נשים, לחגוג! זה מה שכתב בעל האתר בגלריה הזו... תיהנו!
M .m New member 15/4/02 #8 אני מופקרת? אתה שקרן! כל הגברים אותו דבר! חושבים שהם יכולים לרקוד על שתי חתונות, לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה, ולאחוז את המקל בשתי קצותיו! בינתים אני לא רואה שעזבת את הנסיך. או אפילו שסיפרת לו עלי!!! רק יש לי ממך! mai (אניגמה תביא ת´טישו)
אני מופקרת? אתה שקרן! כל הגברים אותו דבר! חושבים שהם יכולים לרקוד על שתי חתונות, לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה, ולאחוז את המקל בשתי קצותיו! בינתים אני לא רואה שעזבת את הנסיך. או אפילו שסיפרת לו עלי!!! רק יש לי ממך! mai (אניגמה תביא ת´טישו)
ל לירוי25 New member 16/4/02 #10 למי את קוראת שקרן יא מתחבקת??? הנסיך מכיר אותך, שוחח איתך ויראה אותך!! לפחות תדבקי בעובדות!! אויש, את כל כך אישה לפעמים!
למי את קוראת שקרן יא מתחבקת??? הנסיך מכיר אותך, שוחח איתך ויראה אותך!! לפחות תדבקי בעובדות!! אויש, את כל כך אישה לפעמים!
M .m New member 16/4/02 #11 ../images/Emo79.gif תמיד אישה.... ../images/Emo79.gif וכל זה לא משנה את העובדה שבינתים אתה רק מבטיח שתתחתן איתי, אבל לוקח את הנסיך לארוחות ערב עם ההורים! אתה חושב שאני אחכה לך לנצח? mai
../images/Emo79.gif תמיד אישה.... ../images/Emo79.gif וכל זה לא משנה את העובדה שבינתים אתה רק מבטיח שתתחתן איתי, אבל לוקח את הנסיך לארוחות ערב עם ההורים! אתה חושב שאני אחכה לך לנצח? mai
U Unicorn Fairy New member 15/4/02 #9 אוי דודי!!!!!!!!!!!!!! ראיתי עכשיו את הגלריה... שמרתי את כולה..הסתגרתי בחדר ו........ אוי דודי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אוי דודי!!!!!!!!!!!!!! ראיתי עכשיו את הגלריה... שמרתי את כולה..הסתגרתי בחדר ו........ אוי דודי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!