נשיכת לשון

נשיכת לשון

יש לי שאלה... אני יודעת שאחרי התקף אצלי לפחות אני לא יודעת אם זה בכל סוגי ההתקפים יש לי נשיכה ממש כואבת בצד הלשון. רציתי לדעת אבל... ביומיים האחרוניים אני במצב נפשי ממש לא יודעת להגדיר את זה... אבל, בפשטות אפשר להגיד אחרי פרידה ואני בסוג של לחץץ נפשי כזה שאני לא יודעת להסביר ( לא של אדם דיכאוני) פשוט עוברות לי הרבה מחשבות ואני לא ישנה טוב, בכל אופן בלילה הראשון הגוף שלי ממש היה סוג של עצבני ומאז ההתקפים אני שמה לב יותר לגוף שלי ולדוגמא לא נהגתי באותו ערב , אני לא יודעת אם באמת הייתה לי סיבה אבל מאז שני התקפיים שהיו לי אני לא לוקחת סיכוי, השאלה שלי אם יש מצב- שלא היה לי שום התקף ביומיים האחרונים ונוצר לי פצע כמו נשיכה קטנה ולא בצד הלשון אלה בקדמתה , לא ממש פצעה אלה יותר תחושת פצע ונפיחות כזו או שסתם יצא לי תזמון כזה מוזר, שוב ביו לי שני התקפים לפני שנתיים0 כבר ואני פשוט לא יודעת הכל על המחלה אז אני מצטערת אם אני שואלת שאלות טפשיות..

חייםלוי

Member
מנהל
נראה לי שלחץ נפשי יכול לגרום

לפצעונים בפה בלי קשר לאפילפסיה. זכור לי שאמי שזה היה קורה לאמי ז"ל ולה לא היתה אפילפסיה.

uma5

New member
../images/Emo151.gifנשיכת לשון

בזמן התקף ולא פעם של שניות בתי לא פעם נושכת לשון

גם אצלנו

סימן להתקף בלילה הוא לשון נשוכה בצד או שפה נפוחה. פעם אחת אפילו היה לא מעט דם על הכרית בבוקר.. מבחינתי זה כמעט אחד הסימנים הבודדים שמעידים שהיה התקף בלילה

ענתי80

New member
נשיכת הלשון

נשיכת הלשון נעשית במטרה לא לבלוע אותה. וכמו שכבר נאמר כאן יש מספר סימנים לכך, כמו למשל, שטפי דם בצידי הלשון וכתמי דם ורוק על הכרית או על הבגדים. לכן אין מה לדאוג, זו פשוט תגובה, אמנם לא מודעת, של החולה בה מערכת ההגנה של הגוף מונעת סיכון של חנק. סוף סוף קצת גשם...

ruthty

New member
../images/Emo24.gifשלום לך

אם היה לך נשיכה אז היה לך התקף זה אחד הסימנים דרך אגב את לא שואלת שאלות טיפשיות את פשוט רוצה לקבל אינפורמציה אם הגוף לא רגוע או הנשמה אז גם נגרם התקף שיריונית תהי חזקה

למעלה