נשים ונשואים

נשים ונשואים../images/Emo151.gif

ערב טוב פורוםםםם שאול ביקשת קיבלת! נשים ונישואים -:לי ולאשתי יש סוד לנישואים ארוכים פעמיים בשבוע, אנחנו הולכים למסעדה נחמדה, שותים קצת יין, אוכלים ארוחה ...טובה ומבלים בחברה טובה - היא הולכת בימי שלישי ואני בימי שישי ....אנחנו גם ישנים במיטות נפרדות - שלה בחיפה ושלי באילת ....אני לוקח את אשתי לכל מקום, אבל היא תמיד מוצאת את דרכה חזרה אני שואל את אשתי לאן היא רוצה ללכת ביום נישואינו:- "מקום שלא הייתי בו ....כבר הרבה זמן!" היא מבקשת - אז אני שולח אותה למטבח אנחנו תמיד מחזיקים ידיים - אם אני משחרר את האחיזה היא לא מפסיקה .....לקנות ולבזבז יש לה מיקסר חשמלי, טוסטר חשמלי ואופה-לחם חשמלי. אח"כ היא אומרת "יש .....יותר מידי מכשירי-חשמל ואין מקום לשבת!" - אז קניתי לה כסא חשמלי אשתי אמרה לי שהמכונית לא נוסעת טוב, כי יש מים בקרבורטור. שאלתי אותה איפה ...."!המכונית והיא ענתה "באגם אשתי בדיאטה חדשה:- בוטנים ובננות. היא לא הורידה במשקל, אבל אלוהים, היא ....יודעת לטפס על עצים עכשיו ....היא קיבלה מסכת בוץ לפנים ונראתה מצוין במשך יומיים, אבל אז הבוץ ירד היא רצה אחרי משאית-זבל, צועקת, "האם הגעתי מאוחר מידי לאיסוף הזבל?" - הנהג ...."!ענה לה:- "לא, קפצי פנימה

../images/Emo140.gifשאול רק בגלל שאתה כזה חמוד../images/Emo140.gif

כמה פעמים אמרת לי תודהה ואמרת שאני המקסימה בחיי שאני המסמיקה ורק על מנת להודות לך על כל התודות. הנה רושמת עוד בדיחה טריה מהתנור. הבדיחה של היום - גניקולוג מקצועי > > > > > > > אשה יפהפיה ושופעת אברים הלכה לגניקולוג. הוא העיף בה מבט אחד וכל > > המקצועיות > > > שלו התפוגגה. הוא מיד ביקש ממנה להתפשט. > > > היא התפשטה והוא החל ללטף את ירכיה, כשעשה זאת שאל: "את יודעת מה אני > > עושה?" > > > "כן", ענתה לו, "אתה בודק אם אין לי בעיות עור מיוחדות". > > > "נכון", אמר לה והחל ללטף את שדיה. "ואת יודעת מה אני עושה עכשיו?" > > > "כן", ענתה לו, "אתה בודק אם אין לי סרטן השד". > > > "נכון", ענה הרופא המפוקפק, עלה, נשכב על הפציינטית והחל לחדור לתוכה. > > " ואת > > > יודעת מה אני עושה עכשיו?" > > > "כן", ענתה לו, "אתה חוטף הרפס שזו הסיבה שבגללה הגעתי אליך". > > >

אנשים ובעלי מקצוע שונים.

חייכתי שקראתי את האמייל הזה, אז מביאה מתוך המגרה שלי אל תוך המגרה שלנו. תאור של אנשים ובעלי מקצוע שונים: > >איך אפשר לתאר סוציולוג? >זה אדם שכשנכנסת יפיפייה לחדר וכולם מסתכלים עליה, מסתכל על כולם. > >איך אפשר לתאר פסיכולוג? >זה אדם שאתה משלם לו המון כסף כדי שישאל שאלות שאשתך שואלת חינם. > >איך אפשר לתאר פסיכיאטר? >זה אדם שאין לו בעיות כל זמן שלאחרים יש. > >איך אפשר לתאר גניקולוג? >זה אדם שמחפש בעיות במקום שכולם מוצאים בו הנאה. > >איך אפשר לתאר אחות מעשית? >זו אחות שמחפשת עבודה אחרת. > >איך אפשר לתאר מבקר פנים? >זה אדם שמגיע לאחר שהקרב הסתיים, ודוקר בכידון את כל הפצועים. > >איך אפשר לתאר יועץ? >זה אדם שכאשר תשאל אותו "מה השעה?" יסביר לך איך לבנות שעון. > >איך אפשר לתאר כלכלן? >זה מומחה שיידע מחר מדוע תחזיותיו מאתמול לא התגשמו היום. > >איך אפשר לתאר ברוקר? >זה אדם שלוקח את כספך ומשקיע אותו עד שכולו נעלם. > >איך אפשר לתאר בנקאי? >זה אדם שמשאיל לך מטריה כשהשמש זורחת, ותובע אותה בחזרה כשיורד >גשם. > >איך אפשר לתאר עורך דין? >זה אדם שכותב מסמך בן 10,000 מילים וקורא לו "תקציר". > >איך אפשר לתאר אקטואר? >זה אדם שמביא פצצת סרק למטוס, כי זה מקטין את הסיכון שתהיה פצצה >אחרת במטוס. > >איך אפשר לתאר מתמטיקאי? >זה אדם עוור בחדר חשוך המחפש חתול שחור שאינו שם. > >איך אפשר לתאר סטטיסטיקאי? >זה אדם שטוב במספרים, אבל אין לו את האישיות הנחוצה כדי להיות >רואה חשבון. > >איך אפשר לתאר טופולוג? >זה אדם שאינו יודע מה ההבדל בין כעך לספל. > >איך אפשר לתאר מומחה? >זה אדם שעשה את כל הטעויות האפשריות בתחום מסוים. > >איך אפשר לתאר פרופסור? >זה אדם שמדבר תוך כדי שינה של אנשים אחרים. > >איך אפשר לתאר אינסטלטור? >זה אדם שמכניס את ידיו לחרא ומוציא משם זהב. > >איך אפשר לתאר היסטוריון? >זה אדם לא מעניין שחוקר ומדווח בצורה לא עניינית על אירועים בלתי >חשובים. > >איך אפשר לתאר שגריר? >זה אדם הגון הנשלח לחו"ל כדי לשקר למען מדינתך. > >איך אפשר לתאר דיפלומט? >זה אדם שאומר לך ללכת לעזאזל בצורה כל כך מנומסת, שממש מתחשק לך >ללכת לשם. > >איך אפשר לתאר מתכנת? >זה אדם שפותר בעיה שעל קיומה לא ידעת, בדרך שאינך מבין. > >איך אפשר לתאר אישה? >יצור שמתווכח איתך, עונה במקומך, ובסוף עוד אומר לך שתפסיק לבלבל >את המוח. > מרקי קקטוס,שאלת אם אתן,לפני שתבקש קיבלת גם אתה. מאחלת לכולנו רק טוב. לחן להחזיק את אופה חזק לגחליליתוווש להחזיק את חזק הסנפירים שאוכל לאחוז בהן ולעוף יחד על כנפי נשרים עד שנגיע לערסל שלך
לשאול מאחלת למצוא את הנעל אותה איבד בשעת ריקוד עם הנסיכה:) ולכל הגולשים בפורום שטרם ציינתי את שמם,כי זמני דוחק מאחלת לכולנו המשך יום טוב. שמעת את זה פאנק? וגם רקדנית? גם לך יום טוב.

משהו שלבטח יפיל אותכם לריצפה

בעיר שדה קטנה התנהל משפט בין שני צדדים במחלוקת. >עורך דין התביעה החליט לזמן לעדות את אחת מקשישות העיר שתעיד לטובת האינטרס של >לקוחו. >היא עלתה על דוכן העדים, נשבעה לומר את האמת, ואז שאל אותה התובע: >"גברת ג´ונס, האם את מכירה אותי?" >"כמובן שאני מכירה אותך, מר ויליאמס", ענתה הסבתא החביבה. "אני מכירה אותך מאז >שהיית ילד בגן. ובכנות, אתה אכזבה מאד גדולה בשבילי. אתה משקר, אתה בוגד >באשתך, אתה מתמרן אנשים ומדבר מאחורי גבם. אתה חושב שאתה איזה כוכב עולה בשמי >המשפט, אבל למעשה אין לך אפילו את השכל להבין שאתה סתם איש קטן שמזיז ניירות >מצד לצד. כן, כמובן שאני מכירה אותך!" > > > >התובע נדהם ונאלם דום. לא עלה בדעתו דבר אחר לומר או לעשות מלבד לשאול אותה: >"גברת ג´ונס, האם את מכירה את עורך הדין מטעם ההגנה?" והיא ענתה לו: "בטח שאני >מכירה. אני מכירה אותו מזמן שהיה תינוק. נהגתי לעשות לו בייבי סיטר כשהוריו >יצאו לבלות. וגם הוא מהווה אכזבה גדולה מאד עבורי. הוא עצלן, עקשן כפרד, ויש >לו בעיית אלכוהוליזם. ובנוסף, הוא לא מסוגל לבנות שום מערכת יחסים מוסרית עם >מישהי וגם הפרקטיקה המשפטית שלו היא מהאיכות הירודה ביותר שידעה המדינה הזאת. >כן, בטח שאני מכירה אותו!" > > > >התדהמה שנפלה בבית המשפט פינתה את מקומה להמולה רבה, > >כשהקהל הנרגש ממהר להחליף רשמים על הדברים העסיסיים והמרעישים שזה עתה שמע. > > > >בשלב זה דפק השופט בפטישו על השולחן ודרש שקט. > >הוא קרא לשני עורכי הדין לגשת אליו ובקול שקט ונוקב, אמר להם, כשהוא לא מנסה >אפילו להסוות את האיום שבדבריו : > >"אם מישהו מכם יעז לשאול אותה אם היא מכירה אותי, אני אשלח אותו למאסר על >בזיון בית המשפט!!! "

שאול4

New member
פנינל´ אם אפשר בלי ה-../images/Emo88.gif../images/Emo45.gif

בוקר טוב פניל´ה יקרה חתן וכלה נכנסים לאולם השמחות כאשר לשניהם יש חיוך מאוזן לאוזן. החבר של החתן ניגש אליו ולוחש לו באוזן, "ראיתי אותך כבר מאושר, אבל עכשיו אתה ממש קורן מאושר. עד כדי כך אתה מבסוט מזה שאתה מתחתן?" "ברור שאני מבסוט מהנשואים", ענה החתן, "אבל העניין הוא שזה עתה שקיבלתי את מציצת חיי מאשתי לעתיד ואני בגן עדן!" גם חברתה הקרובה של הכלה ניגשה אליה ואמרה בשקט, "כבר ראיתי אותך שמחה, אבל עכשיו את נראית לגמרי בעננים! עד כדי כך הנשואים עושים לך את זה?" "כן, גם זה", ענתה הכלה, "אבל מה שהכי חשוב זה שכרגע מצצתי לבעלי היקר בפעם האחרונה בחיי!"

חחחחח שאולללל מה ...מה?

מה לא לתת לך זה.....
טוב ...ביקשת...קיבלת!
כעת עם הבדיחה שלך מביאה משהו להרגעה
ם ישבו במסעדה ופיטפטו ביניהן: אמרה הפולנייה: "מהיום אנחנו לא נהייה פרייריות של הבעלים שלנו. מהיום הם יבשלו והם ינקו והם יכינו אוכל והם יסדרו את הבית". אחרי שבועיים הם נפגשו שוב. מספרת הפולנייה :"ברגע שאברשקה הגיע הבית אמרתי לו אני לא מבשלת ולא מכבסת ולא מכינה אוכל. מהיום אתה תעשה את זה. ואז ביום הראשון הוא בישל, ביום השני הוא כיבס, ביום השלישי הוא ניקה את הבית…. פשוט שיגעון". אמרה הרוסיה: "ברגע שגרגורי הגיע הביתה אמרתי לו אותו דבר ואז ביום הראשון הוא הכין לנו ארוחה רומנטית, ביום השני כיבס וגיהץ וביום השלישי ניקה את כל הבית....פשוט מדהים". אמרה המרוקאית: "ברגע שז´וז´ו בא הביתה אמרתי לו אותו דבר ואז: ביום הראשון לא ראיתי אותו, ביום השני גם לא ראיתי אותו, ביום השלישי ירדה לי קצת הנפיחות מהעיניים אז ראיתי אותו מטושטש".

חחחחחחחחחח

איזה כייף לקרוא את הבדיחות האלה אמממממ ציירתם חיוך על שפתיי נה נננה נה נהההההה רק טוב!!!

למעלה