נשים

בר

New member
כתבה נכונה לחלוטין !!!

אתה חייב להזכיר לנו שנשים לא יודעות לעבוד במיטה ?! אחר כך הן מתפלאות...למה הוא לא גומר ? למה הוא לא נהנה ? היי ירד לו הצוציק למטה !

בר

New member
פשששששש...

מישהי קמה לתחייה
זה לא שהוא נפל על הבחורות הלא נכונות. גם נשים עושות טעויות במיטה ולא חסר לכן...כל אחת ואחת מכן. לא רק הגברים טועים

../images/Emo193.gif

לא מתתי בשביל לקום לתחיה ולא אמרתי שאין טעויות.. אבל זה גם נשים וגם גברים וכנראה היה לו ממש רע בחיו מבחינה מינית אחת לא היו לו כל כך הרבה תלונות

בר

New member
אם תקראי את הכתבה...

תביני שזו רק כתבה ובלי קשר לחייו המיניים של הכותב. הוא הזכיר בכתבה שלפני כן הוא עשה כתבה על טעויות הגברים במיטה הנשית וכעת הוא החזיר הפוך ככל הנראה לאחר תגובות של גברים שהודיעו קבל עם ועדה שגם נשים עושות טעויות ועל כך באה הכתבה המחזירה.

זיגזג

New member
קראתי, לא היה מה להפנים...

"אני לא כמו כולם"
וחוץ מזה שזה בא בעקבות זו שעל הגברים - קונטרה.

b0redavid

New member
2 מכל 3 נשים ששכבתי איתן...

זיינו לי את הצורה, בצורה מעולה! יש את אלו שקופצות עליך בטירוף, כאילו שאתה מתקן בלונה פאק וצריך להזכיר להן שיש לך צלעות מידי פעם. יש את אלו שאתה רק נוגע בהן והם צורחות, עד כדי כך שאני מפחד שיזמינו לי משטרה בזמן שאני אחדור. יש את אלו שתמיד רוצות דוגי סטייל. יש את אלו שתמיד רוצות כל 3 דקות להחליף תנוחה. יש את אלו שחושבות שהן יודעות לעשות ביד, בזמן שהם מורידות לי שכבות מהעובי. יש את אלו שמשחקות אותה ביישניות ואומרות שמזמן הן לא עשו את זה, ואז שאני מתסובב הן כבר ערומות והספיקו לעשות לי ספונג'ה בחדר. יש את אלו שהשפתיים שלהן הם פשוט מתנה מאלוהים שאני לא מאמין בו, והן מוצצות בצורה מדהימה. יש את אלו שקובעות את הקצב, גומרות תוך חמש דקות ואז עושות לי טובה שאני אגמור גם. יש את אלו שלא נראות הכי טוב, אבל הן רק נוגעות בך ואתה מקבל זיקפה כואבת מרוב שהם מחממות ואין לי מושג איך זה כנראה סוג של כישרון. ויש את אלו שלא יודעות כלום באמת, והן כזה "תעשה מה שאתה רוצה אני נהנית בכל מקרה!" ואני כזה, "אבל המרפק שלי על השיער שלך!" והן כזה "זה לא מפריע לי בכלל, אתה עושה לי טוב!" ואני כאילו "אבל השיערות שלך נתלשות נשבע לך!" והן כזה, "גם ככה רציתי להסתפר" והם בדרך כלל חרא של זיון כי הן לא עושות כלוש בעצם ולא נותנות להכנס לתחת. מי שמכיר אותי יודע שאני כותב בהומור ובשעות האלו, בהומור לא מצחיק אבל דוגרי הרבה ממש שכתבתי קרה לי. אני בעד הנשים! !END

למעלה