נשיות

נשיות

האם אתם מסכימים עם המשפט: ``אישה צריכה להישאר אישה`` ? מה הוא אומר לדעתכם? האם יש דברים שיכולים לבוא על חשבון הנשיות והאם חשוב לאישה להתחבר לנשיות שלה כחלק מחוויה אישית או להישאר כמו שהיא גם אם היא מייצגת סוג של גבריות מסוימת?

ה מוזה

New member
אישה

אולי לפני כן תגדירי מה המשמעות בעיניך של אישה יש הגדרות נשיות רבות ומשתנות בהתאם לתקופה ולחברה האם אישה היא מודל הדוגמנית הנחשקת המטופחת הדקיקה? האם היא אישה רק כאשר היא מחצינה את הנשיות שבה ?

ע ו פ ר ה

New member
אישה – מהות ../images/Emo24.gif

לו ידעתי איך לתאר על דף מי אני ומה אני ומהו המצב. אני רוצה לכתוב על עצם היותי אישה בשלה ונפלאה וזוהי מהותי. אישה אשר עוטפת בתוך חיקה החם את מה שהיא אוהבת וזה זורם בדם. אישה שמאוהבת מאוד באהבה, שלא שופטת את עצם היותה. אישה שמקבלת כל נים ותא בגוף אישה שלא פוחדת ממצב חשוף. נחשקת ואוהבת בכל עוצמת כוחה היא מסמלת בגדול את עצם היותה. אישה שמחוברת לכל ההוויה וכך מעצם העובדה נוצרת חוויה. אישה שמכילה, אישה שמקבלת ללא גבולות והגבלה את עצם מהותה. אישה שלא פוחדת לצעוד בראש מורם ומחוברת לעצמה באופן די מושלם. אישה שמקבלת גם את החסרונות, אך לא שוכחת אף לרגע את היתרונות. והמהות אם נסכם את מה שפה יצא, אישה היא עצם המהות, מהות היא האישה. ואם ארצה פה לדקדק את עצם המהות צריך לזכור תמיד שיש פה אימהות. האימהות היא על עצמי וגם על ילדי ועל היצירה שפה יוצאת מבין ידי. כי לצייר, לרקוד, לכתוב וגם ללכת פנימה מצליחה אני די טוב וכך לצעוד קדימה. זהו חלק משיר ארוך שכתבתי לפני מספר שנים, כשהתחבטתי בנושא הנשיות. באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך ו -NLP, פרחי באך וביורוגונומי

למעלה