נשות הכדורגלנים

רועי123456

New member
נשות הכדורגלנים

מישהו יכול לספר לי מה יקרה בנשות הכדורגלנים בעונה הרביעית בכול העונה גם מה שיקרה בהתחלה באמצע ובסוף אני לא יכול לחכות יותר אני חייב לדעת מה יקרה
וגם מה יקרה בפרק האחרון של העונה השלישית תודה מראש

shawn 1

New member
נצל"ש: משפחה בהפרעה

כרגע יש עונה 2 ביס פלוס, האם היא כבר נגמרה בארה"ב? והאם תהיה לה עונה 3? והאם העונה ה3 תשודר ביס+ ??

Guy Schlesnar

New member
העונה השלישית מתחילה בארה"ב

ב19 לספטמבר. אני מניח שתשודר גם ביס.

shawn 1

New member
יאיאיאיאי!!!!!!!!!!כמה פרקים לעונה

2 שכרגע אצלנו?? (אגב, עוד 7 דקות פרק מספר 6!)

shawn 1

New member
יש לי כמה שאלות בקשר למשפחה בהפרעה

בתקציר בערוץ יס רשום שם כמה דברים שלא הבנתי: 1-מי זאת קיטי? ולמה ג'ורג' האב ברח איתה? הוא כבר התגרש מלוסיל? ולמה מייקל ייכנס לכלא אם ייגלו שג'ורג' בעליית הגג? ואיפה קיטי כרגע?? 2-טוביאס ולינדזי נשואים או לא??

Guy Schlesnar

New member
18 פרקים בעונה השנייה

1.קיטי הייתה המזכירה של ג'ורג',והיה ביניהם רומן. בגלל זה הוא ברח איתה. לוסיל וג'ורג' לא התגרשו. מייקל ייכנס לכלא אם יגלו את ג'ורג',בגלל שאז הוא הופך לשותף לעבירה,כיוון שהוא הסתיר מבוקש. 2.כן,עם נישואים פתוחים.

shawn 1

New member
תודה! אבל

למה ג'ורג' מבוקש? הוא רק ברח עם אחת שהוא אוהב... ועכשיו ני רוצה להבין, כול הפרקים האלו שבו מייקל היה עםם העו"ד ההוא, בארי (?), זה היה בגלל שהוא "באמת" לא יודע איפה אביו=ג'ורג'??

Guy Schlesnar

New member
ג'ורג' לא מבוקש בגלל שהוא ניהל רומן

הוא מבוקש בגלל העלמת מיסים (בפרק הראשון של הסדרה),בריחה מהכלא,ועל בניית בתים בעיראק למרות החרם של ארה"ב על עיראק. מייקל באמת לא ידע איפה אבא שלו עד לזמן האחרון.

shawn 1

New member
כן, אני יודע שמייקל באמת לא יידע

איפה אביו עד פרק מס' 4. תודה על התשובות!!!!!!!! ולמה הוא ברח מהכלא? ולמה הוא היה שם?

leninit

New member
ראיתי כבר את כל העונה השניה

קיטי היא המזכירה המשוגעת של ג'ורג' סיניור שיש לה את כל הראיות נגדו ולכן הוא יברח איתה בלית בררה, הוא לא יתגרס מלוסיל, ללוסיל יהיה מישהו אחר במקומו, מייקל יכנס לכלא בגלל שהוא ידע איפה אבא שלו ולא הסגיר אותו וזה נחשב לפשע, קיטי תופיע לראשונה במשרד אחרי שהיא משפצת את החזה שלה על חשבון החברה וטוביאס ולינדזי נשואים, אבל יתחילו לנהל מערכת יחסים פתוחה

Guy Schlesnar

New member
ספוילרים בהודעה שמעליי ../images/Emo58.gif

למה להיות מאניקית? אז את ראית,כל הכבוד לך. למה להרוס לאחרים?

yesplus

New member
משפחה בהפרעה

העונה השנייה תגמר אצלנו בסוף נובמבר (סה"כ 18 פרקים). העונה השלישית, סביר להניח, בקיץ הבא.

cherry lady1

New member
תשובה...

אני גם לא ממש יודעת מה יקרה בכל העונה הרביעית,אבל העונה השלישית הסתיימה היום:יום שלישי ה6 ל8....בכל מיקרה בעונה ה4 יופיעו כמובן ברונו ואישתו...כתור הדמויות החדשות והעניינים איתם יסתבכו כמובן בהמשך...התינוק של טניה ייהרג,והיא תאשים בכך את כמובן...אמבר. ככה שמזה טניה תיקח את התינוק של אמבר ותגרום לה להבין שהיא בעצם הרגה את התינוק שלה...מי שהבין הבין...חח שאנון והארלי יהיו עדיין זוג...עד שתופיע המטפלת שנאנסה על ידיי אחד מחבריי הקבוצה...הם בתחילה יעזרו לה אבל אח"כ היא והארלי יתנשקו...יהיה מסובך זה בטוח...אני לא אגלה את הכל בכל מיקרה צריך לצפות למשהו....אבל לפי מה שהבנתי יקח זמן עד שהעונה החדשה תבוא אלינו בגלל שהעונה השישית תיצא רק ב2006...לעוד פרטים תתחבר לאתר הרישמי של הסידרה....צפייה נעימה

maaiaa

New member
מה האתר הרישמי של הסדרה?

את סוף העונה השלישית (הפרקים האחרונים בערך ה4 האחרונים) לא הספקתי לראות, אבל ראיתי אתמול את הפרק הראשון של העונה ה4. שהתחילה ביס+! מישהו יודע מה קרה בפרקים האחרונים של העונה השלישיצת? ומי זה ברונו ואישתו? ולמה הוא כ"כ פסיכופט?

cherry lady1

New member
ובכן...

את יכולה לקרוא הכל באתר הרשמי אבל בכל מקרה....בעונה השלישית בערך בסוף קייל ממש הדרדר בגלל ההימורים שהתחיל שוב לשקר ולהמר ובמיוחד...להכות את אימו. נוח דיי סבל בגלל זה שהוא הומו ואפילו התאהב בקונרד,אמבר ניסתה נואשות להחזיר אליה את קונרד בכך שהיא תלתה את עצמה מחוץ לביתו...היא מן הסתם ניצלה...אך באותו היום קונרד גילה שהיא בהיריון. טניה כמובן חשה מובסת..אך נכנסה להיריון גם רק לא ממי שהיא ציפתה....רותחת מזעם היא החליטה שהיא תסתיר את העובדה ותמשיך עם ההיריון לצד קונרד. שאנון והארלי נראו דיי שבורים אחריי ששאנון השתכרה....ברונו הוא הדמות החדשה שנכנסה לסידרה ביחד עם אישתו ובתו הקטנה...הוא לא מן פסיכופט פשוט בעל מאוד קנאי...העניין אצלו שהוא נותן לעצמו להנות ולהתפרפר ואילו את אישתו לשמור בבית כמו צעצוע....ככה שאם היא חושבת לבגוד...זה יהיה רע. במשך העונה העניין איתם יתפתח בהחלט....מקווה שהבנת וצפייה נעימה...

למעלה