נשות הכדורגלנים

Ulong

New member
נשות הכדורגלנים

עכשיו שודר הפרק האחרון לעונה הרביעית. רציתי לדעת אם זאת העונה האחרונה או שיש עוד אחת

gilriv

New member
זה הפרק האחרון

לאלו מכם שקצת לא ;הבינו אז ? כש_הייזל התפטרה היא הביאה את החברה שלה טניה טרנר
בסוף הפרק בנמל התעופה וטניה תיהיה ליו"ר טניה כן הופיעה כהפתעה --------------------------------------------------

utopia 111

New member
לא תהיה, והפרק הזה היה מטורף.

יש ספין אוף בשם "נשות הכדורגלנים - אקסטרה טיים" לפי מה שהבנתי .... עוד לא יצא לי להציץ, אבל אני סומך עלךיהם. לגבי הפרק : ספויילר ..... ענק ! ברגע שהייזל אמרה לאמבר שהם החליטו למנות יו"ר חדש כבר התחלתי לצעוק "טניה" .... פשוט ידעתי שיחזירו אותה כמחווה לצופים, זה היה כל כך מתבקש. גם הקטע עם הארלי והפוסטמה שלו היה קצת צפוי, עושה רושם כאילו רק בפרק האחרון הם נזכרו להראות שאף אחד לא מושלם .... מה שבאמת לא ציפיתי שיקרה, עם כל הכבוד להיסטוריה הפסיכית של הסדרה, זה לסוף של לוסי ואנג'ליקה, שלא לדבר על הירייה. אני עדיין בהלם מהסצינה הזו, באמת חשבתי שברונו יצליח להציל אותן. ואני כל כך מסכים עם מה שכתוב פה בפורום על הסדרה. היא בכלל מגדירה חוקים חדשים בכל מה שקשור לז'אנר, כי תכל'ס ? זו אופרת סבון, רק עם טוויסט מטורף, וקצב מהיר. ההתרחשות של תשעה פרקים בעונה אחת של נשות הכדורגלנים - יכולה להימתח בשק על פני 302 פרקים של כל אופרת סבון אחרת. היה טוב, וחבל שנגמר, אבל העיקר שהייזל צחקה כמו שרק היא יודעת לצחוק, ושטניה חזרה ......

מ י ה2

New member
מה?...........

מה זאות אומרת זאות עונה אחרונה-זה ניראה כמו סוף עונה ולא פרק אחרון סוף הסידרה.אז זהו ככה זה היסתיים-לא נידע מה יקרה?.

nooshP

New member
../images/Emo58.gifלאקסטרה טיים

מצטערת להגיד אבל טניה לא חוזרת בינתיים... וגם יש לה סידרה חדשה, והיא צבעה לחום, ככה שבכלל הסיכויים יורדים... אבל... אחותה (בסידרה) מצטרפת ומתדלת כמיטב יכולתה להרוס לאמבר את החיים.....

gilriv

New member
אחותה תאומה

אז לא נבדיל בינה לבין טניה האמיתית פשוט זות בטח תיהיה בלי איפור

nooshP

New member
../images/Emo58.gif

היא ממש לא תאומה, היא הרבה פחות שווה מטניה....

gilriv

New member
אני לא יודע ?אולי יהיה עונה5

אני רוצה לדעת מה עם קונור ..ומה עם הטעות של ברונו הוא בטח ישב בכלא צריך לכתוב לחברת SHED שהפיקה את הסידרה -- אבל יהיה לנשות הכדורגל את הספין אוף -אקסטרה טיים וYES ירכשו אותו בעתיד !!! בנתיים תשודר הסידרה החל מ26 ביולי עוה הראשונה עד האחרונה תיסתכלו לפרומו הקרוב ביס+

1ויוי

New member
../images/Emo58.gifלפי אתר העונה -אקסטרא טיים

ברונו ימות לוסי ניצלת מתפתח רומן בין הארלי לקייטי כל השאר חדשים

nooshP

New member
../images/Emo58.gif

ברונו לא ימות, אלא זה שהוא ירה בו (שכחתי לרגע את שמו
), הבלונדיני, האקס של אמבר

diza17

New member
זו רק אני או שהסדרה יורדת מערכה בלי

כל השחקנים הטובים -טניה קונרד הייזל המעולה.... הספין אוף לא שווה כלום בלעדיהם והפרק סיום היה אדירררררררררר טניה כרגיל יצאה מלכה וגם הייזל.. אמבר אכלה אותה וקונרד חטף כדור מברונו הדפוק אבל השוס -זה ששאנון התבאסה שהוציאולה את השתלים....זה הצחיק אותי בטירוף

למעלה