נשים,גם בשביל זה

נשים,גם בשביל זה

אנחנו צריכים אתכן. אבקש המלצה לקנית מכונת כביסה טובה, שתאריך ימים יותר משלוש שנים.

אייל 401

New member
תנין קריסטל סופר לורד

בעיקרון כל מכונה שרמת מהירות הסיבוב בסחיטה מעל 850 סיבובים בדקה היא בעלת מנוע איכותי יותר כך שסביר שתחזיק שנים רבות בשימוש נכון .

N D R

New member
אין סיכוי...

עוד לא המציאו מכונת כביסה שתאריך יותר משלוש שנים. . . . . . . . כשגבר מפעיל אותה

תלתליפז

New member
מה העניין

לא יודעים לקרוא הוראות...?

N D R

New member
עניין של touch

מה שגברים מוכנים להצהיר בכדי לא לעשות כביסה...

אריק 34

New member
למה מה?????

את חושבת שאני מפחד ממנו????? לא רואה אותו ממטר (רק במראה תרתי משמע....) תרדי עוד נו תרדי עוד אגוז לא פה!

אריק 34

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אז לא תרדי יותר? ירדת......

תלתליפז

New member
מילא לעשות

הבעיה היא שצריך גם לתלות...ולהוריד...ולקפל...והכי נורא- לגהץ. קשה קשה בחיים

Kטלנית

New member
הכל עניין של מזל../images/Emo50.gif

אמא שלי קנתה מכונה מעולה חברה ידועה והמכונה עושה לה בעיות מטורפות מתקלקלת כל הזמן לי יש מכונה יחסית פשוטה GALA זו חברת בת של קריסטל והיא מעולה ולא עושה לי בעיות יש לי אותה כבר 4 שנים כמו חדשה ולבסס את זה יותר: יש לי חברה שקנתה מכונה ב 1300 ש"ח והיא מעולה גם לפני יותר משלוש שנים אז במוצרי חשמל יש כלל: "צריך הרבה מזל" שיהיה לך במזל

Kטלנית

New member
../images/Emo57.gif טפו, טפו , טפו,../images/Emo57.gif

יש דברים שאתה צריך לדעת יגידו לך סל"ד פרוש: סיבובים לדקה בסחיטה של המכונה זה מתחיל ב500 ונגמר בערך ב1200 זה מה שאני יודעת יכול להיות ששכללו את זה למה זה קשור? לרמת הסחיטה של הבגדים בסחיטה האחרונה ככול שהם יותר סחוטים ככה הם יותר מהר מתיבשים. יש בדרך כלל כפתור בקרה ויש על זה שליטה

אייל 401

New member
ממלה

וחוזרים לטכנולוגיה מי יכול לסובב יותר מהר ?מנוע חזק ואיכותי וזו התשובה

Kטלנית

New member
../images/Emo5.gif בשביל מכונת כביסה????

עיצה לא ממש נבונה מסטול על הבוקר כבר.....

למעלה