נשוי עם 2 ילדים

ז י ק ו

New member
נשוי עם 2 ילדים

זוכרים את הסיפור הזה שהיה לי עם הבחור המדהים הזה? זה קרה באפריל, לפני חצי שנה בדיוק אחרי כמה צילצולים שלו והתחמקויות שלי להפגש איתו ועם בעיותיו הוא יצר איתי קשר שלשום - והחלטתי לדבר איתו. קבענו למחר שניפגש, נראה לכם בריא העיניין? בזמנו כשדיברנו על זה כאן ייעצתם לי לא להתעסק עם הבחור בגלל כל בעיותיו והסיכוי שהוא יהיה תלותי וזה רק יסבך אותו יותר. הוא סיפר לי בטלפון שהוא בטיפול פסיכולוגי ושהוא בוגר יותר מלפני חצי שנה. אני בטוח שהוא בא לסקס ולא יותר מזה.. האומנם?! אגב, הפניתי אותו למאמר הזה, מחכה לתשובה ממנו..

Liroy26

New member
אם זה בריא? ממממ....

לא יודע. אולי הטיפול באמת הצליח לפקס אותו קצת ולעשות לו סדר בחיים. אולי המפגש כן יוכל להוביל אותו למשהו טוב. העיצה שלי (עיין ערך "המתנחל" שאיתו ביליתי שני מפגשים) היא שגם אם הוא בא רק לסקס, תיהיה עדין. תלך לאט לאט.

s h l o m k e

New member
עזוב, בשביל מה לך ../images/Emo35.gif

קרוב לוודאי שיתפתח פה קשר לא בריא. בעצם המציאות בה הוא מחזיק אישה + שניים בקשר קיים ופעיל, ומחפש קשר מיני (או אולי יותר) עם גבר - מישהו אחר. אם זו לא נורה אדומה אז אני כבר לא יודע מה זה כן נורה אדומה -
זה פרוז'קטור בצבע אדום מזעזע
בשביל מה לך להכנס לשם בכלל
סתם נראה לי התחלה של מערכת יחסים דפוקה. אני לא חושב שזה טראגי שהיא תתחיל, אבל היא לא תעשה טוב לאף אחד מכם בסופו של דבר, סתם מערכת יחסים מעוותת מן היסוד. אם זה מה שאתה חושב שמתאים לך, תהנה .......

kid of love

New member
דווקא

השבוע בדיוק פגשתי מישהו שהוא נשוי, ומנהל מערכת יחסים עם גבר, ולא מעט שנים. שני הצדדים יודעים האחד על השני. הוא נראה אדם מאוד רציני, מזמן כבר לא ילד, ואפילו די מאושר (וכן, לסביבה החיצונית יש עם זה בעיה לפעמים. אז מה?) אז הנה, שלומק'ה, מסתבר שבחיים לא הכל שחור, לבן או פרוזקטור בצבע אדום מזעזע! (ולא באתי להגיד בזה שום דבר מעבר)

s h l o m k e

New member
kido הרי אמרתי ....

זה לא נורא לנהל מערכת יחסים כזו. הכל שאלה של מי אתה עצמך מחפש בחיים. אם אתה מחפש זוגיות בריאה, עם בחור שיהיה שלך ורק שלך, אז זה לא המקום לחפש אותה. זה שווה ערך ללהיות פילגש או מאהב. יש אנשים שנתקעים בסטטוס של second best שנים רבות. יש לי ידידה שמנהלת מערכת יחסים כזו עם גבר כבר כמעט שנה, טוב לה עם ה
לא ממש , אבל כרגע אין לה משהו יותר טוב אז היא ממשיכה. ברור לה שממנו לא ייצא לה כלום. שוב, הכל שאלה של מה אתה מחפש לך עצמך בחיים.

ז י ק ו

New member
נשמות !

התכוונתי לסטוץ וזיונים נטו אולי מקסימום ידידות אבל לא התכוונתי לפתח מערכת יחסים וזוגיות עם הבחור. ובכל זאת תודה !

s h l o m k e

New member
אם כך אז סבבה ו ../images/Emo50.gif

בתקופת הרווקות שלי היו לי הרבה כאלה. מה שאני מכנה סטוצים קבועים רובם עם חברות ...
הם אחלה של סקס, כי זה סקס נטו ......
תעשה חיים

למעלה