נשים צומחות

אייבורי

New member
נשים צומחות

באמת, כלכך הרבה קורסים לצמיחה אישית, גיזום וטיפוח גוף ונפש ניו-אייג פורח ועולה נדמה כאילו תשעים אחוז מהקלינטורה הן נשים שלא תביני לא נכון, אני לא צוחק על התופעה, אני באמת לא מבין אותה מהי אותה צמיחה מיוחלת? ולמה ובעיקר נשים מנסות לצמוח ? ואם צומחים, אז מה הגובה?

אין לי שמץ

לא כוס האייס טי שלי באופן אישי מנסה להשיג עוד 10 סנטימטרים מכמה נשים ניסיתי שוחד כזה ואחר לא ממש מצליח לי

פעם

היה טור במוסף הארץ של מילים מעצבנות/מכובסות. אחת מהן שעושה לי פריחה וגורמת לי להתגרד זו הצמד "צמיחה אישית" וגם הצמד "העצמה נשית". ארררררררררררררררררררררררר באופן אישי כל הפסטיבלי רוחניקיות האלה לא מדברים אלי. אני חושבת שזה נובע בהפוך על הפוך משוביניזם טהור. כאילו אנחנו איזה זן נחות שצריך להצמיח אותו, לטפח, להעצים, זו גישה פטרנליסטית ופטרונית בעיני. אף אחד הרי לא מדבר על העצמה גברית או צמיחה אישית ביחס לגבר. אפשר להניח כבר לכל הנושא הזה ופשוט להיות מה שאנחנו רוצות- נרצה נצמח/לא נרצה לא נצמח. יאללה בלאגן. ועוד אררררררררררר אחד לאוסף בגלל התקפת האלרגיה בה לקיתי פתע.

אוי ואבוי

אם הם יגיעו למצב שיהיו זקוקים לקורס לצמיחה אישית

חחחחחחחח

יצא לי לא התכוונתי.
אויש עכשיו הזכרון המצמיח שלי עובד שעות נוספות....

אני כבר

שולחת לך תרופה מעולה נגד אלרגיה חשקומיצין יש לה סגולות נהדרות לפעמים

אייבורי

New member
אני רוצה

להצמיח שערות על הישבן. נ.ב. יש דברים שחייבים לחלוק, אחרי שאתה מבלה כמה דקות מיותרות במקלחות של חדר כושר

אייבורי

New member
יא מלעונה

מלעון סקסי הגבר הכי שווה בעולם גבר גבר אבובי פוכר ידיים מנשנש ביסקוויטים, אהממ טוב נו נסחפתי קצת

ושוב ../images/Emo2.gif

למה רק אבובי? מה עם הקלרניט? מה עם איזה קונטרה בס קטן לרפואה? או בתור קונטרה? (הבנתי, הבנתי את הראש. "גבר גבר" זה גם אני אומרת. אבל רק למי שמגיע לו
).

b e c k y

New member
ואני מוסיפה:

התחברות, זרימה, נפש גבוהה, ומעגל מתופפים או בכלל, מעגלים. זה מביא לי ת'חלסטרה. צמיחה, זה כשאת מחליפה את הדעה שהיתה לך קודם, עם דעה חדשה (לרוב הפוכה ב 180 מעלות), שמישהו אחר חשב, הכתיב לך, ואת זוכרת רק חצי ממה שהוא אמר. מה שמוביל לזכרון הפואנטות (במקרה הטוב) אבל לא את הדרך להוכחה. רוחניקיות היא החלפה של חוסר ידע בחוסר הבנה. לא בטוחה שצמיחה היא המונח הנכון, אולי השתרעות.

ye44

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה בסדר

זה ההורמונים
יוגה שמוגה,מודעות עצמית,זומבה,מדיטציה כל אלה מונעים מהן להתחרפן יותר לאט אז זה שווה

נראה אותך

מחזיק מעמד בחצי שיעור יוגה ואני לא מתכוונת לחלק של ההרפיה
<העיקר שאנחנו צריכות להיות גמישות לתנוחות חדשות>

למעלה