נשים - לעבודה!

נשים - לעבודה!

נתקלתי במשפט הבא: הגברת הילודה היא תנאי הכרחי לקיומה של ישראל, ואשה יהודית שאינה מביאה לעולם לפחות ארבעה ילדים...מועלת בשליחות היהודית". את הדברים אמר דוד בן גוריון בספטמבר 1967. אז... יאללה, נשים (ובעצם גם כבודם של הגברים במקומו מונח כאן).... אין זמן. יש לכן שליחות יהודית על הכתפיים.... הי. בעצם גם אני צריכה למצוא קורבן לקיום מצוות השליחות היהודית... (טוב שאפשר להמציא תירוצים לפני החגים...)

eranb58

New member
../images/Emo151.gifלא הבנתי, מה אני צריך לעשות?

יש איזה חוברת הדרכה, או שזו הפעלה ידנית? :)

אילו היית אישה...

היית אמור למצוא גבר וקיים את מצוות פרו ורבו (ידוע שקיום מצוות, בפתח השנה החדשה זה דבר חשוב מאוד) כגבר... אתה אמור למצוא אישה ולעזור לה לקיים את המצווה כי הרי ידוע שהגבר הוא "עזר כנגדה" של האישה... וכשאתה גורם למישהי אחרת לעשות מצווה אתה עושה מצווה בעצמך... בהצלחה

קטי30

New member
אילו היית מבינה ולו מעט במצוות

|חרגי| היית מבינה שמצוות הפריה ורביה היא על הגבר
עם כל הכבוד לבן גורגור מנחותו בקצה מצוק תלול, המשקיף על הנוף המרהיב של בקעת צין ורמת עבדת.
באופן אישי אני ת'"מצווה" קימתי ואפילו יש לי רזרבה

ואני חשבתי...

שיש לי קצת חוש הומור. אבל... כנראה שלא כולן מבינות אותו. גם בסדר. חוץ מזה, למען ההבהרה: לא חייבים לקיים את המצווה עד סופה, אפשר כמובן רק לקיים יחסי מין, לעשות סקס או מגע של אהבה או אפילו להז... (אבל רק לפעמים). חשוב שיהיה בהנאה.

Rinattt

New member
בטח בדרן

נראה אותך תקבל ציר אחד אם תמשיך לצחוק

maof

New member
יווווווווווווו ../images/Emo12.gif

וניראה אותך רק עם ציריה אחת
מעוף

Rinattt

New member
יווווווווווו זה היוווווווווו שלי../images/Emo46.gif

עזוב ציריה נסה להסתדר עם באגז' מעצבן...

קטי30

New member
אהההההההההההה אז תגידי../images/Emo178.gif

קצר הומור מן הסתם בכל אופן "העם איתך" בכל הנוגע לZה שבת שלום

שלי 9

New member
אז מה שאת בעצם אומרת..שבזמן קיום

המיצווה אני אחשוב על בן גוריון ועל השליחות היהודית..חחח כי אם כן..לא נראה לי שאוכל לקיים את המצווה.. :))

Rinattt

New member
דורילולה

אישה? חשבתי גבר... לא משנה, בכל אופן שלי את חייבת לקיים את המצווה

שלי 9

New member
חחח נו ומה חשבת שאני אחכה לשרשור

של דורילילה כדי לקיים את המצווה..? אני חובבת מצוות מן הסוג הזה..
ותגידי רינתי אם קיום מצוות מן הסוג הזה הן תנאי לכניסה לגן עדן איפה את חושבת שתהיי בגן עדן או גיהנום?

Rinattt

New member
לא יודעת

כי צריך 4 ילדים אמרו ולי יש רק 3 אם אני אאמץ זה נחשב?

Rinattt

New member
אז יאללה

תתחילי בח'ווא ושוו'א ומעשים טובים או כמו שאומרים בתימנית: אכלה ושרבה וערבה [הכל בקמץ, כן?] עכשיו יש לך לפחות סיבה... גן עדן יובטח לך

שמעתי משפט

"אבל אין לי גרוש להאכיל הילדים" שנאמר בבית המשפט לעניני משפחה כשלקו לה את שניה ילדיה... לא ראיתי את בן גוריון בסביה מציא את עזרתו לעניין.

חופשי...

דוד לוי מכסה המכסה בשבילי... הומריסטי מספיק בשבילך? תני לי שם להשלים עשריה של השבוע,במידה ויהיה זה מבוסס על טעמי אף אחד אחר לא יהנה.

למעלה