נשים יקרות

וקסמן

New member
נשים יקרות../images/Emo141.gif

אני קורא פה הרבה על אכזבות מהמין הגברי דעו לכם שאני מכיר פי שתיים גברים שמאוכזבים מבחורות. הבעייה היא שנשים כאילו רגישות יותר. אני מכיר נשים שבגדו ,שעזבו בלי הסבר והשאירו גברים מתוסכלים שלא יכולים לבטוח יותר בנשים. בכלל לדעתי יש פה הרבה עניין של מנטליות . יצאתי עם צכיות אמריקאיות וצרפתיות והן התנהגו ממש בצורה אחרת- לדוגמא כשקבעתי איתן שעה אז הן היו שתי דקות לפני כבר מחכות. כשלא בא לי לצאת הן עודדו ובאו אלי הביתה בכייף. תמיד עזרו אהבו והיו נאמנות ולא שופטות. אז אולי גברים מתנהגים כך מפני שנשים בארץ לא מפרגנות ולא מכבדות אותן?! אינני שופט אף אחת אבל תחשבו על זה....

shiraz2

New member
יש בזה משהו....

אבל אף אחד פה לא אמר שרק הבנים מאכזבים, זה מובן מאליו שגם אנחנו מאכזבות לא מעט.. אני יכולה להגיד לך מנסיון, שמאז שאני התאכזבתי כל כך ממישהו, איכזבתי לא מעט רק בשביל לפצות על התחושה שלי, ואולי גם קצת "לנקום" בכל הבנים, על אותו בן מסויים שפגע בי. כמה שזה נשמע רע.....
ואתה צודק לגמרי, גם אנחנו לא כל כך תמימות וחמודות.... (בנות לא לתקוף אותי....
) בכל אופן.... ברוך הבא לפורום
, מקווה שלא תתאכזב יותר, שלך, שירז

jess ועוד

New member
אין ספק

נשים וגברים עושים את אותן הטעויות אחרי הכל כולנו בני אדם העינין הוא שנשים יכולות לדבר על מה שקורה להן בלב בבטן לא נותנות לדברים להחמיץ ולהיות חמוצים עד כדי קיא (פוי...
) יש גם כמה גברים כאלו (ראה ערך סידי , מיקי , ליאור ...) אז אין פה שום התיימרות להיות משהו שאנחנו לא אז אתה מוזמן להצטרף ולספר לנו ואולי אולי יגיע האיזון לעולם ???

GALI02

New member
שלום לך../images/Emo141.gif

אני חושבת שהעלית כאן נקודה מאוד חשובה. גם אני שואלת את עצמי איך זה שרוב משתתפי הפורום הזה הן נשים? מה, גברים לא מתאכזבים(איזה כיף לכם)? או שאולי גברים לא נוטים לשתף אחרים באכזבות שלהם וברחשי ליבם?(זה כבר נשמע יותר קרוב לאמת) ומה שכתבת בנוגע למנטליות... אולי הנשים גם מתאימות את עצמן למנטליות של הגברים בארץ? בכל אופן אני חושבת שבכל מה שקשור ליחסים שבינו לבינה אין מקום למנטליות. אולי רק בריטואלים של חיזור ובפגישות הראשונות אבל כשמכירים זה כבר לא תופס. מקווה שמה שכתבת יביא לכאן גם גברים שיספרו וישתפו באכזבות וברחשי ליבם. כי חוץ מהעובדה שהם רק ייצאו נשכרים גם הנשים יכולות ללמוד מכך הרבה.
גילי

danistar

New member
גברים מתאכזבים ועוד איך

שלום לכולכם ובעיקר כולכן ( הבנתי שאתן רוב כאן ) . שמי דני אני מנהל פורום כאן בתפוז ומרבה לכתוב בפורומים של תפוז . כן , גם גברים מתאכזבים וכן אנחנו לא עשויים מעור של פיל. זה לא חשוב אם אתה גבר או אישה אתה בן אדם ותור אחד שכזה יש לך רגעים של אכזבות ורגעים של הצלחות . ככה זה . הרשו לי להראות לכן כיצד נראית האכזבה מהצד של הגבר ולצרף לינק לסיפור שכתבתי ( כולו אמיתי חוץ מהשמות ) בפורום שכן .. אהבה ורומנטיקה. דני

danistar

New member
שכחתי .. הלינק

הלינק הוא לשני סיפורים שלי . הסיפור שעליו אני מדבר הוא "הטלפון" . אתן מוזמנות כמובן להינות משני הסיפורים דני

NasTy GirL

New member
מהניסיון שלי, שהוא לא רב...../images/Emo108.gif

אבל בכל זאת.,
זה מאד חשוב: אני מכלילה כאן. אני מדברת על הרוב-אני מודעת לעובדה שזה לא כולם וכל זה-אבל בכל זאת...
בנים באמת פחות רגישים מנשים, בד"כ. בגלל זה, הם בד"כ פחות חושבים על הצד הרגיש של הנשים, והנשים יותר נפגעות מהם, ובגלל שהנשים יותר רגישות אז הן שופכות את זה לכל מי שרק רוצה לשמוע, וגם למי שלא- וככה כולם בטוחים שנשים בטוחות שרק הגברים הם חסרי רגישות.. אז זהו-שרובינו לא חושבות ככה. אני אישית, עם ניסיון החיים המאד קצרצר שלי עד כה-נאלצתי לאכזב כמה בנים...
מצד שני, אני ניסיתי לעשות את זה בדרכים הכי עדינות שאפשר, ולהבדיל מהמין השני-לא עליתי על השולחן וצעקתי "____ הסתום, הבנזונה, המכוער..." וכו´ וכו´...
אוי, אגב-נזכרתי בגלל המקרה הזה, יש לי עוד סיפור וזה גם כן בנוגע לאכזבות...אז...קבלו...
זה קרה באמת ברובו-אגב.

NasTy GirL

New member
הסיפור נחמד!../images/Emo108.gif

מאד נחמד... אני חושבת שאתה מתייעץ טיפה יותר מדי עם עצמך, אבל הוא ממש נחמד...

GALI02

New member
מקסים. פשוט מקסים

לא היה לי ספק אפילו לרגע שאתם פחות רגישים מאיתנו. ואחרי שקראתי את הסיפור אני עוד יותר בטוחה בזה. אדם שמתאר את רגשותיו בצורה כל כך אמיתית וסוחפת אינו יכול להיות אדיש או כהה חושים ובטח לא בעל עור של פיל... תודה ששיתפת אותנו. גילי נ.ב מה שלומך ושלום אתי?
נשמע ממש כמו סיפור אהבה מהאגדות ומשאיר אחריו שובל של אופטימיות

sidi

New member
לא

ראתי עדיין את הסיפור שלך, אבל מהשלוש שורות שכתבת אתה צודק במאה אחוז.

למעלה