נשים במט"ח

odel55

New member
נשים במט"ח

עובד בחדר עיסקאות אמר לי השבוע ש"נשים מצליחות להרויח במט"ח טוב יותר מהגברים". האומנם? אחרי שקראתי את התגובות כאן אני נוטה להאמין לו.... הוא טעו כי אנו יותר שקולות ומשתמשות יותר באמצעי של הגבלת הרווח והגבלת ההפסד. אגב, היכן הנשים? מדוע לא מושמע קולן כאן??? מהתגובות שקראתי- האם נכון לקנות ולמכור בהפרש של דקות? האם זה לא פזיז מדי? האם ובהתאם לתחזיות השונות- לא כדאי להמתין כמה שעות או ימים כדי לראות את התגובה שיוצרת תחזית? האם נכון בכל העיסקאות להשתמש באמצעי של הגבלת רווח והפסד?

omer forex

New member
איפה הבנות באמת?? ../images/Emo13.gif

כמות העוסקות במט"ח יחסית לכמות הסוחרים לפי המספרים שאני מכיר לא עולה על 5%! הצלחה? אם אפשר להתבסס על מספרים כל כך נמוכים הן אכן מצליחות יותר. בכלל אני חושב שהן מוצלחות יותר, ואם הינו נותנים להן לנהל את העולם אולי לא היו מלחמות (לא שזה משנה כל כך, הינו מתים מזה שהן היו מעבידות אותנו בפרך, או מגעגועים לכדורגל שבטח היה הופך ללא חוקי). אני חושב שההצלחה היא באמת בשל פעולה יותר שקולה. האם כדאי למכור ולקנות בהפרש של דקות? - אם מרוויחים הכל כדאי. הבעיה היא שזה מייצר ווליום גבוה של עסקאות. וזה עלול ליצר הפסדים. האם נכון בכל עסקה להגביל רווח והפסד? הדעות חלוקות, כנראה שתשמעי הרבה תשובות ונימוקים, אני איש פשוט בלי הרבה סיפורים - כן! הנסיון שלי מראה לי שסוחרים שלא הגבילו הפסדים ולא ידעו לחתוך רווחים הגיעו לתוצאות פחות טובות מסוחרים אחרים. בהצלחה לך, ותראי לכולם שאתן באמת מצליחות יותר! (ואל תשכחי לספר איזה עסקאות פתחת שכולנו נוכל להרוויח)

xuniquex

New member
אומרים גם...../images/Emo9.gif

שהן נהגות יותר טובות כי הן עושות פחות תאונות...

odel55

New member
איזה כיף לקרוא הודעה שכזו

אין ספק שמעלה מוטיבציה- תודה. בוודאי יחייכו כאן מספר אנשים- אך הזמנתי השבוע שני ספרים מאמזון לגבי מסחר במט"ח- אני חושבת שאנסה ללמוד כמה שאפשר על הנושא בכמה שפחות זמן לפני שאתחיל לסחור בכסף שלי (בטוח שיועיל יותר מאשר יזיק). הספרים הם באנגלית- אני מבטיחה לתרגם ולשתף אתכם אם אקרא דברים שיראו לי מועילים במיוחד. רציתי לשאול לגבי עמלות. האם 4 פיפס הם עמלה הוגנת שגובה סוחר (להשקעה ראשונית של כ-1000 אירו)???? עד כמה לדעתכם אפשר "להוריד" את העמלה? אני בטוחה שבמו"מ אינטנסיבי אצליח להוציא מהסוחרים פחות- אך כמה פחות??? ספרו לי כמה הצלחתם להוציא......

../images/Emo22.gifכשתתחילי לסחור..

הנושא של הפיפסים כ"כ לא עקרוני, יש דברים הרבה יותר חשובים שכדאי להתמקד בהם לפני שמתחילים לסחור, למעט בנושא של הקרוסים ששם הפיפסים יותר משמעותיים מכיון שהספרד בהם רחב מאד, וכן באקזוטיים שעדיין יש חברות שנשארו שמרניים כלפיהם משום מה, בהצלחה רבה

odel55

New member
ספציפית לגבי בחירת מערכת מסחר/ סוכן

ע"פ מה בחרתם עם איזה מערכת מסחר/ חדר עסקאות/ סוכן תעבדו (בהנחה ואני לא מכירה אף אחד ואין לי קשרים)???. מה דעתכם על איפקס (IFOREX)??? איך לבחור מול מי לעבוד? האם ע"פ העמלה? האם ע"פ סוכן מסויים?

omer forex

New member
הצעה שלי

תדברי עם כמה חברות מט"ח מזה שתדברי תוכלי להבין מה כל חברה מציעה את לא צריכה להתבייש לשאול את נציג המכירות למה דווקא אתה אחרי שתראי מה כל חברה מציעה לסוחר בגודל שלך תוכלי למפות את מה שחשוב לך ולהחליט ההחלטה בסוף צריכה להתאים לך ההבדלים בין חברות המט"ח מסתובבים באיזורי השרות, הליווי, התמיכה, מה הנציג שאת עובדת מולו, יכולות ההדרכה, מערכת המסחר, וגם המחיר. אני באמת חושב שכדאי שתדברי עם כמה חברות. IFOREX - אחת החברות הותיקות בישראל, לפי מה שאני יודע עליהם מדובר בחברה אמינה, רצינית, יודעים את העבודה. בהחלט חברה שראוי שתהיה בין החברות שאת הולכת לדבר איתן. בהצלחה! עומר

המלצה שלי..

נסי להתרשם מאמינות של חברה, מקצועיות, וחשוב מאד, שלא יגלו התלהבות יתירה לצרף אותך אליהם, קור רוח ודיבור שקט ושליו של הדילר שעומד מולך, וכמובן שחשוב מאד שיהיו נחמדים וסבלניים כלפייך, שאר הפרטים הינם ברמה הטכנית פלוס מינוס, כמו``כ, לי היה מאד חשוב ציטוט מדוייק, ז``א שאם בא לי על נקודה מסויימת והחלטתי שבדיוק בנקודה הזאת אני קונה או מוכר ואין לי חשק לשים לימיט ואני רואה שהשוק מגיע לנקודה שלי ואני מקבל את אותו ציטוט מהדילר ואני מבקש שיבצע אז שלא ישנה לי במחצית השניה את השער למעט בזמן נתון וכו` מקווה שהבנת.... בהצלחה

עוד משהו...

נזכרתי בעוד דבר, אני גם אוהב גמישות, ז``א שאם בא לי לשבת על עיסקא ואני לא רוצה לתת SL כי אין לי חשק להיזרק בהפתעה, יש כאלו חברות שהמערכת מחייבת לתת סטופ ואם שמתי אותו מאד רחוק שלפי הסטופ נשארתי בלי בטחונות, המערכת לא תיתן לי לעשות עיסקאות נוספות ואפילו שאני רחוק בסטופ 100 קילומטר מהכניסה שלי...

למעלה