נשוי רווק

נשוי רווק

למה הרווק רזה והנשוי שמן???????? הרווק רואה מה יש במקרר (אין כלום) הולך למיטה הנשוי רואה מה יש במיטה הולך למקרר

אמא66

New member
תעזבו אותכם מחתונות. באמאשלכם

זה לא סתם שכולנו צוחקים מהבדיחה הזאת. יש משהו במוסד הנישואין שגורם לאנשים לקחת אחד את השני כמובן מאליו. אני פותחת סקר: הייתם מתחתנים שוב באופן רשמי? או שתעדיפו חיים משותפים ללא חופה וקידושין? נמקו, פרטו והסבירו.

תעזבו אותי באמש'לי

נימאס לי מכל הבנים שנעים להם בחור וחושבים שחדרו לאוורסט אתם עצלנים מהסינר של אמא בלי לעזוב ידיים לסינר של האשה ואז היא חושבת או הנה מישהו נתן לי סוף סוף לבטא את האימהות שבי והאישה משמשת לו כאם ושם הנפילה הם מתחתנים ואז היא מביאה ילד וזה קשה ופתאום היא קולטת שיש לה שניים ואחד קשה לה ושם זה מתחיל להיתפצל כל אחד והסיפור שלו אבל בגדול זה מה שקורה יש כאלה שצולחים את המסע ויש כאלה שלא אני חושבת למרות שבעלי הכריח אותי להיתגרש וממש נאחזתי בנישואים היום לא הייתי חוזרת על זה זה לא קל זה שתי אנשים שונים צריכים להיסתדר פיייררררררררר גדול עליי אני אוהבת רק את האקט עצמו בלי תופעות לוואי אני אוהבת את הרגל השלישית אז למה לכבס לבשל וכו בשביל זה אפשר להישתמש ולהחזיר למקום (לבית שלו) עד שיעמוד לי שוב הרי אם אתמול הייתה לגבר מחשבה היום היא מתה מבדידות ומנסיוני שלי (לא לחלוק עליי) שיכלית קשה לעניין אותי כי אני חריפה מידי ו"צנועה" אז קשה איתי ועוד יותר קשה בילעדיי ואני שרופה על עצמי נישואים זה מאסר עולם יחיד שאתה משתחרר בו על היתנהגות רעה

על זה בדיוק דברתי

עם " המחזר " העיקש שלי הוא שואל מה את לא רוצה עוד פעם להתחתן את לא רוצה מישהו שיאהב אותך לא רוצה עוד ילדים ??? אז עניתי לו שבשביל כל הדברים האלו לא צריך להתחתן אפשר לחיות בזוגיות , ממש לא צריך משהו פורמלי ואני כבר מזמן אבדתי את האמונה באהבה זה דבר זמני וחולף ומימלא היום לא צריך בן זוג קבוע כדי להביא ילדים לעולם בקיצור שלום ולא להתראות למוסד הנישואין .

אבל עדיין יש את השאלה

מוסד הנישואים פשט את הרגל?? היום שאת מתחתנת כבר לא אומרים מזל- טוב אומרים שיהיה בהצלחה והכי מוזר שחבר לא איכפת לי אבל בעל מחניק אותי צפוף לי כשאני חייבת אני אוהבת אוויר והרבה רק בשביל ההרגשה לא מעבר אין לי שימוש או ניצול לרעה פשוט שוחרת חופש מושבעת בתוך הנישואים הרגשתי בעעעעע קלסטרופוביה

עליזה 63

New member
גם אני בדעה מספיק נשואים פעם

אחת . עכשיו אפשר להיות בזוגיות סבבה. ושכל אחד יגור במקום שלו להפגש 3 פעמים בשבוע אחלה. מתכון מומלץ.

אמא66

New member
קראתי ספר על שבט שחי ככה

בצפון סין יש את "שבט הבנות". הסבתא מנהלת את המשפחה, והיא גרה עם האחים והאחיות שלה והבנים והבנות שלה. לכל אחד שם יש זוגיות כלשהיא, אבל לא במסגרת של מגורים משותפים, ואף אחד לא מצפה שהזוגיות שלו תימשך לכל החיים. כמישהי מחליפה בן זוג, מצפים ממנו לא לקנא ולא לנסות לשכנע אותה לחזור אליו. הם קוראים לזה "מאהבים/ות". לא "בני זוג". את הילדים מגדלים במסגרת המשפחה המורחבת של האמא, והאבא בא רק לבקר. בעצם הדודים מתפקדים כאבות בפועל, והאבות הביולוגיים מסתפקים בביקורים והבאת מתנות, ומגדלים בפועל את הילדים של האחיות שלהם. במהפכת התרבות בסין, הכריחו אותם להתחתן ולעבור לגור ביחד עם המאהבים/ות, ומיד אחרי שמהפכת התרבות הסתיימה, כולם חזרו לגור עם המשפחות הגרעיניות שלהם... (לאו דווקא נפרדו, רק קצת התרחקו פיזית). מומלץ לקרוא. קוראים לו: "הפרידה מאמא אגם".

mishimashu

New member
אין לי מושג מה טוב יותר

מה שאני יודעת שמאוד טוב לי כרגע ביחידות אך עם משפחתיות עם בובתי. אולי כשאכיר גבר ארצה בנישואין. never say never. הספר פרידה מאמא אגם מומלץ לנשים שבינינו.מצחיק שיש בו רעיונות חדשניים לנו שחיים במודרנה ואילו הסיפור מתקיים בשבט שקיים שנים רבות אחורה.

אמא66

New member
הדרך שלהם נותנת יותר יציבות רגשית

זה שאנחנו מודרניים, לא אומר שכבר מצאנו את הדרך האידיאלית לחיות בה. דווקא בחיים המודרניים מפסידים את התמיכה המשפחתית, כי כבר לא מקובל לחיות בחמולות, ואז אם נפרדים מבן הזוג - נשארים בעצם לבד. אצלנו יש הרבה יותר לחץ להשאר עם בני זוג שכבר לא מתאימים, רק כדי לא לחיות לבד. אצלם - אם מישהו לא מתאים לך, את יכולה להפרד ממנו, ולהמשיך לחיות עם המשפחה הגרעינית שלך, בלי לעבור דירה ובלי להחליף לילדים את האוירה שהם גדלים בה. יש מה ללמוד מהם.

בכלל בנישואים אתה צריך לפתור בעיות

כאלה שלא היו לך אם לא היית מתחתן עליזה ממוש לא הרבה קיבלו הארה לא הרבה אנשים יודעים מה טוב להם ומה הם באמת מסוגלים ובגלל זה נוצר כאוס שהוא עזב עולמי חרב למזלי למדתי באותה תקופה והביאו לנו צ'ופר ללימודים עו"ס שתרמה לנו חלק מהידע שלה ומאז הכל לא זורם אצלי אלא נישפך מהנאה האושר בתוכנו והוא לא ניגרם לי על ידי מסע קניות או תלוי בחשבון הבנק שלי או בכל הדברים החיצוניים שהכרתי את עצמי בהחלה האשמתי כל מי שרק חשבתי שאומר לו שלום אחרי שנתיים פגשתי את המאהבת (הוא לא איתה) ונישקתי אותה והיא ביקשה סליחה אמרתי לה אני מבקשת סילחה שהאשמתי אותך והיום אני מודה לך שלקחת אותו ממני כי אם לא את לא הייתי מגיעה עד הלום ותודה לילדי שעשו אותי אדם טוב יותר

אמא66

New member
אמרת שדיי - אז יאללה ביי

אין עליך כפרה - כל מילה שלך נכונה. כל הגברים שהלכו - היו צריכים ללכת. במקומם יגיע מישהו יותר מתאים. אני מאחלת לכולנו אהבה טובה, גם אם היא תגיע רק בגיל 50. (ובלי חתונות!!!!!) גם אז עדיין נראה טוב, וגם יותר חכמות ויותר פנויות... ככל שנשקיע עכשו בעצמנו - בילדים, בעבודה, בחברים ובמשפחה, כך האהבה שתגיע אח"כ תהיה טובה יותר. שום דבר לא בוער, ותמיד יש צעירים חתיכים שאפשר בינתיים להעביר איתם כמה חודשים נחמדים...

למעלה