זה ערסי שהתרגלתי לקחת בערבון מוגבל גם כן ערס

את והאחרות "נותנות"

אל תכלילי לאחרות ושכמותי. די לנו עם הסטיגמות בגלל בלונדינית אחת שחשבה שהעוף זה סוג של חיה נכחדת... אין צורך בחיזוק מהצד הנשי הזה, שהאופי שלהן שברירי וחלש בשל מלנכוליות ודימוי עצמי נמוך. אין ולא יקום ייצור עליי אדמות עם שלמות גנטית חוזק וחוכמה כאישה. אין ולא יקום שני לה ליכולות שטמונות בה. אין מה להוכיח בנוגע לתכחנות, יכולת תימרון מניפולציות וחוסר פירגון לצד הנשי, זה אינדיווידואלי, כל אחת לפי צרותעינייה, זה קיים זה מושרש וזה רץ. אבל לאמר שנשים חלשות... :)) את מחדשת כאן משהו שגדולות ואחרות ממך ללא ספק סוברות ומוכיחות אחרת.

1hakim

New member
לרונית -הנשים הם המין החזק

הן מחליטות .אל תסתכלי על חוסר שפיות הרגעית של הגבר גם אלוהים נתן כח סבל לנשים מחזור -לידה שאין לגבר ומהנסיון האישי : שרציתי ילד ,היא תמיד קבעה מתי עם 3 הילדים -וגם" שלא הלך " מסתבר שהיא שמה טבעת בלי ידיעתי אין לכן מה אפילו להתווכח על מי הוא המין החלש בכל הסיפור

r o n i t 3 7

New member
גם אני חושבת שאנחנו המין החזק

אבל לא על בסיס ההחלטה מתי להביא ילדים, ומתי הם שלנו... אלא על בסיס אחר, על בסיס הכוח הפנימי שלנו, היכולות והחוזק שלנו...

Rinattt

New member
המין החזק

הוא המין החלש בגלל חולשתו של המין החזק על המין החלש

רק מה שאת רוצה יהיה...

החוזק שלך יבוא רק ממך, אל תעשני על משוב או גחמה של אחר. אני לא חושבת כמוך... אני בטוחה שנשים הן שיבוט גנטי מוצלח לחוזק עצמי ויכולות על אנושיות ביחס לכל ייצור אחר עליי אדמות. רק אני מחליטה מה לעשות מתיי ללדת איך עם מי ואיפה...{ויוה לקידמה וללגיטמציה לבנקאות הזרעים} רק את תחליטי איך החיים שלך יתנהלו ויראו בעינייך.. החוזק הוא לא מקרו הוא בא לידיי ביטוי במיקרו ומשם הדרך רק קורנת ומרנינה.

Rinattt

New member
כמה חבל...

שלקחת קשה את מה שערס אמר... אחרת לא היית פותחת שרשור... אגיד לך מה, ממה שלי ידוע כשאדם מציק לו משהו שאומרים סימן שיש דברים בגו אז רונית, דברי בשם עצמך. עכשיו בקשר למה שערס אמר, גם אם זה בצחוק הרי שבכל צחוק יש מעט מן האמת. תחשבי קצת רונית יש הרבה נשים שבאמת הן כלבות לא קטנות [דוגמא: אמא שלא נותנת לגרוש שלה לראות את הילדים, אישה בוגדת, וכו'] יש כאלו שהופכות לכאלו בלית ברירה [אישה מוכה, נבגדת] אבל יש כאלו שלא... [כאלו שלא נאלצו להיות כאלו, או כאלו שמוותרות בכדי שיהיה שקט או כאלו אצילות נפש שפשוט קמות והולכות ממקום שרע להן בלי הרבה סקנדלים ובלגנים] ככה כמובן יש גם גברים כאלו, ויש כאלו שלא... אי אפשר להכליל. כשבן אדם יודע מי הוא באמת, כל מה שיגידו לא יעצבן אותו! כמו נועמי למשל, שבא נכנס וטוען שכל הנשים הגרושות הן ככה וככה מי שמתייחסת או מנסה להסביר לו שלא... לדעתי... טיפשות לשמה. מי שיודעת שהיא לא כל מה שהוא טוען - תתעלם לחלוטין! כשאת נותנת יחס למשהו שאמרו את כביכול מבססת להם שמה שאמרו הוא נכון. [לא כל מקרה אבל לרוב זה ככה...] זו דעתי... שיהיה שבוע שקט

deena

New member
תגידי רינתתתתת?

למה, כשההוא כינה את הערבים ג'וקים, זה הפריע לך, אבל כשיש השוואה בין נשים לכלבה/ חתולה זה נראה לך בדיחה? אה?

Rinattt

New member
דינה

צחקתי מהדוגמית שהביא, עניתי לו שאפילו ראוי לפקסס את הרעיון לרמטכ"ל. עכשיו בעינייני ערבים לא אומר לך בכלל למה אני מדמה אותם כי הרי ברור שאני ואת לא נסכים בעיניין
[אבל זה שלי, ושלך זה שלך וזכותי כמו שזכותך לחשוב מה שבא לי] אם לא הפריע לי הדימוי של ערסי וראיתי בכך בדיחה אז אולי לא הפריע לי כי אני לא מרגישה כזו? חשבת על זה?

deena

New member
ואם את לא מרגישה כזו?

זה סיבה לאפשר להשתמש בזה בתור בדיחה, ועוד לעודד את זה? מצחיק לאללה להשוות אנשים לחיות. לפעמים נדמה לי שלחיות מגיע יחס יותר טוב מזה. אני אישה. זה מה יש. ומאוד לא נעים לי, אפילו בתור בדיחה עלובה, לשמוע שיש אנשים שמחשיבים אותי לחיה. גורם לי לחושב שאותם אנשים, שחושבים בצורה כזו, הם שם בעצמם, בכלביה, אבל לא לגמרי מודעים לכך. ובעניין אותו בדיחה- אם נישואין לגבר גורם לנשים להפוך לכלבות- מדהים שאף אחד לא העלה את האפשרות שהחיבור לגבר הוא שגורם לשינוי. איכס.

Rinattt

New member
מצחיקולה דינה

אמרה שם מישהי [נדמה לי שאני
] תהפוך לכלב... נו אז לא צויין שם גם על הגברים??? לא פעם ולא פעמיים אנחנו צוחקות על הצד השני, על כך שגברים לא יכולים לעשות 2 דברים בו זמנית וכל מיני בדיחות, SO??? זה אומר שכולם כאלו? פעם שאלו מישהי "את אוהבת כלבים?" היא ענתה "כלבים על 2" לנו מותר לגחך ולהם לא? אז דימו לכלבה נו מה??? אם תהיי עם מישהו במיטה ויגיד לך "אחחחח איזו חתולה את" אני בטוחה 100% שלא תעלבי, ולא רק שלא תעלבי זה גם יחמיא לך!
לא לוקחת כבד מה אומרים, זה לא מעניין אותי. תשימי לב לא פעם טענתי שאומרים למשל על רוסיות שהן... ועל תימניות שהן... ועל פרסים שהם... וכו' וכו' אז אומרים... אז סימן שזה נכון? כלבה לא כלבה בנתיים הם אחרינו על 4

r o n i t 3 7

New member
הבהרה

עצם זה שההודעה הזו נפתחה כאן בפורום גרושים גרושות אינה אומרת שאני מייחסת את אשר אני חושבת לקהל הגרושים גרושות, בכלל לא, זה מיוחס לכלל האוכלוסיה. לא התכוונתי לפגוע באף אחת כאן, רק לצורך ההבהרה - אף אחת כאן לא פגעה בי אישית... דברים עלו אתמול משיחה שהיתה לי עם ידיד אשר שיתפתי אותי בדינמיקה המאוד מורכבת במקום עבודתי, הדינמיקה של עבודה משותפת בין נשים אשר ברוב המקרים לא מצליחה, עוד הסברתי מדוע אישית מעדיפה להיות בחברת המין הגברי ומדוע לי אישית יש הרבה מאוד ידידים ומעט חברות, ישנה אולי אחת חברת ילדות אשר אותה אני מחשיבה כחברה טובה... מי כמוך יודע שגם אני הגעתי לכאן לא מרצון, וכי עברתי הרבה מאוד כאב בחיי והחלטתי לשים לזה כץ... עדיין אין זה שגם אני כלבה, בגלל שרציתי להפסיק את הכאב הפיזי שנגרם לי...

d a n i e l s 5

New member
הופה !!!!!!!!!

יכולה להגיד לך בקצרה בלי להיכנס לניתוחים מסובכים....... זה שאת לא מצליחה זה לא בגלל הנשים שסביבך......זה לא בגלל שהן לא יודעות איך לאכול את "האחווה הנשית" זה רק בגלל שאת עוד לא שם.......את עוד לא בטוחה בנשיות שלך. בכח שיש לך כאשה ! את עוד צריכה את הסביבה הגברית .....ריקה מנשים....לחזק לך אותה ! תאמיני לי אני עובדת בסביבה נשית, מוקפת בנשם.......והכל עובד יופי ! ותחשבי על זה !

למעלה