נשות הכדורגלנים... :'(

maaiaa

New member
נשות הכדורגלנים... :'(

זה נגמר.. :'( אני לא מאמינה.... כ"כ אהבתי... הייתי מכורה קשות.. כל לילה הייתי רואה... זו היתה סדרה כ"כ טובה!! מה קורה עם העונה החמישית בארץ? מתי היא תשודר? ומה זה נשות הכדורגלנים אקסטרה טיים?! מישהו מוכן להסביר לי?

Aviad1987

New member
הרגע פספסת אותה

זה היה שידור חוזר יומי. אולי זה יקרה שוב מתישהו... בשביל אלה ששוב טרחו לפספס

shawn 1

New member
גם אם הייתי מנסה, זה היה בפרקים

מתמקדים.. אני מדבר על מתי תתחיל הסדרה מעונתה ה1??

Aviad1987

New member
אמרתי לך,

השבוע נגמרו השידורים החוזרים של כל עונות (באופן יומי). מהעונה הראשונה. מתי יהיה שוב? בטח עוד אין שיבוץ

Aviad1987

New member
יופי אז במיוחד בשבילך

יתחילו שוב את השידורים החוזרים. וככה עם כל חדש שיצטרף ליס. בכל מקרה בטוח יהיו בעתיד

עונה 5 ואקסטרה טיים הסבר

כרגע בצילומים ונשות הכדורגלנים אקסטרה טיים זאת סדרת בת ששודרה אחרי העונה ה-4 עונה 5 תעלה בתחילת 2006 בחול ולכאן אין עוד תאריך בעונה 5 טניה טרנר חוזרת

רועי123456

New member
גם אני הייתי מכור קשות

סידרה מדהימה כול הארבע עונות מדהימות העונה הראשונה ציון 8 העונה השניה ציון 10 !!! הפרק האחרון היה ענקקקקקקקק העונה השלישית ציון 7 עונה נחמדה לא יותר עונה 4 התחילה טוב ו אז העיפו את טניה אז זה נמשך גרוע אבל בפרק האחרון החזירו את טניה,קונרד מת,אמבר בטח תשתגע שוב, אי אפשר לבקש סוף יותר טוב 10!!!

pippin66

New member
לדעתי

העונה השלישית היא הכי טובה. וכמובן הפרק האחרון בעונה השניה עם ה"חתונה" של טניה. בעונה השלישית טניה הכי מחורפנת שהיא יכולה להיות ובגלל זה היא כול כך טובה. העונה הרביעית היא על הפנים לפחות מהפרק הרבעי שטניה עוזבת והביאו את המיס לוסי הסתומה הזאת ובעלה. אבל בפרק האחרון שטניה הגיחה ל30 שניות הכול השתפר פלאים לוסי מתה והכול טוב.. זה מדהים אך דמות אחת יכולה להרים ולהפיל סידרה.. טניה שולתת!!1 מלכת היקום

למעלה