נשים

נשים ../images/Emo13.gif

יש לי שאלון קצרצר ונחמד בשבילכן בנושא סקסיות: 1. מה זה להיות "סקסית" מבחינתך? 2. מתי את מרגישה הכי סקסית? 3. מה גורם לגבר לחשוב שאישה היא סקסית, לדעתך ומניסיונך? 4. פריט לבוש סקסי? 5. צבע סקסי? 6. תנוחה סקסית? 7. מה הופך גבר לסקסי? 8. להתחיל עם גבר זה סקסי? 9. את סקסית? 10. יש לך קול סקסי? 11. הגבר שלך סקסי? 12. למה סקס הוא דבר כל כך מרכזי בחיינו, לדעתך?
תהנו.

סיון 1 23

New member
סקסית.

1. מה זה להיות "סקסית" מבחינתך? להיות מושכת, מכל בחינה. סקס אפיל. 2. מתי את מרגישה הכי סקסית? כשאני לובשת דברים שאני חושבת שמאוד מתאימים לי, כשמחמיאים לי וכשאני רוקדת. 3. מה גורם לגבר לחשוב שאישה היא סקסית, לדעתך ומניסיונך? מניסיוני - ריקודים סקסיים - תנועות טובות - הליכה, ריקוד , הנפת שיער. 4. פריט לבוש סקסי? ג'ינס צמוד קרוע (אין לי), חזיה, בגד ים. 5. צבע סקסי? בורדו, שילוב של בורדו ושחור. 6. תנוחה סקסית? הכי מחרמן אותי תמיד מיסיונרית... אין מה לעשות. 7. מה הופך גבר לסקסי? שפתיים יפות, קוביות בבטן, שרירים בחזה ובידיים ואם כבר עשיתי אותו ככה... אז ניתן לו ממש מעט זיפים על לסת טובה, עם שיער קצר וכהה. 8. להתחיל עם גבר זה סקסי? אמממ... לפלרטט עם גבר זה סקסי. 9. את סקסית? אני רואה את עצמי סקסית במשך רוב הזמן בחיי. 10. יש לך קול סקסי? אממ... יש לי קול מוזר... לא ממש סקסי, כשאני שרה ואולי כשאני צרודה. 11. הגבר שלך סקסי? לגבר "שלי" יש גוף טוב ושרירים וקול מאוד עמוק וסקסי. 12. למה סקס הוא דבר כל כך מרכזי בחיינו, לדעתך? כי ככה הרגילו אותנו - שכל הזמן מדברים על סקס- אם זה טוב או לא טוב, מוכנים או לא מוכנים, זאת שטיפת מוח. וזה הוך לדבר מרכזי כל כך בחיינו.

amazone

New member
אם כבר קשה לי להרדם...

(שוב...) 1. מה זה להיות "סקסית" מבחינתך? ת. להרגיש מושכת, להתלבש כך, לגרום למי שאת רוצה שיתחיל איתך להתחיל איתך ותשובה מתבקשת - סקס (בעיקר משחק מקדים) 2. מתי את מרגישה הכי סקסית? ת. כשמספר 1 מצליח 3. מה גורם לגבר לחשוב שאישה היא סקסית, לדעתך ומניסיונך? ת. טיזינג, שפת גוף, לבוש, מבנה גוף (אבל לרוב כל מה שצריך זה חזה וכוס) 4. פריט לבוש סקסי? ת. בעיקר הלבשה תחתונה מחמיאה (זה בשביל ההרגשה שלי בלבד...) 5. צבע סקסי? ת. תלוי על מי ומתי שחור, אדום, תכלת, לבן, כתום 6. תנוחה סקסית? ת. כאילו מה? בסקס? טוב אין תגובה 7. מה הופך גבר לסקסי? ת. גישה, חיוך, מבנה גוף, עייניים (מבט), נשיקה, כשהוא ממוקד רק בך, שפת גוף, בטחון עצמי, כשהוא יודע מה הוא רוצה מעצמו 8. להתחיל עם גבר זה סקסי? ת. תלוי באיזה סיטואציה 9. את סקסית? ת. גברים אומרים שכן לא מרגישה כך 10. יש לך קול סקסי? ת. כן 11. הגבר שלך סקסי? ת. הגבר שלי? אם מישהו יקרא לי האשה שלו זה סימן שיש לו נטיות התאבדות. טוב - הגבר האידיאלי שלי הוא סקסי. יצאתי עם כמה שיצרו רושם סקסי והתברר שאין דברים בגו 12. למה סקס הוא דבר כל כך מרכזי בחיינו, לדעתך? ת. כי זה אמור להיות כיף, לשרוף קלוריות וזה קטע של יינג ויאנג - 2 ניגודים שנמשכים והופכים לאחד שלם לעולם ומלואו

ellulli

New member
תשובות :

. מה זה להיות "סקסית" מבחינתך? להרגיש סקסית,להיות במצב עם מתח מיני גבוה.. 2. מתי את מרגישה הכי סקסית? כשאני רוקדת, במשחק מקדים, בים (אלא אם כן בדיוק בא גל שהעיף אותי והוריד לי את התחתונים) 3. מה גורם לגבר לחשוב שאישה היא סקסית, לדעתך ומניסיונך? כשהיא מדברת על סקס בחופשיות, כשהיא מראה את הגוף שלה אבל לא לגמרי (להשאיר מקום לדמיון), רגליים יפות ותחת יפה, כשמפלרטטים איתם. 4. פריט לבוש סקסי? שמלת מיני שחורה, או חזיה ותחתונים שחורים. 5. צבע סקסי? אדום ושחור 6. תנוחה סקסית? מיסיונרית, כשיושבים אחד על השני, בעמידה. 7. מה הופך גבר לסקסי? נגיעות מרפרפות כאלה, ידיים יפות, כשהוא אומר לך ברמזים שהוא רוצה אותך. 8. להתחיל עם גבר זה סקסי? פלירטוטים כן. 9. את סקסית? חח לא יודעת. ברוב הזמן אני חושבת שלא, כי זה לא מעסיק אותי. במצבים אינטימיים כן. 10. יש לך קול סקסי? לא. 11. הגבר שלך סקסי? כן.. 12. למה סקס הוא דבר כל כך מרכזי בחיינו, לדעתך? ככה חינכו אותנו אני מניחה, אבל מצד שני זה באמת מתחיל להעסיק מבחינה מנטלית כשההורמונים מתפרצים, ואז מתחילים להתעסק בזה פרקטית ואז זה כבר בככל מעסיק גם פרקטית וגם מנטלית. בקיצור, זה מעגל שלא נגמר.

ת-ש-ו-ב-ו-ת

1. זה להרגיש נוח ובטוח עם עצמך ולהראות את זה 2. אחרי מקלחת כש אני מורחת קרם גוף ושמה תחתונים וחולצה של גבר אז אני הכי משוחררת גם 3. הצורה שבה היא מתנהגת, הבטחון העצמי שלה וגם הלבוש 4. חצאית שיש לה מצד חתך ארוך וכשאת הולכת זה חושף את הרגל 5. שחור ואדום 6. כששניהם יושבים והיא עליו 7. המבט מעיניים, החיוך,המראה אבל גם ההתנהגות -אני יודעת שזה כללי 8. כן בהחלט 9.תלוי מתי
10. כן...כשהייתי קטנה עניתי לטלפון וזה היה ידיד של אמא וכשהוא דיבר איתה הוא אמר לי שיש לי קול ממש סקסי והייתי בת 10 11. ברור 12. כי זה אחד מהצרכים הבסיסיים שלנו בחיים...תכלס השאיפות שלנו לעבודה וכסף זה כדי שאנשים אחרי יימשכו עלינו- כלומר סקס...

Bitch47Percents

New member
אעע

1. מה זה להיות "סקסית" מבחינתך?להיות סקסית זה להרגיש כזו..להיות שלמה עם עצמי- נפשית ופיזית 2. מתי את מרגישה הכי סקסית? אחרי מקלחת ארוכה, אחרי ביקור במספרה או אצל הקוסמטיקאית, במצב אינטימי עם מישהו שאוהב 3. מה גורם לגבר לחשוב שאישה היא סקסית, לדעתך ומניסיונך? מבטים שלה, קימורי הגוף, צורת דיבור 4. פריט לבוש סקסי? מחוך 5. צבע סקסי? שחור 6. תנוחה סקסית? הוא יושב, הבחורה יושבת מעליו 7. מה הופך גבר לסקסי? המבט, צורת הדיבור, הזרועות, הצורה שבה הוא נוגע 8. להתחיל עם גבר זה סקסי? במקרים מסויימים, כן 9. את סקסית? לפעמים 10. יש לך קול סקסי? לא חושבת 11. הגבר שלך סקסי? בדרך כלל מי שאני איתו הוא סקסי בעיניי 12. למה סקס הוא דבר כל כך מרכזי בחיינו, לדעתך? זה כיף, וגורם להרגשה טובה.

למעלה