נשיכות

נשיכות

בתי מזכירה לי שיש לה שיניים חדשות כל פעם שאהי נותנת לה את שד ימין היא נושכת אותי עד כדי כך שיורד לי דם. מה לעשות? כי ניסתי לתת לה חלב שאוב והיא מסרבת.

sagitlaleche

New member
נשיכות ../images/Emo20.gif

לעתים, התינוקות החמודים שלנו מנסים את השיניים החדשות או בתקופה שלפני הצמיחה את החניכיים המציקות שלהם. זה כואב ומקפיץ ולכן תגובה החלטית מיידית תעזור לעבור את הימים הללו. תוך ימים ספורים, תוך הקדמת ההנקה במשפט הקצר: "לא נושכים את אמא" או משהו אחר בסגנון ו"לא נושכים" במידה והיא בכל זאת נושכת בזמן ההנקה, ולעתים אף הפסקת ההנקה, מתן נשכן או צעצוע רך ליד או לפה יכול להעביר את המסר באופן ברור שלא נושכים את אמא. לתינוק אין סיבה לנשוך. כואב להם וקשה להם, והם לא יוותרו על ההנקה כל כך בקלות, לכן אמירה אסרטיבית יכולה לעזור. שיעבור לכם בקלות!

הנשכנית שלי

בפעם הראשונה ששחף נתנה לי ביס, צעקתי מרוב כאב
והפתעה
שחף נבהלה מעט, אבל זה לא מנע ממנה לתת לי שוב בהנקה אחרת. הפתרון שלי היה לשלוף את הזרת ולהעמיד אותה צמוד לפטמה, ברגע שהרגשתי שהיא מתחילה לשחק ואוטוטו לנשוך, דחפתי את הזרת ושחררתי את הפטמה ואמרתי לשחף שזה כואב לי. בסופו של דבר הנשיכות עברו- אבל יצאו לנו רק 2 שיניים למטה. אני מחכה בחשש לשיניים הבאות

sagitlaleche

New member
נשיכות../images/Emo20.gif

מאיה, זאת דרך שהרבה אמהות מוצאות שהיא טובה ואפקטיבית עבור הטיפול בנשיכות. שחרור מידי של פה התינוק מהפטמה, האמירה שהנשיכה כואבת ואפילו מיד להחזיר להניק. רוב התינוקות לא נושכים בכוונה, ורוב הנשיכות קורות כשהם מאבדים עניין, בסוף ההנקה. קצב יציאת החלב, האיטי בסוף ההנקה משפיע בהחלט על הנשיכות. תודה על התגובה.

נשיכות המשך......./images/Emo122.gif

לצערי הרב בתי ממשיכה לנשוך אותי וגם לאחר שאני מבקשת ממנה לא לעשות זאת היא צוחקת. יש מצבים שאני מרגישה שהיא עומדת לנוך אותי ואני רוצה לנתק אותה והיא יודעת אז באה הנשיכה. בקיצור טוב שיש למי לספר ומבין כי הגברים אומרים אני ממש מבין אותך אבל הם לא יודעים מה זה נשיכה בשד...... תודה רבה עבור העצות.

למעלה