נשים יקרות,

Vdrums

New member
נשים יקרות,

אני צריך רעיון למתנה שמביע את תודתי העמוקה לאישה יקרה לליבי. שאם לא היא אני לא יודע אם הייתי מסתדר ומגיע למצבי הנוכחי.

ebony

New member
שוקולד../images/Emo9.gif

או יותר מקורי פייה.... יש המון סוגים של פיות אתה יכול לבחור לה אחת שהכי מתאימה לה ... יש גם את האפשרות של שרשרת עם אבק פיות
אבל אני נסחפת...

דוVשה

New member
המממממ....

קצת קשה לי לייעץ בלי רקע כללי על האישה הזו.. בת כמה, מה פחות או יותר היא אוהבת? למה פחות או יותר היא מתחברת?

Vdrums

New member
צודקת, אז ככה, זו הבוסית שלי

מעל 50 אבל עם ראש מאוד פתוח וצעיר, היא עושה בשבילי מעל ומעבר ובאמת אני כבר לא יודע איך להודות לה, ביום שלישי אני סוגר כבר שלוש שנות עבודה ואני איכשהו רוצה להבע את תודתי. (ולכל הפלצנים שחושבים שאני מלקק תחפשו בסיבוב, יש לי ג'וב בן זונה
)

אז אולי באמת שוקולד יקר ויין יקר

באריזת מתנה. נשמע ממלכתי מספיק עבור בוסית...

ובאותה הזדמנות

איפה אתה עובד? כי עד כה, היו לי בוסים שאפילו רעל הייתי מתקמצנת לקנות להם

דוVשה

New member
אוקיי

מכתב תודה, זה דבר אחד. אל תמעיט מערך המילים, במיוחד כשזה בא בצורה בלתי צפוייה. יש עוד דבר, שכשראיתי אותו זה עשה לי לחייך ממש. לוקחים מראה, יפה כזו, עם מסגרת טובה [כל אחד והטעם שלו
] וכותבים על המראה [כמובן במקום שיודעים איך לעשות את זה], 'אם רק היית יכולה לראות את עצמך כמו שאחרים רואים אותך, הנה תזכורת' או משו כזה [אוף, אנ'לא זוכרת את המשפט המקורי, אבל בטוח בחנות או משהו ידעו] אם היא נשואה, אז אפשר לתת כרטיסים להצגה או מסעדה או משו ביחד עם בעלה אבל המון תלוי בכמה אתה מוכן להוציא גם תלוי באיזה אופן אתה חושב שמתנות מסויימות יתפשו ובמה, לפי הכרותך, הכי מתאים לה.

niva99

New member
המ בת 50 אתה אומר...עם ראש צעיר

אולי בושם טוב/זר פרחים מושקע/ספר

טוב קיבלת כאן כמה וכמה רעיונות

אין לי משהו מיוחד להוסיף. האמת שבאופן אישי הייתי מתרגשת רק מעצם הרעיון..

אם אתה רוצה לקנות לה משהו אישי

אתה יכול להביא לה סט גדול שמורכב מבושם , קרמים, סבונים וכו'... (וכמובן להתייעץ עם בנות על הריח , בתקווה שתקלע איכשהוא לטעם שלה). במידה ואתה לא מעוניין להביא משהו אישי כל כך , אתה תמיד יכול להביא לה , בונבונירה איכותית וטעימה, זר פרחים גדול וצבעוני והכי חשוב לצרף כרטיס ברכה מכל הלב ! כמה שהמתנה נחשבת "קטשית" היא תמיד אבל תמיד תעשה טוב על הנשמה! כל הכבוד לך על הרעיון!

רותוש

New member
אולי יום פינוק בספא?

קצת קשה לי עם שוקולד ובשמים כי זה יותר מדיי מתקשר אצלי לחיזור. אני הייתי הולכת או על שובר באיזה ספא בקיסריה או משהו עם מסאז'ים או על שעון או עט עם הקדשה. גם אם יש לה אהבה למשהו מסויים, נניח שח או כתיבה או מוסיקה מסויימת זה יעזור לי להציע.

אני יכול להמליץ..?

אני חושב שעציץ טיפה גדול יכול להיות נחמד מאוד. לא פרחים..עציץ

מתנות מתנות

אני אישית מאוד מאוד אוהבת את נחלת בנימין וזה המקום המושלם למצוא מתנה לאישה בכל גיל ובכל סוג יחסים (אהבה, ידידות וכו') אישית אני הייתי הולכת על ספר ויש שם בחורה שעושה ספרים שהיא מאיירת וכותבת והם ממש מיוחדים.... איך זה בתור רעיון?? שוקולד זה כבר פאסה וזה יכול אולי לבוא ביחד עם עוד משהו....

Savage Garden

New member
מקווה שהגעתי בזמן..

לא שוקולד..לא בושם, לא ספא, זה יביך אותה ..(מנסיון..)והיא גם עלולה לפרש את זה לא נכון, אני תומכת בהצעה של הספר, זה משדר רצינות ,חביבות ולדעתי קולע למטרה.

PreDirector

New member
קנה לה קרמים

בנות אוהבות קרמים ,לא משנה אפילו איזה סוג, עדיף קרם לחות או אפילו יש ערכות כאלה של קרם לחות + מסיר איפור + פילינג היא בחיים לא תתאכזב ממתנה כזאת תאמין לי

למעלה