נשים שגומרות

נשים שגומרות

יש נשיפ שגומרות..רציתי לדעת מה יוצא משם..(לא תיאור של ממש..חח..) כאילו כמו הגבר..או מים כזה?
 
שפיכה נשית

תופעה קיימת בשכיחות ממש נמוכה, מדובר על משהו כמו 0.01% מדובר בנוזל מבלוטות שאצל רוב הנשים מנוונות באזור צוואר הרחם.
 
כי הניסיון שלך מראה אחרת?

זו תופעה יחסית נדירה העובדה שרוב שחקניות הפורנו עושות את זה היום, לא מעידה על כך שזה יותר נפוץ בקרב נשים....
 
כן רק בגלל הנסיון שלי,

וכמה חברות אני מכירה. לא אמרתי שאני לא מאמינה לך אני בטוחה שאת יודעת על מה מדובר... אבל זה קצת בשוק בשבילי שאני מיוחדת
 
שמחה בשבילך

אני שמחה שאת שמחה יש נשים שחוות את זה, ולא נהנות, יש נשים שלא חוו את זה, ומאוד סקרניות... מזל שזה עושה לך טוב.
 
לא עשיתי סקר כמה גומרות עם שפיכה, אבל

אומרים שאפשר ללמוד אין לגמור ככה וגם איך לעזור "להגמיר" את בת הזוג... (תרגילים שהאשה יכולה לעשות על בסיסי יומי, וטכניקות לבן הזוג איך לעזור בזמן האקט). לא יודע אם זה יעזור לכולן אבל זה בטח שישפר גם אם לו במעט. חפשו female ejaculation בגוגל.
 

dror91

New member
היתה לי בת זוג

אשה כבת 48, שכשהיא היתה גומרת, היה יוצא לה הרבה נוזל לא בשפיץ אלא בצורה רגילה ואיטית. אותה זה הביך, לי היה סבבה עם זה. שלום לפורום :)
 
שפיכה נשית..ואיך להגיע לשם:

נוזל שקוף לחלוטין...מופרש מבלוטות שנמצאות באיזור צוואר הרחם, בדר"כ הוא נטול ריח, לעיתים טעמו מלוח במקצת, והאיבוד שליטה הוא הרבה מעבר לאורגזמה "סטנדרטית"..(למרות שאני לא מאמין גדול בסטנדרטיות) היכולת להגיע לפסגות הנאה ולשפיכה נשית עם בת זוגך, תלויה ביכולת הנתינה שלך , וביכולת הקשיבות שלך אליה.. להיות קשוב לנשימות שלה, לזרמים שלה..למילימטרים שנעימים לה, ולמינון שנכון לה..והמון המון המון סובלנות, והכי חשוב..זה טנגו - 2...זה לא יכול להתקיים בסוליסטיות :) אם לשתף , לא הייתה לי בת זוג בשנים האחרונות...שלא הגיעה לזה, זה מחזק את החיבור, ואת היכולת שלך להרגיש אותה ללא מילים.
 
למעלה