נשוי ולבד

izik6691

New member
נשוי ולבד

הי.
נשוי 17 שנה + שני ילדים בגילאים סביב 13 ומרגיש בדידות איומה .
יש לי אשה נפלאה בכל מה שקשור למשימות הבית אבל היא ממש לא חברה שלי מבחינת הנפש או נושא עניין משותף כלשהו וכך תמיד היה יש אהבה אבל לא עניין אחד בשני.
למשל אנחנו לא יוצאים אף פעם לבד אלא רק עם חברים. ההרגשה שלי היא שהיא חשה חוסר עניין מוחלט בי לא יודע אם באשמתי או שלא קשה מאוד לדעת .
יש לה המון אנרגיות בכל פעילות מחוץ לבית אבל בבית יש תחושה שהיא בין שני מצבים - או מלאת אנרגיה בענייני הבית או במצב עייפות של שינה או בהייה של שעות בטלויזיה בתוכניות באיכות ירודה ופרקים חוזרים למיניהם .יש לזה השפעה חזקה מאוד על סקס שהיא ממש לא אוהבת ורוב הזמן עייפה בשביל להתחיל את זה . כשכבר יש סקס הוא מעולה אבל תמיד קשה להתחיל אותו איתה.אני אדם מיני וזה יוצר תסכול עצום.
בזמן האחרון זה נהיה יותר קיצוני, היא מסוגלת לעשות באותו יום מספר דברים כמו ללכת לעבודה משם למכון כושר בערב חוג או לצאת עם חברות אבל כשהיא באה הביתה היא כמו מת מהלך סליחה על הביטוי.
בדרך כלל אני והילדים פונים אליה לשיחות והיא ממש פסיבית ורק עונה ומגיבה.
כשאני מסביר לה את זה לפעמים היא מתיישרת לכמה ימים אבל זה לא מחזיק יותר משבוע ואז אני שוב מתוסכל ממשהו ולפעמים זה מביא למריבות. העניין רחוק מלהיפתר. מדובר על שנים רבות של קשר שהמשמעות העיקרית שלו היא טיפול בבית ובילדים בלבד.
אני מרגיש בדידות איומה אני לא בנוי נפשית לגירושין זה נשמע לי מזעזע פשוט בא לי להכיר מישהי במצב דומה ולנהל קשר דיסקרטי וירטואלי אולי שיחות טלפון כדי לא להיות בקשר אחר אמיתי . זה כבר קרה לי בעבר עם מישהי לתקופה ארוכה ולצערי זה נגמר. כרגע אני ממש לא מוצא אחת כזאת. מה דעתכם.
תודה רבה

מריוס זכריה

Member
מנהל
דעתי היא שלא תמצא את זה פה

(אבל אולי אני טועה)
בכל אופן, אני משתתף בצערך.

מריוס זכריה

Member
מנהל
מה בדיוק הייתה השאלה?

כשאתה שואל "מה דעתכם", זאת לא שאלה מאוד ספציפית, כך שאולי קשה לנחש מה בדיוק אתה שואל.

peraline

New member
חשבת אולי להציע לה ללכת לטיפול זוגי?

אם עדיין אתה רוצה להציל את הקשר?אתה עוד אוהב אותה?
ללכת לחפש מהצד זה הכי קל אבל לא פיתרון.

גארוטה

New member
יש כאן

מסמך שכולו שלילי, מלא בהאשמה והטלת ביקורת בלי לקיחת אחריות על כלום
אתה מתלונן שאשתך לא חברה שלך...ניסית להיות חבר נפש שלה? האם אתה מתעניין בעבודה שלה, בחברות, בתחביבים, משתף אותה בחייך, מתייעץ איתה, מחשיב את דעתה ועצותיה?
אתם אף פעם לא יוצאים לבד, ניסית? הזמנת מקומות למסעדה/הצגה/נסיעה רק לשניכם והיא דחתה אותך?
נקרא שיש בך מעט מאד כבוד, אם בכלל, כלפי כל דבר שהיא עושה והייתי אומרת גם סוג של זלזול וחוסר הערכה..כל מה שאתה מזלזל בו ומעביר עליו ביקורת מישהו אחר היה לוקח בשתי ידיים..יש לך אשה מלאת אנרגיות, עובדת, חברותית מאד, שומרת על כושר, הבית והילדים מאד חשובים לה וכל מה שאתה רואה זה רק את עצמך ככה שזה ממש לא מפתיע שאתה בוחר בפתרון הכי קל מבחינתך...לבגוד במקום לעבוד על הקשר.

izik6691

New member
אם אני זה שהרעיף את כל המחמאות לגבייה אז איפה ראית

שכתבתי רק שלילי . אתה סותר את עצמך.

גארוטה

New member
אז אם ככה

אין שום בעיה..
אתה מלא כרימון מחמאות על אשתך ורק באת לכאן לשתף אותנו

מתגנב

New member
התגובה שלך אוטומטית

האיש כמעט שלא כתב דברי גנאי על אשתו (אולי קצת זלזול ב-TV שהיא צורכת), אלא תיאר מצב בעייתי. הם לא חברים והשנים עוברות מבלי שיש לו בת זוג לרומנטיקה. באסה.
ההצלפה האוטומטית הזו - "הסתכלת על עצמך?" - היא קלה מדי, אוטומטית מדי ושטחית.

גארוטה

New member
אולי בעיניך...

להגיד למי שנמצא בזוגיות ולא חי לבד להסתכל קצת על עצמו זו לגמרי לא הצלפה אלא עיצה מעשית... אולי קשה לקרוא אותה, קשה להסתכל פנימה ובטח שלא קל לקחת אחריות
כשבנאדם מתלונן על חוסר עניין בנושאים משותפים..יש לו חלק?
כשמצביעים על העדר עניין אחד בשניה..אולי גם הוא קצת אחראי?
מפריע לו שהם לא יוצאים לבד אלא רק עם חברים..מותר לשאול אותו אם עשה נסיון לצאת כזוג ונענה בשלילה?
אם היא לא אוהבת סקס..אולי , רק אולי יש לכך סיבה שקשורה בו שאולי הוא לא נתן עליה את הדעת?
אתה ואולי גם הוא ועוד כמה גברים רואים בכך הצלפה/האשמה, אני מעלה שאלות שאם הוא היה טורח להשיב עליהן, מה שהוא התחמק מלעשות, אולי זה היה מקדם אותו לאנשהו.

וואוו, זה נשמע בדיוק כאילו שתיארת אותי ואת אשתי...

אותו המצב בדיוק!!!
אבל אני לעולם לא אהיה מסוגל לבגוד... לעומת זאת ממשיך לדבר איתה על זה ולהסביר לה מה מרגיש.

izik6691

New member
והדיבורים עוזרים בינתיים ?

גם אני לא בעד לבגוד ממש אבל חסר לי קשר כלשהו.... מה לעשות? לוותר?

ברור לא לוותר. להילחם

ניראה שאתה מצפה ממנה ליזום את מה שאתה רוצה שיקרה.
למה שלא תעשה מעשה. תבדוק ערב שהיא פנוייה ותזמין לכם מקום במסעדה טובה.
תשבו, תשתו קצת, תשאל אותה איך בעבודה. תתעניין. אני מאמין שהשיחה תזרום.
תקבע איתה דייט פעם פעמיים בשבוע לסקס. תיצור זימון ביומן. תכין נרות. תיצור אווירה.
אני חושב שכל אחד מכם מתבצר בעמדה שלו וממתין שהשני ישנה את הסטאטוס.
אז תהיה אתה זה שלוקח את היוזמה על עצמו.
תנסו לחפש תחביב יחד. אולי תיקנו אופנים ותרכבו בשישי בבוקר.
תעשו ספורט יחד. אולי איזה קורס כיפי של בישול. אחר כך תבשלו יחד ארוחה.
חסר מה לעשות על מנת להתקרב אליה?
בהצלחה.

יש לך אישה נפלאה

שהתחתנה עם נודניק מכבה
. מציעה במקום לנסות לקושש תשומת לב מנשים זרות - לנסות לגדל אישיות יותר מרתקת, שתהיה אטרקטיבית ומושכת ומזמינה
תנסה להיות יותר פעיל, מעניין, מתעניין בעולמה, חבר? כל מה שאתה רוצה ממנה - לה אין ממך, זה בטוח.
מזרות לא תבוא הישועה.

פפפפפפפ... זכית בפרס התגובה השיפוטית המצטיינת

וזה לא דבר של מה בכך כי יש כאן תחרות קשה
נראה שאתם כולכם על אוטומט בעוד שנורת האזהרה של "בגידה" מהבהבת מעל לראש.
&nbsp
את לא יודעת שהוא "נודניק מכבה" יותר משאת יודעת שהיא לא מביעה בו שום ענין ואין לך מושג על סמך פוסט אחד עד כמה האישיות שלו מרתקת וגם לא כמה נסיונות הוא עשה להתענין בעולמה.
&nbsp
ומכיוון שאת לא יודעת את כל זה את גם לא יכולה להגיד שמזרות לא תבוא הישועה.
&nbsp

נומלה

New member
שאני אבין משהו

לבקר את מי שהתחיל את השרשור זה שיפוטי, ולבקר את מי שכתב תגובה מספר 9 או 12 זה לא שיפוטי?
קשטי את הפסגות שלך לפני שאת באה לקשט את הפסגות של הרים אחרים.

האמת היא

שביקרתי את מהות התגובה ולא את עצם התגובה
&nbsp
היא נראתה לי שיפוטית על פארש.
&nbsp
אני בדרך כלל מאוד אוהבת את התגובות שלה ולכן זה הפתיע אותי ונראה לי לא מבוסס על כלום. אם יש לך משהו עניני לטעון כמו למשל למה התגובה שלה בעצם היתה בכלל לא שיפוטית אשמח.

למעלה