נשים יוצרות שרות

miss jazz

New member
נשים יוצרות שרות

היה נחמד להגיע לתמונע ולראות הופעה שמתחילה בשעה סבירה.. ראשונה עלתה ורד קלפטר. מעולם לא ראיתי אותה על הבמה, את רוב השירים לא הכרתי, אלה שכן היו שירים שכתבה לאחרים כמו "חמימות חולפת" לדנה ברגר ו"לזכור" המדהים מפרוייקט שעשתה עם אלי מגן. הגיטרה של עמוס עבר-הדני הוסיפה המון, נגינת בלוז שהתאימה למצב רוח שלי באותו ערב. יעל לוי התארחה לשיר אחד, זה היה טוב וחבל שמהר מאוד ירדה מהבמה.. ההופעה הבאה הייתה של רונית שחר, יצא לי לראות אותה כבר מס' פעמים וההופעה הייתה מעולה, מקבץ של הרבה שירים טובים בביצוע אקוסטי שתמיד מתעלה על כל ביצוע אחר. רק היא והגיטרה. בכלל הסאונד היה מצויין באותו ערב למרות החילופים. אחרונה חביבה הייתה אפרת בן צור שגם אותה שמעתי לראשונה בהופעה, היה מעניין סאונד טוב והפקה טובה ולי בכל זאת עוד יקח זמן לאהוב ולהתרגל לקול שלה. בכל מקרה היה כיף להכיר מוסיקה חדשה. תודה רבה על הכרטיס

Margarita chum

New member
Dear Miss jazz:)

היי! אני ממש שמחה שנהנית, בכלל כרטיס חינם זה תמיד מושלם!
ו-מה, ורד קלפטר כתבה את "לזכור"? זה אחד השירים שאני יותר אוהבת:) חבל באמת על יעל לוי היא זמרת מדהימה, ומעניין למה היא התארחה רק לשיר אחד בלבד. את רונית שחר לא יצא לי לראות בהופעה שלה, זה סתם לא יצא אני אוהבת אותה ממש.. אבל היא הופיעה במופע שבע שנים לזכרו של מאיר אריאל והיא הייתה תותחית!..... אפרת בן צור- אני מתה מתה מתה כבר לראות הופעה שלה!! (אני בטח אלך עם גל מתישהו כשאקפוץ לירושלים
). שיהיה אחלה שבוע, קאיה:)

ולדמן

New member
למען הדיוק-

ורד קלפטר הלחינה את "לזכור" כחלק מפרוייקט בשם "סימנים",שיצא ב-2004 ובו היו שירים שנכתבו ע"י המשורר מירון ח'.איזקסון והולחנו ע"י אמנים שונים כמו אביחתר בנאי,יסמין אבן וכו'...

ולדמן

New member
יאפ../images/Emo99.gif-

וכפי שאמרתי כאן יותר מפעם אחת-מומלצת בחום שמיעתם של אלבומיה-בעיקר "קו אדום קו שחור"(גם כי הוא אכן הטוב מביניהם,וגם כי את "לגמרי לא שקטים" כבר לא ניתן להשיג
)

למעלה