נשים, אוהבות זקנים (הכוונה לשיער פנים גברי) או לא?

dark rider AM

New member
נשים, אוהבות זקנים (הכוונה לשיער פנים גברי) או לא?

ברור לי שזה עניין אינדיבידואלי ובכל זאת, יוצא לי משום מה בזמן האחרון לשמוע שהרבה נשים נמשכות/מחפשות גבר עם זקן, לפחות ככה אני קורא בפרופילים של בחורות בטינדר, פה במלבורן, אוסטרליה. עכשיו, ברור לי שזה נראה לכם אולי יותר גברי אבל באמת, זה לא מפריע לכם כשאתן מתנשקות? כסטרייט מעולם לא יצא ולעולם גם לא ייצא לי להרגיש איך זה להתנשק עם גבר מזוקן אבל כל האקסיות שלי אמרו שהזיפים שלי מפריעים להן כשהיינו מתנשקים. תכלס, אני מבין אותן. אז מה בכל זאת הקטע של נשים שכן מעדיפות את הגבר שלהם עם זקן? האם אתן פשוט מוכנות לסבול כשאתן מתנשקות בשביל לראות את הגבר שלכן עם המראה האהוב עליכן? זה הקטע?

לא הבנתי את מי אתה שואל

אם זה אינדיבידואלי.
הגבר שלי אוהב זיפים של שבוע. מעבר לזה- נראה מכוער וזקן.
וזה לא מפריע לי בנשיקה. הזיפים שלו רכים יחסית, ואני גם אוהבת את התחושה של הזיפים שלו כשהוא יורד לי

&nbsp

dark rider AM

New member
השאלה הופנתה לנשים שכן אוהבות גברים עם זקן והיא כתובה

בצורה מאד ברורה בשורה התחתונה של ההודעה.

את מזכירה לי משהו שאישתי הייתה אומרת ...
היא למשל לא אוהבת את הזקן שלי ותמיד מנסה לשכנע אותי להוריד אותו (בחיי שיום אחד אני עוד אתעורר ואגלה שהיא גילחה אותי במהלך הלילה
) אבל כשעוד היינו עושים סקס והזקן היה "מדגדג אותה במקום הנכון" אז היא אפ'פם לא התלוננה על זה

The Antiproduct

New member
אתה מפספס פה אופציה לטרייד-אוף טוב

אני יכול להגיד שאת הזקן שלי התחלתי לגדל לאחר שחברה שלי ביקשה ממני. אמרה שזה יהיה לי יפה ושהיא אוהבת את הדיגדוג של הזיפים.
מאז אני לא מסיר אותו, אבל אני גם לא אוהב זיפים לבדם - יש לי זקן מלא יחסית ואני חופף אותו כך שהוא די נעים סה"כ.

אבל אם הנוכחתי מתישהו תבקש שאוריד אותו כי נכנסות לה שיערות לפה, אני אבקש ממנה בתמורה להוריד במקום אחר.

dark rider AM

New member
אם זה לא מפריע לך, מי אני שאשפוט. אני לא מסוגל. מגעיל אותי

חייב שהעסק שם יהיה מינימום קצוץ

too addictive

New member
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

כמה שיותר- יותר טוב.
&nbsp
חובבת זקני דעש

למעלה