נשיכה של אוגר

blioblibizim

New member
נשיכה של אוגר

בהאכלה האחרונה של הנחש(כרכן צהוב) נתתי לו 2 אוגרים את הראשון הוא אכל היה פנאן כשהבאתי לו את השני הוא תפס אותו והאוגר ברח 3 פעמים (אוגר סוס!) קיצר הוא אצלי כבר כמה ימים ואני נותן לו אוכל ומים היום רציתי לנקות לו את הכלוב והוא הביא לי ביס הזבל הזה(פרט שולי) הוא לא נראה לי במצב טוב במיוחד ואני רוצה להיפטר ממנו בצורה הומנית יש לי 2 אפשרויות או לתת לבורמזי שלא נראה לי כל כך כי האוגר קיבל הרבה חיידקים מהכרכן או להמית אותו בדרך אחרת... מה לעשות איתו? אה וזה מסוכן הנשיכה של האוגר? תודה

רן333

New member
אם לך זה כאב,

תחשוב מה זה יכול לעשות לנחשים שלך. מנסיוני - אחרי שהורגים אותם - האוגרים נרגעים ונושכים הרבה פחות. לכן, אם אתה בוחר להאכיל את הנחשים בחיות פרא כאלה - מומלץ לטפל בהם קודם בצורה האמורה.

GUYLI9

New member
חחח "אוגר סוס"!

אני לא מגדל נחשים אז שאלה- זה קורה הרבה שהאוגר חזק והנחש לא מצליח להרוג אותו? אז אולי פשוט תהמם את האוגר ותביא לנחש?

Nailicq

New member
בעדינות

"בעדינות" תפוס את הראש עם הבוהן ואצבע, אחוז חזק ובידך הפנויה אחוז בגוף האוגר. כאת בצע סיבוב בכוון ההופכי של שתי הידיים עד להפרדת חוליות הצוור של החיה. כאת ניתן להגישה לנחשים...

AB15

New member
ממש עדין אתה חחח

אני אישית או נותן להם מקל בראש או דופק אותו על הקיר של הגינה או עם זכוכית (מרובעת) נותן להם מכה על הצוואר

שאלה??

אם אני ממית מזון לנחש עם מזרק, כאשר מזריקים בועט אוויר אני יכול להבאי את זה לנחש או שיש סכנה בזה??

GUYLI9

New member
איך אתם יכולים לעשות דברים כאלה../images/Emo10.gif

לא רק שאתם נותנים אותם חיים(עם זה כבר השלמתי) אתם גם מרביצים להם? זה באמת לא מזיז לכם שאתם דופקים לעכברים מקל על הראש? כי אני לא ממש מסוגל לעשות דבר כזה...

בעדינות חברים בעדינות....

בסוף אתי אלטמן תסגור לנו את הפורום! הדרך ההומנית ביותר להרוג מזון שאני יודע עליה היא חנק בעזרת CO2. את בעלי החיים מכניסים למיכל אטום שאליו מזרימים גז CO2 דרך צינורית שמתחברת למיכל ותוך כמה שניות בעלי החיים נחנקים.

קשה להשיג....

את יכול להצמיד את הפה לפתח של המיכל ולנשוף פנימה את האוויר שנשמת. נכון זה יקח הרבה זמן ואם תעשה את זה בקצב מהיר אתה פשוט תתעלף אבל זו דרך... דרך אחרת היא לנסות לרכוש כזה מיכל מחברות הגז אני מניח אבל יהיה קשה לשכנע אותם למכור לך את זה אני חושב. בכל מקרה זה משהו ששווה לקנות כשאתה ממית מספר רב של בעלי חיים בפעם אחת ולא בכל פעם שאתה צריך חולה מומתת.

GUYLI9

New member
גם זה קצת פתרון רשע...

אפשר לפטם אותו עד שיתפוצץ! חחח

Nailicq

New member
נכון אבל

בעבר היתי עושה את זה, שמים בכלי קרח יבש, שמים בפנים כלי פנימי עם העכברים, סוגרים את הכלי, קרח יבש הופך ל-CO2 כיום קשה להשיג CO2 אז השיטה של שבירת המפרקת הכי מהירה ואנושית.

שחרר אותו בחוץ...

אם הנחש שלך או חתול יאכלו אותו זב אותו דבר,ואם הוא ניראה לך חולה או יכול להיות חולה אז תשחרר אותו מהר,ליתר ביטחון.

gaichuk

New member
נפלתם על הראש???

אחד מזריק אויר,הני מטיח בגדר והשלישי איש טוב,מציע לשחרר... אתם נפלתם על הראש? הייתי מזריק לכם אויר,מטיח אותכם בגדר ולא משחרר! אם אתם רוצים לסיים את חייו של טרף במהירות וללא עיכובים, אני מציע שתחזיקו אותו מהזנב,תנו לו לתפוס ברגליו הקדמיות במשהו וכשהוא מתוח וישר להכות במהירות ובהחלטיות מאחורי הראש באיזור העורף עם עצם קשה. פירכוס או שניים ונגמר הסיפור. ואתה יהודה,מאיפה בא לך הרעיון ה'גאוני' הזה של לשחרר אותו לטבע? לפני יום-יומיים היה כאן שירשור שלם (ודי גדול) על הנושא של צבים אדומי אוזן שמסתובבים בארצנו וגורמים לנזקים כי כמה יפי נפש (או פשוט טמבלים, החליטו שיותר טוב לשחרר אותם מ...) מה גם שיש לנו את העיט הנודניק (Aquila C) שמציק לנו על הנושא הזה שכבר חשבנו שהוא ברור והנה מסתבר שיש עדיין כמה עקשנים... תעשה לי טובה אישית ותחסוך מאיתנו את הרעיונות האדירים האלו...

ייתכן כי אתה צודק...

בטח לא זאת הדרך,ואני מבטיח לך מספר דקות בחוץ והוא ניטרף,שזה אם אני לא טועה גם כן דרך הטבע.

gaichuk

New member
ואני מבטיח לך שאתה טועה!

אוגר זו חיה עמידה,סתגלנית,לא טיפשה ועם כלים להתמודד עם טורפים (כמובן עד גבול מסוים). בתקופה שגידלתי פיתונת סלעים אפריקאית,הצעתי לה לא פעם אוגרים. היא לא היתה אוכלת טרף מת והאוגרים היו ניתנים חיים. הם היו מסתובבים בכלוב וברגע שניתקלו בה,הם היו מסובבים לה את התחת ומסתכלים מעבר לכתף כשהפה שלהם פתוח והשיניים חשופות. המהירות שהם היו תוקפים לא נפלה מהמהירות שהיא היתה תוקפת... אני כותב וכותב ופתאום שם לב שאני סוטה מהנקודה העיקרית והיא העובדה ששיחרור חיה זרה לטבע אסורה בהחלט. כן תשרוד,לא תשרוד,זה לא משנה! לא משחררים חיה זרה לטבע. נקודה.

מקובל עלי..

אני מקבל את זה,כניראה לא הייתי מספיק ער לזה,אבל זה לא בושה,תמיד טוב ללמוד.

blioblibizim

New member
דרכים להריגת אוגר

כולכם מדברים כאילו זה כזה פשוט! אני לא מסוגל לא לדפוק לו את הראש בשום מקום ולא לדפוק לו על העורף לעומת זאת אני אוהב לראות את הנחש עושה את זה אבל לא משנה.. נגיד ומישהו הורג אותו בשבילי עכשיו אני יכול לתת אותו לנחש? האפשרות של לתת לבורמזי קיימת? איך שהאוגר עשה לפיתונה שלך זה מה שהוא עשה לי ויש לו שיניים גדולות! אחרי שהוא נשך אותי האצבע שלי קצת התנפחה וזה מממממששש כואב יש משהו מסוכן בביס כזה?

naja

New member
תגיד גיאצ'וק......

ניסית פעם להחזיק אוגר בזנב?.....
איך, איך הלכה לך כל התיאוריה.......

למעלה