נשוי ומתוסכל

ali38w1

New member
נשוי ומתוסכל

שלום רב
מבקש את עזרתכם / הצעתכם הדחופה !
שמי אלי בן 46 נשוי לאהבת חיי 17 שנה ויש לנו 3 ילדים נפלאים
אישתי עובדת במקום מסודר ומרויחה כ 4,500 ש"ח , אני עצמאי מביא כל חודש כ 8,000 ש"ח באופן קבוע ומדי פעם יש תוספות ( תלוי בעסקאות ) .
יש לנו בית שבו אנחנו גרים ומשלמים משכנתא נמוכה יחסית , עד כאן הרקע .
וכאן מגיע ה "אבל" , יש לי בעיה שאני לא יכול יותר לשאת .
אישתי לא רוצה ואו אין לה חשק לקיים יחסי מין , במקרה שכן אז בתנוחה הרגילה והמסיונרית ובדרך כלל בזריזות מפעת הזמן שאין לנו ביחד .
אפרט קצת , בפעם האחרונה ששכבנו הייתה לפני כ 4 חודשים וגם די זריז , כל הזמן היא טוענת בפניי שאין לה חשק ובפעמים הנדירות שהיא כבר מסכימה ( לאחר נדנודים שלי אליה ובקשות חוזרות ונשנות ) היא לא אקטיבית כלומר שוכבת ונותנת לי לעשות את העבודה .
אני , מאוד מיני ורוצה לקיים איתה כמה שיותר יחסי מין ואהבה אבל מצידה אין רצון .
אישתי נראית מצויין ויש בה את כל מה שאני אוהב ואני מאוד מאוד משתוקק אליה , רק מלהסתכל עליה כשהיא מתלבשת או מתקלחת אני יכול לגמור .
אני רוצה לחדד את העניין , אישתי לא בוגדת בי ( ובזה זכיתי ,אישה טובה ) אבל לא רוצה לקיים יחסי מין .
אני מאוד משתדל לרצות אותה בהכל , סידור הבית , קניות , ילדים , ארוחות בקיצור כמעט הכול וכשמגיע הערב אין זמן איכות ביחד . בשבוע האחרון אישתי העלתה אפשרות שאולי היא א מינית , הייתכן הדבר ?
אני רוצה לעשות הכל ולגוון את חיי המין ביננו ואף להגשים דברים שמעולם לא חויתי ולנסות דברים חדשים איתה אבל אין רצון מצידה .
אני יכול להמשיך עוד הרבה , אבל עצם הפנייה אליכם אני מאוד מתוסכל , עצבני , ממורמר , כועס ועוד . . . כי אני לא יכול לעשות אהבה עם אישתי .
אנא עיזרו לי להבין אותה ולנסות לשנות את המצב הנתון
ממתין לתגובתכם , תודה מראש
אלי

האם

היא תמיד היתה כך או שזה משהו שקרה לאחר לידת הילדים?
&nbsp
אם היא נהנת פעם מיחסי מין אז אני בספק שהיא "א-מינית".
יותר סביר שהיא איבדה את החשק במהלך השנים בגלל העומס והשגרה.
בעיניי יחסים מין ובכלל חשק מיני הם סופר חשובים ומעידים על החשק והתאווה לחיים. קצת כמו רעב לאוכל.
אני חושבת שטיפול מיני או סדנה רצינית משותפת יכולה להחזיר את התקשורת המינית בינכם ובינה לבין עצמה.
יכולה לתת לך המלצות בפרטי.

ali38w1

New member
תשובה למיצי קפיצי

ראשית תודה רבה על התשובה .
אשמח לקבל ממך המלצה כיצד להחזיר לאישתי את הרעב , חשק ותאווה מינית
איזה סוג של טיפול עליי לחפש לשנינו ואצל מי ?
תודה

מוזמן לפנות אליי במסר פרטי

ולא ברור לי למה אתה לא עונה לשאלות ששואלים אותך..זה יעזור לאנשים לתת לך הצעות ממוקדות יותר

ali38w1

New member
מענה לשאלות

לשאלותייך :
האמת , לאחר לידת הילדים התכיפות של היחסים האינטימים ירדה מאוד .
אבל הבנתי את המצב והמשכנו כך .
היום קשה לי לקבל את המרחק האינטימי ממנה ורוצה כל הזמן לגעת בה , לראות אותה .
לא מצליח להגיע למצב שבו היא תרצה , זה לא קורה אף פעם , רק ביוזמתי ולאחר בקשות ושכנועים
תודה

נשמע

שאתם בדינאמיקה גרועה שמחבלת לשניכם בחיים.
ברגע שתהייה הבנה שזה פוגע בשניכם וששניכם אחראיים לשפר את התקשורת המינית בינכם- טיפול מיני/זוגי יוכל לעשות הרבה טוב.
&nbsp
מנחשת שגם אישתך תפרח ברגע שהמיניות שלה תוכל לבוא לידי ביטוי.

ali38w1

New member
מיצי

האמת שאני בדעה שלך , אבל נראה לי שאישתי לא בעניין , איך אפשר לשכנע אותה שזה הדבר שיציל אותנו ?

מריוס זכריה

Member
מנהל
דעתי

בקשר להיותה א-מינית, אני חושב כמו מיצי קפיצי. יכול להיות שהיא כן, אבל יותר סביר להניח שלא. בכל אופן, אי אפשר לדעת על פי מה שכתבת כאן.
&nbsp
שחיקה ועייפות הן כמובן בעיות שפוגעות באיכות החיים של המון זוגות, בעיקר הורים לילדים קטנים. וחוץ מזה זה מאוד נפוץ שאחד מבני הזוג הוא בעל צורך מיני גבוה משל השני.
&nbsp
מה ניתן לעשות? שוב, קשה לייעץ על סמך מידע כמעט אפסי. בהחלט כדאי ללכת, יחד או לחוד, לבעל מקצוע.
&nbsp
אבל בכל זאת חצי טיפ: גברים עוברים הרבה יותר מהר ממצב של חוסר מגע למצב של מין. נשים לרוב הן אחרות. זה לא רק עניין ה"משחק המקדים" המפורסם (ביטוי בעייתי בפני עצמו כי הוא מרמז שזה רק מין פרוזדור ל"דבר האמיתי"). זה עניין של מגע כדרך חיים.
&nbsp
אצל זוג בריא יש מגע פשוט כחלק מהחיים. נגיעות קטנות, ללא מטרה ספציפית. מגע של חיבה, קירבה וכולי. אם המגע הזה נעלם מהקשר (בגלל עייפות, שחיקה, מאבקים וכולי), הרי שגם המין ייפגע ישירות. כדאי להחזיר קודם כל את המגע הפשוט לקשר. (בהנחה שהוא היה שם פעם).
&nbsp
עדיין הפתרון היסודי הוא יותר הוא איש/אשת מקצוע. אי אפשר להבטיח הצלחה, אבל זה עדיין הסיכוי היותר טוב.

ali38w1

New member
שלום

תודה על התשובה
אשמח לכיוון יותר ספציפי לגבי הטיפול שאתה ממליץ עליו

מריוס זכריה

Member
מנהל
קשה לתת כיוון ספציפי בטיפול

אין מה לעשות, זה לא כמו ברפואה שיש מומחה לכל דבר. אחד לטחול ואחד ללבלב ורופא עיניים ורופא אוזניים. בטיפול הכל יכול לקרות, לכן זה לא תחום של מומחים. וגם אין שיטה אחת שהיא טובה יותר מהאחרות באופן מוחלט.
&nbsp
יש כל מיני שיטות טיפול זוגי, וכל מיני מטפלים, אבל בסופו של דבר ההבדל הגדול הוא יותר בין האישיות של המטפלים השונים, ולא בין השיטות עצמם.
&nbsp
גם המושג "מטפל טוב" הוא בעייתי. מי שהיה טוב לאחד לא בהכרח טוב לאחר, וההיפך.
&nbsp
מה שאני מציע זה להתבסס על האינטואיציה. זה לא מדעי ולא מדויק, אבל לרוב זה הכי טוב שיש . תאסוף כמה המלצות ממכרים או מהאינטרנט, תדבר בטלפון עם 2-3 שהכי נראים, ותלכ/ו לפגישת נסיון. אפשר לנסות 2 שונים ואז להחליט מי יותר מתאים.
&nbsp
גם קורה שהולכים למישהו לסדרת פגישות, ולא מגיעים לתוצאות. גם אז לא כדאי להרים ידיים, אלא לנסות מישהו אחר. לפעמים זה לא פשוט. אתה יודע מה? לרוב זה לא פשוט. אנשים מגיעים לטיפול זוגי עם קבעונות של שנים. לא קל לצאת משם. אבל זה כן אפשרי.

ali38w1

New member

אתה חיי עם הגברת

17 שנה, ורק עכשיו זה התחיל ממש להפריע? או שרק לאחרונה היא נהייתה 'א-מינית'.
ולמה אם היא לא בוגדת, ולמעשה חיה ללא סקס זה הופך אותה ל'אישה טובה'?
נראה לי שכדאי שתרענן את ההגדרות שלך

יתכן שלמרות שאתה יכול לגמור רק מלראות אותה >, היא כבר מזמן לא יכולה להסתכל עליך. וסוחבת חיי נישואין בלי תשוקה, 'למען הילדים', או סתם למען יציבות. יש מצב שבמרוצת ה17שנה האלה הרשית לעצמך להיות קצת פחות אטרקטיבי? ענייני משקל, מראה חיצוני, התנהגות, התנהלות הינאישית?
זה שיש לך פנטזיות לממש זה יופי, אבל מה תעשה אם אתה כבר לא הפנטזיה שלה?
כדאי שתתחיל לחשוב בכיוון. א-מינית זו דרך נחמדה לבשר לך שלא חושקים בך יותר.

האם יש מה לעשות עם זה ? וודאי. טיפול זוגי לפתיחת ערוצי תקשורת כנים זו דרך אחת אפשרית להתחיל בה. פיתוח מודעות עצמית זו דרך נוספת.
מקווה שמשהו מאלה יעבוד לכם.

ali38w1

New member
היי

קראתי את התגובה ואשמח לקבל כיוון יותר ספציפי לגבי הטיפול
תודה

גארוטה

New member
חביבי

אתה לא עונה לשאלה מאד חשובה שנשאלת כאן וממשיך עם אותה תשובה של...תפנו אותי לטיפול
אז אני שואלת שוב כי התשובה מאד חשובה...האם זו תופעה מהזמן האחרון או שהיתה ככה מאז ומתמיד?
אם התשובה שלך היא שזה ככה מאז ומתמיד...אז טיפול מיני או וואט אבר
אם זה מהזמן האחרון והיא פחות או יותר בגיל שלך, אז היא כנראה חווה את תופעות גיל המעבר. אמנם קצת מוקדם אבל בהחלט סביר. הפסקת המחזור, שינויים הורמונליים, מצבי רוח, ירידה בחשק המיני וכל 'החגיגה'.
יש טיפול גם לזה אבל הכי מהכל זה סבלנות מצידך והרבה.
בהצלחה

אמרלדה

Active member
אני חושבת שזה לא מצב בריא, ואתה לא חייב לסבול אותו כי "ככה

זה". זה ה"ככה זה" שלה, לא שלך.

בעיות ביחסי מין בנישואין הן בדרך כלל ראי לבעיות בנישואין באופן כללי. הן הסימפטום,
אתה צריך לאתר את המחלה האמיתית. אתה צריך לאתר את הבעיה האמיתית.
גם ליבידו שונה בין בני זוג יכול להיות אמיתי. גם במקרה כזה, טיפול התנהגותי
יכול לעזור, ובעיקר - אהבה גדולה ופתיחות גדולה בין שני בני הזוג.

מציעה לך טיפול זוגי. מה שבטוח הוא שאשתך לא קולטת עד כמה זה
פוגע בחיי הנישואין שלכם, ואתה לא קולט עד כמה אתה מרצה אותה כדי לקבל
את המין, שההזדקקות לו טבעית ובסיסית. מכאן, שקודם כל טיפול זוגי שיציף את
הקשיים והבעיות בצורה גלויה אבל מוגנת על ידי האדם השלישי בחדר. אם יש צורך
בטיפול מיני, המטפל הזוגי כבר יפנה אותך לשם בבוא העת. ויש כאלה שהם גם
וגם.

ali38w1

New member
מענה

הפעם קלעת בול , מה שכתבת זה המצב בדיוק !
כמה אני משתדל לעשות הכל כדי לרצות אותה , אבל באמת הכול , וכשזה מגיע למה שאני רוצה אין בכלל מענה וכל הזמן תירוצים .
גם כבר שעושים את זה הכול מהר ובתנוחה הרגילה ( אל תיגע לי פה , פה לא נעים לי .... )
אבל היא חווה אורגזמה ולפחות זה מנחם אותי .
אפילו הצעתי לה לבנתיים עד שתעבור התקופה שבה היא נמצאת לעזור לי באוננות , אבל גם פה אין שיתוף פעולה
בקיצור הולך לחפש מטפלת זוגית מינית
אשמח להמלצות , אם אפשר

מתחדשת88

New member
ראשית, קיבלת תגובות מאוד יפות ומכוונות. שנית, אני חשה

שאתה כרגע מציף בעיה ומחפש נקודתית פיתרון מיידי כדי להגיע לסיפוק הפיסי שלך ו/או מענה לציפייה שלך ואני עושה הערכה שזו גם הסיבה שלא תמיד נתת שימת לב לשאלות המכוונות ששאלו אותך. (אם אני טועה בערכתי, מתנצלת מראש ואתה מוזמן לעשות דילייט על הערכה
)..

מטאפורית, מרגיש לי שיש בעיה (ולא מהיום) ואתה מבקש לטפל בסימפטום ולאו דווקא בבעיה.
התגובות כאן מזמינות אותך ופותחות בפניך הדהוד לכיוון שורש העניין.
מנקודת המבט שלי , אני חשה שיש כאן משהו עמוק יותר שיש להסתכל עליו כדי למצוא את הקושי האמיתי שנוצר בינכם.

מניסיוני, כשיש מערכת יחסים אוהבת, כנה עם תקשורת פתוחה, הבנה לרבות כשמדובר בנושא שהעלת ואני רואה זאת כיחסי מין ולא רק כאוביקט למימוש צרכים אישיים, אזי ההקשבה האמיתית אחד לצרכים של השני באותה נקודת זמן, תזמין לכם את הפיתרון שיהיה נכון לשניכם.
כשיש ממשות משותפת, החשק לחבק את העולם, באים כעסקת חבילה המביאה סיפוק ממקומות חדשים המשביחים את החיים.

בהצלחה!

למעלה