נשים רוכבות

BlueFairy10

New member
חצי
אבל גם

ציטוט ממה שכתבת:
"בניגוד לתדמית השוביניסטית כלפי בחורות רוכבות – אין כאן "בחורילות".
הווה אומר, שאין אלו רוכבות בעלות מראה והתנהגות גברית, או כאלו שמאמצות תדמית קשוחה שכזו,
אלא נשים שבאמת ובתמים חיות ונושמות את ההוויה האופנוענית כפי שהיא."

כלומר אשה שבוחרת ללבוש מה שנוח לה, שבמקרה לא קיבלה מהטבע גיזרה של דוגמנית ומעדיפה תספורת קצרה - לא באמת ובתמים "חיה ונושמת את ההוויה האופנוענית כפי שהיא"???

לפי התמונות אני מנחשת שהצלמת המוכשרת צילמה בכוונה נשים שעונות להגדרת נשיות מאוד מסויימת - רזות עם שיער ארוך ואם אפשר בפוזה חצי מינית - מה טוב. מעניין שכולן חשופות, ללא מיגונים.
אפשרות אחרת - בתערוכה המקורית היו תמונות גם של נשים שנראות קצת אחרת, אבל אתם בחרתם להראות רק נשים שמתאימות לתפיסת הנשיות שלכם...

מיצו

New member
נו נו נו

הפרסומת של אגאדיר לא הספיקה?
&nbsp
יש לי רעיון. בפרסומות של מכוניות נשים במקום את מיטב נהגי המירוץ של F1, את דוד אמסלם מנתיבות, כרס בירה, גופיית אבא מכה, נוהג על דיאהו לנוס חבוטה. מה זה משנה?
&nbsp
במקום לשים איזה בחורה נאה בפרסומות של החיים הטובים וכל מה שקשור לזה, נשים את שרה שטמפפר, מטופלת ב- 5 ילדים, עוזרת גננת בחצי משרה, פ"ת, היא מעבירה את המסר בדיוק באותה דרך.
&nbsp
די כבר עם ההתחסדות הזו, בחייאת. לא כולם חתיכים, לא כולן חתיכות, אבל מה לעשות שבני אדם (גברים, נשים, כולם) יעדיפו להסתכל ולהתעניין בדברים שבהם מופיעים אקזמלפרים נאים יותר של בני המין האנושי, מאשר כאלה שהם סתם אנשים, או מאשר כאלה שהטבע התאכזר אליהם (אם נלך לקיצון השני).
&nbsp
לא מתאים לך או לאחרים? אין בעיה. תפתחו חברות פרסום שמעסיקות דווקא אנשים "נורמלים", לפעמים זה יכול להצליח (וגם אז, גם בפרסומות נייטראליות כמו של קופת חולים למשל, גם שם אנשים יעדיפו לראות אנשים נאים יותר ויזואלית מאשר עקומי נפש אחרים. מה לעשות.)
&nbsp
(שם קסדה ושכפ"ץ ורץ למצוא מחבוא)

BlueFairy10

New member
לא צריך קסדה ושכפ"ץ, אני באה בליטופים.

מי שמכיר אותי יודע שאני האחרונה להעביר ביקורת על פרסומות שקהל היעד שלהן ברור.
ברור שקהל היעד העיקרי של אופנועים הם גברים, שישמחו לרייר על תמונות של כוסיות חצי ערומות בפוזות מגרות על האופנוע.
יכול להיות שאם הייתי פרסומאית הייתי עושה בדיוק אותו דבר, תוך עצב גדול שזה מה שקורץ לגברים כי לדעתי - הרבה גברים שאני מכירה
היו מעיפים את הבחורה לקיבינימט, היא מסתירה איזה חלק באופנוע שבזוית הזאת אני לא רואה...
זה המצב בשוק הפרסום ואם זה חיובי או לא בעיניי - זה כבר עניין אחר, שלא לשמו התכנסנו כאן.

אבל יקירי, לא מדובר פה על פרסומת לאופנועים.
כRובי שם פה קישור לכתבה שלו על תערוכת צילומים של "נשים רוכבות".
בוא תסביר לי, מלבד התמונה ששמתי (ונלקחה מהאתר של התערוכה), מה ההבדל בין דוגמניות בפרסומות ובין רוכבות אמיתיות?
ומה הטעם לדבר על "ההוויה האופנוענית" אם התמונות לא בדיוק מראות את ההוויה האופנוענית, אלא פשוט עוד אוסף של תמונות של כוסיות על אופנועים?
שלא לדבר על זה שזה נקרא כמו תמיהה על עצם קיומן של נשים כאלה, שלא עונות להגדרה "בחורילות".
כאילו שבארץ אין כאלה

אני יודעת שבמדינות מסויימות ברחבי העולם אין חובת חבישת קסדה וכנראה גם לא הרבה מודעות לנושא המיגון.
אולי זאת גם הסיבה שאין שם תמונות של רוכבות על אופנועים עתירי פיירינג - אולי הן יותר ממוגנות וזה מצטלם פחות "כוסי".

אין לי בעיה עם עצם התערוכה של תמונות של בחורות על אופנועים, גם הכתבה של כRובי זה אחלה.
רק אל תגידו לי שמדובר פה ב"נשים שבאמת ובתמים חיות ונושמות את ההוויה האופנוענית כפי שהיא".

למה שלא תכתבו בפשטות, כמו בכותרות של בלייזר, ישר ולעניין:
הנה כמה כוסיות על האופנועים שלהן. תהנו!
ככה כולם יודעים במה מדובר מההתחלה ופמיניסטיות לוחמניות יכולות לבחור לא להיכנס לקישור..

מיצו

New member
נו, היה קשה?

האמת, לא היה קשה. עם כאלה כונפות עדיף ללכת לאתר פורנו נורמלי...
&nbsp
(עכשיו לשים קסדה?)

BlueFairy10

New member
ממש לא. אני נקבה, אני יכולה לברבר שעות

אני לא מתערבת לך בהעדפות של הפורנו.
כל אחד ומה שעושה לו טוב. או מי שעושה לו טובה.

מיצו

New member
מי שמזמין פורנו בחדרי מלון הוא פתט

היום* לא צריך לשלם על פורנו. לחובבי הז'אנר.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
* משמועות, אני עצמי לא בדקתי.

noy fb 22

New member
אפשר היה לקבל את ההגיון שבדבריך, עד שמגיעים לאושיית היסוד

שבבסיסם (כדבריך): פמיניסטיות לוחמניות.
פעם, כשנשים היו במעמד אחר, אפשר היה לזרום עם זה כי באמת היה דרוש תיקון יזום.
היום - במקומותינו - הן שוות. זה הופך את הפמיניסטיות שכול מהותן היא: ישום אפלייה מתקנת ברוב התחומים, לתופעה הנמצאת במפלס בעייתי אחד עם ה"קשת המזרחית" ודומותיה.
ע"פ הדין (האישי שלי), נשים אמורות להשיג השג התואם את יכולותיהן. לא את מה שהתיקון "המתקן" יקנה להם. שגוי ל"אייש בכוח" מנהלות, ח"כיות ובכירות בכלל, רק ע"מ להשוות את מספרן של הנשים (לגברים) בארגון זה או אחר, בגלל השוויון של חלקן היחסי באוכלוסיה הכללית.
זה שגוי מיסודו, גם בידיעה מוחלטת, שבתרבות הקולקטיבית שלנו, אכן קשה יותר לנשים לפתח קריירה.
העובדה שזה ידוע לכול במערב, אינה מצדיקה הצנחת נשים לעמדות שלא עלה בידן להגיע אליהן בכוחות עצמן.
בדיוק נמרץ כפי שאם כול חטא היא, להעדיף מועמד מזרחי, בשל שיקולי העדפה מתקנת ברוח ה"קשת המזרחית".

BlueFairy10

New member
הרי לך שיוויון

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4694641,00.html

אשה שמצהירה על עצמה שהיא פמיניסטית שמעוניינת לקבל כבוד בסיסי מעצם היותה אדם - שואלים אותה "אז מה את עושה בטינדר?".

למה אשה שמחפשת זיון אין לה כבוד עצמי ולכן היא לא ראויה לכבוד מגברים ואילו גבר שעושה בדיוק את אותו הדבר - מקבל יחס שונה?

אני מסכימה איתך בגישה שאפליה מתקנת היא בולשיט, אנשים צריכים לקבל מהחברה יחס בהתאם לכישורים שלהם.
עדיין, בהרבה מקומות אם יש 2 מועמדים זהים בכל הפרמטרים אבל אחד גבר והשניה אשה -
אנשים יעדיפו לשכור את הגבר, מתוך מחשבה שהוא ייעדר פחות מהעבודה.
אני יכולה לספר לך שאותי שאלו בריאיון עבודה לפני 3 שנים לגבי הסטטוס המשפחתי ותכניות הפריון שלי, למרות שכבר אז זה לא היה חוקי. אני בספק אם גבר בגילי שהיה מועמד לאותה משרה, עם השכלה דומה לשלי, היה נשאל שאלה כזאת.

noy fb 22

New member
מראש הסכמתי אתך שלנשים קשה יותר בעטיין של כול הסיבות המוכרות

היטב לך ולי. לחפש תבונה באוסף הבבונים שהגיב לפמניסטית ההיא, זה כמו להתייחס ברצינות לנאמר אצל ז'וז'ו אבוטבול בלילה, משני צידי המקרופון.
האפליה המובנית תמשך עד שהחינוך יצליח (או לא יצליח) לסגור את הפער הקיים בהבנת העובדה ששוויון ההזדמנויות לנשים הוא נכס צאן ברזל בתרבות שלנו.
אבל, כמו שאפלייה מתקנת לא מסייעת לסגירת הפער הזה, כך גם הקלות שבה את יורדת לעיסוק במין, מזדמן או לא מזדמן. חלאס! כבר לא זוקפים אוזניים בכול פעם שאת משתמשת באחת ההטיות של הפועל "זין". זה דומה במידת מה, לקהילה ההיא שכול מי ששואל אותה מהו בדיוק מקור הגאווה שלה, חוטף ריקושט הומופובי ישר לפרצוף.
כבוד לא לוקחים. כבוד מקבלים, כשראוי ומגיע...

BlueFairy10

New member
מעניין.

מכל מה שכתבתי, נזקפו לך האזניים מזה שאני משתמשת בהטיה של השורש ז.י.ן
כאילו שאני היחידה פה שעושה את זה, או שאנחנו עדיין בשנת 1904 ואסור להשתמש בזה.

noy fb 22

New member
את ננעלת על המוץ במקום התבן. בסה"כ אמרתי לך שהכבוד שכול

כך חשוב לך לא מרוויח מזה שאת משתמשת בשפת ביבים.
אכן את לא היחידה כאן. אם זה עושה לך טוב...שיבושם לך. אני בטוח שמועדון
ה"שקופים" שלי, יספק לך ניחומים מלוא החפן.
גם ב 1904 היו נשים שחפשו תשומת לב בדרך הקלה, ז"א פרובוקציה.
תשומת לב הן קיבלו בשפע. כבוד...קצת םחות.

BlueFairy10

New member
חומץ, י"י.

רד מהאולימפוס ותתעדכן.
שימוש בשורש ז.י.ן מזמן איננו שפת ביבים.
השימוש שלי בשורש הזה הוא חלק משפת דיבור יומיומית, לא ניסיון לעורר פרובוקציה.
אם הייתי רוצה לעורר פרובוקציה, תאמין לי שיש לי דרכים אחרות לגמרי לעשות זאת.

noy fb 22

New member
די טוב לי, כאן ב"אולימפוס", עם הנקטר והאמברוזיה. החברה כאן

היא לטעמי, השפה נקיה ורק היכולות מכתיבות את ההישגים.
שתיצלח לך דרכך.
לא חושב שמתישהו, אפגוש בך או ב"...דרכים האחרות שיש לך..." .

BlueFairy10

New member
ב-סדר.

בפעם הבאה אני אכתוב על עלמת חן שמחפשת עלם חמודות לתנות איתו אהבים ללילה אחד.

gray

New member
התערוכה מוציאה שם רע לנשים רוכבות

לפי התמונות מדובר בחסרות כל טעם בבחירת אופנוע, באופן גורף ואחיד.

למעלה