נשיכה של אוגר

gaichuk

New member
וואלה לא...

אבל הצלחתי לתלוש לשועל נוצות...עם יד אחת...

ועוד משהו...

אם הוא אמר שהאוגר לא נראה משהו יש מצב שהוא חולה ואם וקרה שהוא חולה במחלה ל\שלא נמצאת בטבע או אפילו אם הוא נשא של מחלה שלא נמצאת בטבע הארצישראלי ואם הוא ידביק מכרסם אחר או טורף שידביק מכרסם שידביק אתהחבר שלו שידביק את החבר של החבר שלו שידביק את החבר של החברה שלו והם יתרבו כל כך מהר ויהיו כל כך הרבה פרטים אז לא אחד מהם אלא כולם חולים במחלה ובגלל שזו מחלה לא מקומית אז היא תיקטול במהירות מה שיכול לרגום לאסון אקולוגי והכל בגלל אוגר אחד שהביא לי ביס. דוגמא אחת ממקרים אפשריים רבים... סתם שתדעו

GUYLI9

New member
מה אתה פירסומת לאידס?

אומרים שהאידס הגיעה מהקופים. אני לא רוצה אפילו לחשוב על זה...

אידס לא הגיעה מקופים יש 3 סוגים

של אידס אחד של קופים אחד של חתולים ואחד של בני אדם אי אפשר להידבק במחלה אם אתה לא מהמין כגון בן אדם יכול להדבק רק מבן אדם

זה בגדר השערה רק...

זאת השערה שהאיידס הגיעה מהקופים אומרים שכנראה הוא הגיע מהקוף הירוק אני גם שמעתי שיש איידס נפרד לחתולים (FIV להדיל מהאיידס של בני האדם (HIV) אבל כנראה שבשלב מסויים הוא הגיע לשינוי גנטי כלשהו שסייע לו לעבור לבני אדם. ככה למדנו בביולוגיה

babuni

New member
יש דרך הרבה יותר פשוטה

תכניס את האוגר למקפיא ל5 דקות, וכשהוא ירדם ( לא ימות!!!!!!!!! ירגע ולא יהיה מסוגל לזוז כל כך) תתן אותו לנחש

ו...........הנה אני!

חבר'ה, מי שעוד לא מכיר- סנאים ששוחררו באזור מצפה רמון "התיישבו" במצוק הצפוני, מרחיבים את תחום תפוצתם כמעט באין מפריע (כיום כבר הגיעה אוכלוסייה עד לבור חמת!!!), דוחקים מינים מקומיים ובכך יוצרים פגיעה אנושה בנישה. לגבי אוגרים?? הכי טוב זה להחזיק אותו באחוריו עם לדרמן, להכניס את הראש לפה, ובעזרת השיניים לתת ביס עדין בין הראש לשאר הגוף. מהיר וטעים. אם זה לא עובד, עוד שיטה מרנינה היא אקמול 9 מ"מ...

BabaGee

New member
עכשיו אתה מבין למה החוק מתאים לנו ?

היה אדם כמונו שנמאס לו מהסנאים שלו, בלי שום בעיה והגבלה הלך ושחרר את המציקים בטבע ,ככה יש להם אוכל בשפע והם לא מציקים לו (או שהסנאים ישמשו מזון לבורמזי שמישהו אחר ישרר שם). אותו אדם חסך לעצמו 56.000 , לדעתי זה אפילו תורם לכלכלה , תראה כמה אנשים מתעשרים בשניות בלי הרבה מאמץ כשהחוק במתכונת הנוכחית

במקרה זה דווקא לא מדובר

ב"מגדל" שנמאס לו מהסנאים שלו. מדובר על סיפור שונה לחלוטין כך שנעזוב אותו כרגע בצד. אני רואה שהתלהבת מה-56 אלף. זהו קיבלת את הצעת החוק בקריאה ראשונה? חבל אני דווקא חשבתי על משהו גבוה בהרבה להזכירך!

אגב, הבטחתי.....

להביא מס' קישורים לארגונים ברחבי העולם העוסקים בבעיית המינים הפולשים (חלקם עוסקים באופן ישיר במגדלי בע"ח אקזוטיים). ארגונים כגון ficmne"w, nis"c, nais"a, nis"a, uc"s ועוד. עד כה לא מצאתי זמן להתעמק בכך אבל עוד אמצא מתישו זמן. כן, אני נודניק, מה לעשות?? הנושא חשוב ובעייתי, ואיש מפורום זה עוד לא הציע הצעה לפתרון!! (אפשר לשער אילו הצעות יועלו ע"י אנשים שאינם עוסקים בנושא).

gaichuk

New member
בלה בלה...

אני לא ממש שמתי לב שאתה הצעת איזשהוא פיתרון ענייני... ואגב,אני כן מסכים על חשיבות הנושא וחושב שאם אתה יודע מאיפה הגיעו הסנאים,תכתוב. אם לא,אל תבל...

לדעתי הפיתרון ענייני ואף מעשי!!!

העניין הוא שלצערי לא מתפתח כאן דיון (בדיון מועלות גם הצעות אלטרנטיביות, ולא "נראה לך ש..."). לגבי הסנאים, מדובר דווקא בסיפור מפורסם וידוע, אך מכיוון שאיני רוצה להיתלות דווקא בו, נתתי אותו כדוגמא בצורה כזו. אגב, נושא הטיפול בג'ונגל יבוא בע"ח אקזוטיים, אחזקתם, האחריות לגביהם, והטיפול המשתמע מכך במינים פולשים, עולה בימים אלו על סדר היום. איני יודע להגדיר מה אומר "בימים אלו", אבל עצם ההצהרה (נאמרה על ידי אלי זמסקי- המדען הראשי ברט"ג), מצביעה על איתור הבעיה ותחילת חיפוש דרכים לפתרונה. לדעתי חשוב (ואני מאמין שתסכימו איתי) ש"עבריינים" בפוטנציה, כמו רבים ממקשקשי הפורום, יקחו חלק מתהליך החיפוש אחר הפיתרון. - אגב, ידוע שפקחי רט"ג הראשונים היו דווקא... ציידים, "שחזרו למוטב", וכיום יש מס' לא קטן של דרוזים ובדואים אשר עוסקים ומסייעים בנושא הצייד (במגזרים אלו הצייד משגשג עד היום). על פקח תאילנדי עוד לא שמעתי, אבל גם רעיון כזה בהחלט חשוב לדעתי. ל- gaichuk : לא תבל?? זה בסדר, אין לי טמבלויזיה...

Nailicq

New member
who the F..

דיון ככל דיון צריך להיות עיניני בהתיחס לדברייך "כמו רבים ממקשקשי הפורום" נותר לי רק לומר: Who the Fuck do you think you are?

gaichuk

New member
נראה לי שאתה מתחמק...

ולא בפעם הראשונה. אני מתחיל לחשוב שהסיפור על הסנאים בדוי ומצוץ מהאצבע או שאתה היית אחראי למפגע הזה. אז מה האמת?

hod22

New member
אולי

תיתן אותו לחנות חיות ותקבל אולי זיקוי

hod22

New member
אולי

תיתן אותו לחנות חיות ותקבל אולי זיקוי

למעלה