נשים יקרות, שאלה..

נשים יקרות, שאלה..

שלום לכולכן רציתי לשאול אם מישהי מכן התנסתה בהסרת שיער בלייזר, בפנים או באזורים אחרים בגוף. האם הטיפול יעיל? מומלץ? תודה לכולכן מראש ושבוע נעים!

rongostar

New member
מתנסה

מפשעה ושחי - יעיל ומומלץ

rongostar

New member
בכיף ../images/Emo13.gif (קצת ארוך)

אמ... אני די באמצע הטיפול, אז אני לא יודעת להגיד הכל. בעקרון מה שקורה זה שצריך שיהיה שיער כמה שיותר שחור וקשה על איזור כמה שיותר לבן, כי מה שהמכונה עושה זה בעצם מודדת את הניגודיות בפיגמנטציה. כך שהמצב האידאלי זה אשכנזיה שמעולם לא הוציאה את האף מהבית וכל היום ישבה וגילחה את עצמה להנאתה, והמצב הכי פחות טוב זה בלונדינית עם פלומה עדינה, או מישהי ממש שזופה/כהת עור. באיזור הפנים יש סיכוי שהשיער יהיה פלומתי מדי ללייזר, אבל תמיד שווה לבדוק. מספר הטיפולים הנדרשים שונה מאחד/ת לאחד/ת, הכי מעט זה שני טיפולים. הטיפולים נעשים אחת לחודש או חודשיים, תלוי באיזור. כך שזה יכול להגיע לשנה ומשהו. במכון שאני הולכת אליו שילמתי על עסקה סטנדרטית של שמונה טיפולים או עד כמה שצריך. לטיפול אני באה שעה וחצי לפני, כדי שהאחות תגלח אותי ותמרח משחת הרדמה באיזור (
פאדיחות, אבל נו טוב, לחצי עולם יש כזה...). בערך בשניה שהשיעמום מטריף אותי טוטאלית, התור שלי לרופאה מגיע. כואב? אמ... אני לא אגיד שלא. זו הרגשה של צביטות קטנות, אין לי למה להשוות את זה. לי אישית יש רמת סיבולת גבוהה, אז אני בסדר עם הכאב. אפילציה, למשל, הרבה יותר כואבת לי. בעקרון אפשר לעשות עוצמה יותר נמוכה, ואז זה נסבל לחלוטין. כמובן שככל שהעוצמה נמוכה הטיפול פחות יעיל ויש לחזור לעוד טיפולים. הטיפול לא נורא ארוך, בין רבע לחצי שעה, ואחריו יש למרוח משחת הרגעה שלושה ימים. העור קצת אדום, אבל לא כואב. יש שאריות של שיערות שרופות, קצת עצוב... השיערות אז גודלות קצת ונושרות, גודלות קצת ונושרות עד שמוותרות. אני הייתי פשוט באושר גדול, לראות אחרי הטיפול הראשון תוצאות כל כך טובות - לא הייתי צריכה לגלח כמעט חודשיים! והמחשבה שאני לא אצטרך לדאוג יותר לעולמים מאוד שיחררה אותי. אני עכשיו אחרי טיפול שלישי במפשעה ושני בשחי. זה כמעט ולא גודל! וכשזה גודל זה עדין וחלשלוש
אני מניחה אבל שזה שונה מאחד לשני, קחי אותי בתור מקרה קיצון לטובה. בנימה אישית יותר - בענייני מפשעה כדאי שתהיי החלטית לגבי מה שאת רוצה. אני עשיתי את הטעות והלכתי לפי "מה שכולן עושות" ולא מה שאני רציתי. מסתבר שאני בדעת מיעוט באוכלוסיה - אני בצד של המשולש הטבעי, והרוב בקטע של פס צר באמצע. אחרי טיפול אחד לא יכולתי להסתכל על עצמי ולא הצלחתי להתרגל. במכון אומרים שאם זה רק טיפול אחד זה יגדל חזרה, אז אני מטפחת בינתיים... הן עוד לא חזרו לעצמן
אבל נקווה לטוב. מקסימום אני אתבע את המכון ואלך עם הכסף לעשות השתלת שיער
בענייני המלצות - אני התעצלתי לעשות השוואות ומחקרים (לא אופייני לי), והלכתי סתם למכון שליד הבית שלי שנראה לי מכובד. אני יכולה להמליץ עליו בחום, אבל כן הייתי מחכה לעוד דעות והמלצות של אנשים אחרים. זה לא עניין של "לא נורא" אם הולכים למישהו לא טוב, זה אפילו מאוד מסוכן - יש בחוץ הרבה שלא יודעים מה הם עושים, ויכולים לגרום לנזק לא הפיך. טוב, נראה לי שמספיק ארוך... מוזמנים לשאול עוד. אה, וכמובן שגם הגברים מוזמנים לחגיגה! תמיד כשאני שם יש חלוקה של 50% גברים נשים - הבנות עם חצאיות מגבת והבנים עם חולצות מגבת, וכולם יוצאים במחול, שמחים וטובי לב

black hock

New member
נייס../images/Emo13.gif

אני עושה עם מכונה את הרגליים והשחי ואם מזה לא מתתי אני משערת שהלייזר לא יהרוג אותי
אשכנזיות לבנות
נשמע קצת מפדח אבל בהחלט מפתה תודה רבה

למעלה