נשיכות

Hawk21

New member
נשיכות

החמוס שלי לא מפסיק לנשוך אותי הוא חושב שזה משחק וברגע שאני מפסיק לתפוס אותו בעורף ושם אותו על הריצפה הוא צוחק ונושך אותי עוד פעם. למישהו יודע מה לעשות כי לתפוס אותו בעורף ממש לא עוזר.

Hawk21

New member
קראתי את המאמרים אבל הבעיה

שלי היא שהוא משחק הוא לא נושך נשיכות בלתי מזיקות כמו שכתוב במאמר אלא נשיכות חזקות מאוד עד שיורד לי דם.

Sweet Fantasy

New member
מדובר במאמרים על נשיכות חזקות

לא על נשיכות במשחק, התבלבלת. המאמרים אומרים שאם זה משחק, אין צורך בענישה.

הממם גם לי יש את אותה

הבעיה, החמוס החדש (עוד לא סגורה על השם, משו לא מסתדר לי עם השם 'פאדג') קיצר התרגלתי שכשמשחקים פונץ' לא נושכת חזק, היא סתם כזה תופסת מזה חלש, אז התחלתי לשחק איתו, והוא דפק לי כאלה ביסים שהייתי בשוק
כנראה כבר שכחתי איך חמוסים נושכים חח.. אני אתחיל לנקוט בשיטה שלמדתי את פונץ' לא לנשוך. אני מציעה לך לתת לו מכה על האף, לצעוק לו חזק את המילה "לא"! בטון ממש ממש כועס!
מה שאני תמיד עשיתי זה נתתי לה שוב לנגוס בי, ושוב נתתי לה מכה על האף ואמרתי לה "לא!!" ככה איזה 3 פעמים נתתי לה לנגוס בי ואז בפעם הרביעית היא כבר לא נגסה, כי היא שמעה את המילה "לא!!" עוד לפני המכה יענו לפני שהיא הספיקה לנגוס.אני פשוט מגישה לה את היד שלי וצועקת לה "לא!!" ובפעמים הבאות היא כבר התחילה להבין את זה ובסוף הבינה שלא כדאי לה לנשוך אותי חזק.
.. צריך לתת מכה ולצעוק, לא להחטיף מכות רצח, אבל מכה קטנה, שלא תהיה נעימה.העניין של הענישה בכלוב אף פעם לא עזר לי תמיד שהכנסתי אותה לכלוב היא פשוט הלכה לישון. זה לא הזיז לה ממש.
בכל מיקרה.. בהצלחה..וגמאני עכשיו נכנסת לסיפור של החינוך
מקווה שיהיה טוב,ובסוף יהיה לי חמוסמוס מחונך

כי לא שיחקתם איתו

הוא לא היה בשוונג הזה שהוא מתחיל לקפץ ולעשות קולות
ככה סתם הוא לא נשך אותי.

Sweet Fantasy

New member
הוא עשה קולות, אבל רק

כשהוא רצה לנשוך את שאר החמוסים. אולי את עושה לו אתזה..
אפשר להבין..

WTR

New member
באותו רגע של הנשיכה לתפוס בעורף

לצעוק "לא" וישר לשים בכלוב! חשוב שזה יהיה כלוב ללא משחקים וגירויים, אלא מקום משעמם שהוא לא ירצה להיות בו (כמו כלוב נשיאה)

skarlet ohara

New member
צריך לגרום לחמוס להבין שנשיכות

משחק אסור להן שיהיו נשיכות חזקות. אם זה חזק לך- זה לא משחק, ומענישים את החמוס, אם הוא חוזר לשחק ונושך שוב חזק- שוב עונש. הוא לא אמור לנשוך כך בעת משחק (או בכלל). רק הנשיכות החלשות יותר, אם אתה כבר מכיר אותן. זה לא משנה מה הוא מתכוון בנשיכות (לשחק או להזיק), אתה צריך להבהיר לו מה אתה מתכוון. ושיטת החינוך היא אותה אחת, אחיזה בעורף ו 'לא' תוקפני. בהצלחה

למעלה