נשות הכדורגלנים

A n N y

New member
העונה השנייה של נשות הכדורגלנים

היי, אני צריכה מידע לגבי מה שקרה בעונה השנייה כי פיספסתי שבוע והרבה דברים השתנו אז אם מישהו יוכל להסביר לי לאן נעלמו איאן דונה ביאג'י ג'ייסון שרדוניי ולמה פרנק וטניה נתחתנים , אייך קונרד הגיע ומה הבעיה שלו ושל אמבר עם טניה וכו' בקיצור דברים שקרו מה16 באוגוסט ועד ה23 אני אודה לכם מאוד כי כבר הכל התבלבל לי מרוב שינויים אז תודה למי שיחליט להשקיע קצת ולענות
נ.ב אני יודעת שאני לא כתבתי פה אף פעם וזה לא כל כך יפה מצידי ליפול עליכם ישר עם בקשה כזו אבל זה נורא חשוב לי לגלות את כל המידע החסר אז סליחה על זה ותודה לעונים

BettyBlue69

New member
אם אני לא טועה

"footballers wives" בתחילת הפרקים כותבים ככה: $footballers wive

קצת תשובות

אוקיי לא כל התשובות מלאות אבל הנה כמה את ביאגי מכרו לקבוצה אחרת שרדוניי מתה מאנורקסיה גייסון "התאבד" אבל קייל אומר ששרדוניי דחפה אותו פרנק וטניה התחתנו הנישואי כדאיות טינה חושבת שלפרנק יש הרבה כסף את קונרד קנו הוא היה משחק באיטליה והבעיה שגם אני לא כל כך הבנתי היא שהמפיה "קנתה" משחק כלומר הוא היה צריך להפסיד הכוונה והוא לא עשה את זה ועכשיו הוא חייב הרבה כסף הבעיה של אמבר וטניה היא שטינה ורנק נסעו לתיאלנד וגם קונראד ואמבר היו שם וטינה וקונרד התחילו לעשות סקס ופתאום אמבר באה והסתבר שאמבר וקונראד עושים את הרבה כאילו סקס עם אחרים ומאז טניה ואמבר אויבות איאן ודונה אין לי שמץ מה קרה איתם מקווה שעזרתי

A n N y

New member
תודה רבה../images/Emo140.gif

אם מישהו יודע מה נסגר עם איאן ודונה וגם האחות שלה ששכחתי איך קוראים לה אז בבקשה תספרו לי כי אני בידיוק ראתי איך שאיאן תפס את דונה וביאג'י ומשם פיספסתי הכל (איך הוא הגיב וכאלה) טנקס

איאן ודונה נעלמו. זו טלנובלה...

ואחותה גם התפיידה...לצערי חכה שתראה את המשך שתי העונות...אנשים מתאיידים בכמויות... המאמן הבת שלו

A n N y

New member
אני בת../images/Emo68.gif

ועל איזה מאמן והבת שלו את מדברת?

לופ22

New member
נשות הכדורגלנים

מתי חוזרת העונה החדשה?? (נדמה לי שהחמישית) אני ממש במתח! תודה רבה

Aviad1987

New member
אני מנחש שיש זמן

תקנו אותי אם אני טועה אבל היא עוד לא צולמה? בחיי כל יום שעובר נראה לי שנשות הכדורגלנים היא התוכנית הכי נצפית ביס פלוס

G I L R IV

New member
החמישית של נשות הכדורגלנים

תעלה רק ב2006 לפי האתר הרישמי נשות הכדורגלנים כתוב שם כבר

למעלה