נשואים פלוס

gpa2005

New member
נשואים פלוס

יש מצב שתיקנו את זכויות הסדרה? שימו לב לחוות דעת על הסדרה: http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=82323 ולפי מה שהבנתי ב 2006 ערוץ ביפ הולך לשדר אותה ומדכא לחשוב שאני לא יצפה בה כי אין לי HOT ויש לי YES....

G I L R IV

New member
אתה באמת מצפה שYES+תקנה את הזכוית

זה סידרה ישנה מעוד -אני לא מנסה למנוע הזה ממך אבל תבקש מערוץ6 ערוץ הילדים שם גם היו המון שידורים לזה גם אחרי שזה נגמר -אפילו תראה את האמא . של נשואים פלוס בסידרה הקומית -8 כללים פשוטים
ובקרוב יום חמישי השבוע בSTAR WORLD העונה1 זה גם כאילו המשך לנשואים פלוס
------------------------------------------------------------------

gpa2005

New member
:|

ישנה לא ישנה זאת קומדיה גאונית בעלת רייטינג ענק והיא אצל הרבה מאוד אנשים מקום 1 בלב.

G I L R IV

New member
מבחינת הצבע של הטלוויזיה

וגם הסאונד ?..זה לא נחשב בYES+ בשנה הזות

Guy Schlesnar

New member
למה אתה מתווכח עם גיל?

אתה לא יודע שהוא הדובר הרשמי של יס ושל ערוץ 10? לפעמים גם של ערוצים בהוט.

shawn 1

New member
מה? הוא דובר של ערוץ YES...הלו..!

סתם. אז גיל, יש לי שאלה אלייך. התוכל לספר לי על סדרות או אפילו סדרה אחת שתהיה בקרוב ביס? (חוץ מכול הסדרות שמדובר עליהם הרבה) שמעתי שבנובמבר יהיו "הרבה הפתעות". התוכל לספר? תודה !

G I L R IV

New member
הבית הלבן רק עונות החדשות בלבד

הבית הלבן הסידרה ?היתה עד כה בערוץ2 של טלעד אבל מנובמבר טלעד תחדל לשדר בערוץ -אז עונה6 ועונה7 ביס+ מנובמבר -עוד לא ידוע מה התאריך לשידור כרגע מצלמים בארה''ב עונות חדשות גם לסופרנוס ...כן החילטו על זה אז גם היא תגיע ליס ב2006
טלי המנהלת של הפורום כתבה פה בהתחלה?-

G I L R IV

New member
מבחינה אסטרגדית GUY

אני בודק הכול {באיזו שעה , רכש חדש והכול כי בסך הכול אני רוצה לבדוק -את הסידרה שאני רואה עם זה בYES או בערוץ10 ואני לא שוכח להגיד שתצפו את זה -גם כמה שיותר אנשים יותר צופים יהיה לסידרה פה בישראל { אני מתכוון ,
אני לא דובר של יס !!! אני פשוט עוזר לקהילה שלנו לקהילת -הפורום להביע סדרות בריטיות אמריקיות וכו,, ------------------------------------------------------------------

gadgad0

New member
התפקיד של GILRIV (מלבד הדוברות)

הוא להשתמש בכל מלאי האיקונים שיש בתפוז. מחקר מעמיק מראה שיש שני איקונים ש-GILRIV עדיין לא עשה בהם שימוש. משתתפי הפורום מוזמנים לנחש באילו שני איקונים עדיין לא השתמש GILRIV בהודעותיו. בין המנחשים נכונה יוגרל איקון אישי של GILRIV (עבודת יד).

yesplus

New member
כבר עניתי על זה בעבר

אין לנו כל-כך מה לעשות עם הסדרה. אכן חמודה לזמנה, אך לחלוטין לא מתאימה לנו.

G I L R IV

New member
בדיוק גד ...

תראה תסידרה הזות -אולי עדיין יש אותה בערוץ הילדים שם יש פורום גם תיכנס לאתר ותכתוב ואם זה נגמר יש שם עדיין אריזה משפחתית והרבה דברים טובים
===
.? ---------------------------------------------------- אל תענה זה רק למחשבה איזה דברים נחמדים יש בטלוויזיה !

gpa2005

New member
:'(

כמה מאכזב בביפ זה הולך להיות ואני עד עכשיו לא הסתכלתי לכיוון הכבלים תמיד ההייתי גאה שיש לי יס. אני עדיין לא חושב לעבור לכבלים אבל שתדע שאתה עכשיו שובר לי ולעוד הרבה אנשים את הלב. מה זאת התשובה הזאת אין לכם מה לעשות איתה? לשדר אותה! לא חייב איכות תמונה בשביל להרגיש תחושה טובה אחרי צפייה בטלוויזה. ובנוסף משודרות אצלכם הרבה סדרות שעברו זמנם שצולמו בתקופת נשואים פלוס. וזה כי למה?

Aviad1987

New member
איזה סדרות?

אני גם מאלה שרוצה שידורים חוזרים של הסדרה, אבל ביס פלוס? לא נראה לי. תמיד חשבתי שיהיה נחמד לעשות ערוץ נוסטלגיה עם סדרות כמו נישואים פלוס ודברים ששודרו בערוץ 3 הישן (והטוב) ודברים שלא זכו לשידור, יהיו לזה יופי של מכורים. מי קבע שנישואים הולכת לביפ?

G I L R IV

New member
- ?

YES+ זה גם כל רכש שם אפיל סידרה זה בפורמט מעולה
?,איך נשואים פלוס תשתלב בערוץ וגם השחקנים המקורים היתבגרו קריסטינה אפלגייט אם כבר זה את/ה את יכול לחכות אולי ערוץ3 יקנו את זה שובפם לבקשת הצופים אבל זה לא יעזור אתם אומרים שביפ רכש אותה מתי היא תשודר

zelinger

New member
הבנתי שאת עובדת ביס

ואני מניח שאת יודעת כמה מעריצים יש לסדרה. אי אפשר לארגן פגישה, לאף אחד לא אכפת באיזה ערוץ זה ישודר. הסדרה לא מתאימה לערוץ YES+ אבל היא יכולה להשתלב יפה ביס ויקנד וביס 3 (עדיף על ש.ח של הופ ופיית או שמש בשש וחצי בערב)

למעלה