נשים אמיתיות

Truely Women

New member
נשים אמיתיות

שמי רחל ואני מבעליו של אתר אירוטיקה גדול ברשת. באתר שלנו איננו מציגים פורנוגרפיה זולה - כזאת המציגה סקס מבויים המבוצע ע"י שחקנים. אנו באתר מתעדים אירוטיקה אמיתית, כזו הנוצרת מחיבור ותשוקה אמיתיים בין שניים. כל התוכן באתר צולם ונשלח אלינו ע"י "אנשים מן השורה", מתוך שכך - הפנים בחלקם של קטעי הוידאו מטושטשים. כך יצרנו קהילה המציעה תוכן אמיתי ומלא של אירוטיקה רכה ומלטפת. אנו מחפשים נשים או זוגות המעוניינים להשתתף בתהליך. במידה ותימצא התאמה - התשלום המוצע גבוה, זאת כדי לעודד אתכם להמשיך ולשתף. לפרטים נוספים נא לפנות לרחל, מייל : [email protected]

יש לי מושג למה הודעה כזאת

[בהנחה שהיא אמיתית, כרגע אני מניחה שהיא לא אמיתית וזה סתם פאתטי] מעוררת בי גועל נפש מרוכז במיוחד. זה, בעיני המזדקנות, ההיפך המוחלט מכל מה שאינטימיות הייתה או תהיה, וייצגה מייצגת או תייצג בעתיד. כמה עצוב [לו הסיפור הזה היה נכון] שאפשר בכלל להגיע בצורה כזאת לאנשים ולעשות פורנו "אמיתי". ואני בהחלט שואלת את עצמי אם אפשר לתעד אירוטיקה אמיתית.........וזה נשמע מגוחך משהו, כי מרוב תקשורת המונים, הסיטואציה האמיתית, זו שהיא רק בין שניים, שקיימת מימי היות האדם נמוך הרבה יותר ובעל נבוט [נו, מה לעשות], נשכחת והולכת.

flower45

New member
כותרת השרשור "נשים אמיתיות"

מפוזרת היא פונה לנשים אמיתיות? מה זה נשים אמיתיות? כניראה אנחנו לא כאלה?

תבורכי רחל...

מלאכת קודש , במקום פונוגרפיה זולה מבוימת ע"י שחקנים את רוח רעננה רכה ומלטפת. ומי מאיתנו אינו זקוק לקצת רכות וליטוף. מכיוון שכך הרי אני מעמיד את עצמי לרשותך ומתנדב ללא שכר להיות חבר בצוות השופטים והשופטות. תחי מדינת ישראל מרים כוס בירה לכבודך

אני לא מצליח להבין, מאפה אתה

מגריל את כל התמונות האלה........... אך ????? יש לך מאגר של תמונות ואתה שולף ממנו ??????????? אך אתה מצליח כל פעם להפתיע אותי עם תמונה שבדיוק מתאימה למצב, אך אתה עושה את זה ??? באהבה ממני,

למעלה