נשיכות שפתיים

יעלבל

New member
נשיכות שפתיים

שלום חברים. מישהו מכיר טיק של נשיכת שפתיים ותלישת העור ממנו?...השפתיים כמו אחרי מלחמה... היום בצהריים אנחנו בשנידר - החלטתי להפסיק עם הגאודון - מכה שלא כתובה בסרטים - אין יום ואין לילה...כנראה שהגאודון גורמת לערנות מוגזמת. אעדכן אותכם מאוחר יותר.... ספרו לי אם נתקלתם בטיק שתארתי...תודה. יעל

o g

New member
זה עוד לא היה לנו

אבל היה אצלינו לאחרונה גלגולי עיניים גם מפחיד וגם מלחיץ יתכן שברגע זה ממש התשובה שלי כבר לא נכונה sory

יעלבל

New member
זה אומר

שהעניים מתגלגלות כלפי מעלה/מטה, בורחות לצדדים ולפעמים כל עין לכיוון אחר. בפעם הראשונה שזה קרה הוא הגיע מבה"ס ופתחתי לו את הדלת - כמעט שהתעלפתי...אבל הבחור היה מלא מרץ ודיבר כרגיל אז לקח 30 שניות ונזכרתי שיש טיק שכזה... אבל לנשוך שפתיים עד זוס דם ולא להתלונן שזה כואב?

o g

New member
גילגול עיניים כלפי מעלה

עד שממש רואים לו את הלבן שבעיניים (כמו שאומרים) זה נראה מוזר ומפחיד , אבל לשמחתינו זה עבר לו וחזרו הטיקים המוכרים

o g

New member
רק בשביל להתחלק עם עוד מישהוא

שעבר את זה ויודע על מה אני מדברת שגם לבו החסיר פעימה בפעם הראשונה שנתקל בזה רק בשביל זה
| כן| לפורום שלנו

זה קרה אם שי

זה מפחיד נורא אבל זה עבראני יודעת מה זה כמה שאנחנו נבהלנו ולא ידענו מה לעשות עד שגליתי את הטוראט ואז הבנינתי מה זה כל התיקים

אורית יקרה, גם אריק גילגל עייניים .

מתה עליך ... את צודקת, על
לפורום המופלא הזה - עכשיו הורהת שקרא משכתבנו, ויראה (רצוי שלא, אבל...) תיק חדש אצל יךד שלו - לא יבהל ! אגב, גילגול עיניים במיקרה שלנו עבר די מהר . באהבה, ליז.

mazy

New member
אפרופו עיניים...

אצלנו בימים האחרונים יש מצמוצי עיניים חזקים מאד, עם אודם בעיניים. זו לא הפעם הראשונה. אני ידעתי שמדובר בטיק. דור טען ש"יש לו דלקת עיניים".

הלנה

New member
הי יעל

אני לא מכירה את הסימפטום, אבל זה נראה לי משולב עם OCD, יכול להיות ?(בעיקר הקטע של התלישה). בהצלחה בשניידר וזהירות בדרך כשאת חוזרת הביתה. אל תתני לאף אחד להוציא אותך משלוותך!

יעלבל

New member
אני כבר יומיים

על הכביש בחזרה ואני חייבת להגיד שאני מתה מפחד. אני נוהגת כבר 27 שנה...מעולם לא עשיתי תאונה...אני מעריכה את עצמי כנהגת טובה מאוד...אבל כנראה שבכל זאת נלחצתי מאוד ממה שקרה. מבטיחה ל"דהור" בכבישים לאט... לגבי התלישה - נתת לי כיוון מחשבה...נשוחח על זה היום בשניידר. תודה. להשתמע יעל

היי יעל

אני לא זוכרת בברור שהיה לי פעם טיק כזה, אבל אם אני לא טועה היו לי נשיכות שפתיים אבל בגיל הרבה יותר צעיר ולכן אני לא זוכרת את זה כל כך.. אני לא בטוחה בזה אבל אני יודעת בפירוש שפציעה ממש לא הייתי גורמת לעצמי. מקווה שיהיה בסדר. בהצלחה בשניידר. פלפלת

יעל ואורית

לגבי נשיכות שפתיים לא נתקלתי אבל זה מזכיר את הנשיכות חידיים של אלין. לגבי מה שאמרת שלא כואב לו גיא במשך כמה ימים כופף את האמבע לאחור עד כמעט לשבירת האצבע, שאלתי אותו זה לא כואב? והוא אמר שכן אבל הוא חייב לעשות את זה. לאחרונה גיא תלש את הגבות והריסים, מה שידוע שהפעולות האילו הם או.סי.די. הוא לוקח פריזמה והאובססיות ירדו פלאים. לגבי גלגולי עיניים גיא עושה את זה המון זמן, אכן מאוד מפחיד. יש לו טיק חדש מגעיל, הוא יורק על כפות הידיים ומורח את הרוק על הפנים והידיים. אני כולי איתך ממש מרגישה את מה שאת עוברת, בהצלחה היום תעדכני אותנו.
אלונה

השגיא

New member
נשיכות שפתיים חלשות אני מכירה

אבל לא בצורה שגורמת לפציעה. מה שכן לשי היתה תקופה של נשיכות ומציצות חזקות של הזרוע, דבר שהשאיר סימני שטף-דם מחרידים.. והוא גם נושך ומלקק את האצבעות. גלית

הלנה

New member
נשיכות שפתיים קלות

אני מכירה גם אצל מישהו שאין לו טוראט וזה הטיק היחיד.

mickya

New member
נשיכות שפתיים

זה טיק נפוץ., ובעייתי לפי הספרות המקצועית נאמר שתרופה שעוזרת לטיקים אמורה לפתור בעיה זו.

mickya

New member
נשיכות שפתיים

עוד אוסיף ואומר שדרמטולוגים לא מצליחים לפתור בעיה זו בדרך כלל. כאמור לפי הספרות המקצועית תרופה שעוזרת לטיקים אמורה לפתור את הבעיה. אך בכל זאת אין לשלול התייעצות גם עם דרמטולוג.

למעלה