נשים עובדות

neatsun

New member
נשים עובדות

סקר: מספר ימי המחלה של נשים כפול מזה של גברים. הסיבה - ימי מחלה בגין מחלת ילדים שאמהות עובדות לוקחות. מי זה היה שהציע שנפסיק כבר לקטר כי בפועל כבר יש שיוויון? מתאים לתיאוריה שלך? דבר אחר, בין הקיצוצים והגזירות שהאוצר מכין לנו לשנה הבאה - ביטול חצי נקודת הזיכוי ממס של אשה עובדת.

El Duche

New member
את האמת? כן!

כבר קיים חוק המטפל בתופעה: נשים בחופשת לידה לא ניתן לפטר! (= 180 יום, כמדומני) אני (אני חושב שאת התיחסת אלי) מעולם לא טענתי שקיים שיוויון בפועל, טענתי היתה שקיים שיוויון חוקתי (וגם ממנה נסוגתי, חלקית, לאחר שעזרתן לי להבין כמה אני באמת טיפש).

טל קר

New member
תתעדכן. ניתן גם ניתן, באישור שר

העבודה שנותן אישורים רבים, וגם מעסיקים מסוימים לא ממש מטרידים את עצמם עם החוק, כי הם לוקחים את הסיכון שהעובדת לא תטרח להתלונן. לא מזמן ראיתי שנעמת דיווחה שקרוב ל40 נשים פונות אליה כל חודש לבקשת סיוע לאחר שפוטרו במהלך הריון/חופשת לידה/טיפולי פוריות. וזה רק לנעמת. יש עוד ארגונים, ויש גם שלא פונות.

El Duche

New member
טוב, זה בגלל שישראל היא מדינה חלשה

שלא יכולה ולא רוצה לכפות את חוקיה על כל תושביה. הדמוקרטיה היא האשמה בכל! "שלטון הרוב", בביטואו הנוכחי, הוא אוסף של חיידקים מפרקים הגורמים לריקבון באומה שלנו. צחנת מוות עולה מכל תא ותא ומכל איבר ואיבר בעמינו הנפלא, וכבר עכשיו אוכלי הנבלות מתאספים סביבנו ומחקים לשעת הכושר, בעוד שהטורפים הקטנים והמאוסים מכול כבר התחילו את סעודתם. תולעים מתחפרות בגופינו ואוכלות אותנו מבפנים, זבובים עטים עלינו מכל קצוות התבל, כדי להטיל את רימותיהם בבשרינו הרך. מה נותר לנו לעשות פרט לשכב על גבינו, ולחקות לנשרים שינקרו את עינינו? רק תשובה אחת בפי: לקום על רגלינו! להתנער מכל אותן החלאות שמתחפרות בגופינו! להראות לעולם שמותינו היה רק קליני! גופינו חזר לפעול כהרגלו! ליבנו פועם ביתר שאת, ומחשבותינו מעולם לא היו חדות יותר! לא עוד שלטון מנוון! תחי הדיקטטורה! מוות לטפילים!

למעלה