נשואים ללא סקס?

לייסי1

New member
נשואים ללא סקס?

אני ובעלי לא מקיימים יחסי מין. כבר כמה שנים. אנחנו נשואים 10 שנים ויש לנו שני ילדים. מאז ומתמיד לא היו לנו יחסי מין טובים וכשהם קרו היו לעיתים רחוקות. (עליי לציין ששנינו אנשים שניראים טוב מאוד. ) בשנים האחרונות זה פשוט הלך ופסק. לי זה יותר הפריע ובעלי אמר שהוא לא צריך מין. שהוא אוהב אותי בלי לשכב איתי. הנושא תמיד הפריע לי יותר אבל אנחנו לא פתוחים אחד עם השני ולא מדברים על הנושא. פשוט מעבירים ככה את החיים. אני בתוך תוכי הייתי מתוסכלת הרגשתי דחויה וידעתי שאין סיבה לכך.
אני אישה מטופחת רזה ויפה ויש לי מחזרים המיניות קורנת ממני אבל לא לבעלי. לפני כמה חודשים התחלתי לנהל רומן עם גבר נשוי. הסקס היה מדהים וגיליתי עולם ומלואו.... כנראה בתת מודע נתתי לו ״לגלות״ שבגדתי בו. כדי שיקנא ושיבין שהכל יכול להתפרק... בעלי כעס ונפגע אבל לא העלה את האופציה להתגרש ומצד שני זה לא דירבן אותו להשתנות ולעבוד על הבעיות שלנו...
הרומן הסתיים ומאז אני ללא חיי מין. אני מתוסכלת בטירוף... יש לי מחזרים אבל אני לא נענית לאף אחד... אני כן רוצה את בעלי אבל הוא לא רוצה אותי. הוא לא בוגד בי בוודאות גמורה!!! הוא לא מסתכל על נשים ולולא היה הומופוב הייתי חושבת שהוא הומו. אבל הוא בודאות לא. הוא לא מוכן ללכת ליעוץ כי הוא לא רוצה להוציא על זה כסף מה גם שהוא חושב שאין לנו שום בעיה.. הכל בסדר איך שזה עכשיו... קשה לי לדבר איתו על הנושא . אני משתגעת כבר ושוקלת לחזור לרומן שניהלתי.
אני מפחדת להתגרש. אני תלויה בו כלכלית אבל לעיתים חושבת האם זה לא הדבר הנכון לעשות??

מריוס זכריה

Member
מנהל
נתחיל בהערה על הומופוביה

אם את חושבת שזה שהוא הומופוב אומר שהוא לא הומו - את פשוט טועה.
אם כבר, הומופוביה היא בקורלציה גבוהה יחסית להומוסקסואליות לאטנטית (כלומר מוכחשת). זאת בדיוק סיבת הפוביה.

[ שימי לב: לא כל הומופוב הוא הומוסקסואל! אני רק אומר שבהינתן שהוא הומופוב, הסבירות שהוא הומו עולה, לא יורדת ]

שנית, וזה העיקר, זה לא משנה אם הוא הומו או א-מיני, ומאיזו סיבה. מה שבאמת משנה זה שהוא לא מוכן לעשות שום דבר בקשר לזה. וזה גורם לך להיות מתוסכלת לא רק מינית, אלא בכלל בדימוי העצמי שלך כאישה. וזה, כמו שאומרים בשפה מקצועית, חרא של מצב.

אז מה שנשאר זו הדילמה: לפרק ולחיות במצב כלכלי בעייתי, עם משפחה שבורה ובעל לשעבר כועס ופגוע (חרא של מצב) או להישאר בזוגיות נורמטיבית שבה הילדים מרוצים והמשפחה המורחבת מרוצה, והבעל מרוצה, רק אני לא מרוצה (גם כן חרא של מצב).

את רוצה לדעת איזה חרא אני ממליץ עליו? האמת שאני לא יודע מה להמליץ.

I C E M A N 7

New member

תגיד, הומופוביה זה דבר מדיד?
והומוסקסואליות מוכחשת?
אני רוצה לעשות בדיקת הומופוביה והומוסקסואליות מוכחשת, איכפת לך להפנות אותי למעבדה הקרובה לביתי?

כי אם אין בדיקות כאלה והמונחים אינם מדידים, אז איך לעזאזל בדקו קורלציה ועל מה מתבססת הקביעה שזאת בדיוק סיבת הפוביה?

nirity1

New member

כן אתה צריך להשתין על מקל. אם הצבע משתנה אז אתה הומוסקסואל מוכחש ( או בהריון )

I C E M A N 7

New member
את אומרת שיש בדיקה ביתית?

כי עשו לי תרבית דם והוצאתי חיובי בהומופוביה, כך שאני יכול לבדוק על עצמי את הקורלציה של מריוס.
אם יש לי הומוסקסואליות מוכחשת, ואם הטיפול האנטיביוטי (נרות אנאליים, אלא מה) נגד הזיהום ההומופובי יעלים לי גם אותה, אז יש הוכחה אמפירית ואני מוריד את הכובע.

orig429

New member
תעשי לשניכם טובה ותתגרשי ממנו

אתם הרי סובלים ביחד: את סובלת מחוסר סקס והוא סובל
מהבוגדנות שלך שהיא כתוצאה של חוסר סקס שאפשר להבין את זה,
למרות שאני לא מצדיק בגידה בבן זוג נאמן.

בגידה של זה פתרון של אנשים חסרי עמוד שדרה. לא טוב לך,
תתחילי ליזום מהלכים לגרושים. אחרי שתהיי גרושה, תוכלי לחפש
זוגיות חדשה. לי נראה פשוט שאתם מבזבזים אחד לשני את הזמן.
הרי את לא יכולה להכריח אותו לשכב איתך והוא לא יכול להכריח
אותך לחיות שנים רבות בלי סקס.

אתם כנראה לא מתאימים אחד לשני.

nirity1

New member
מה דעתך על נישואים פתוחים ?

תגררי אותו לשיחה ותגידו לו שככה את לא יכולה להמשיך לחיות. תגידי לו שאולי מבחינתו אין בעיה אבל מבחינתך יש בעיה חמורה.
ותעשו החלטות ביחד
או שמתגרשים או שמחליטים על נישואים פתוחים או שהוא מזיז את התחת ומצטרף אליך לטיפול זוגי.
אגב ליעוץ את יכולה ללכת לבד בלעדיו. מקסימום הוא יצטרף אליך

לייסי1

New member
על הכל כבר חשבתי...

על הכל כבר חשבתי... אני מפחדת מגירושים ואת הרעיון על נישואים פתוחים זרקתי פעם אבל הוא ביטל אותי ואמר שאין כזה דבר. לפני כמה זמן איימתי בגירושים כשאמרתי לו שכל העניין בלי הסקס מפריע לי אז הוא אמר שיש לו בעיה והוא צריך לטפל בה וכך זה נגמר. מאז עברו חודשיים והוא לא מדבר על זה וכך אוהב לטאטא את הבעיות מתחת לשטיח. יש הרבה כעס ומתח בבית.
גם לגבי ההומופוביה כבר חשבתי... אבל אני באמת קשה לי להאמין שהוא הומו... הוא חולה על כדורגל ויש לנו שני בנים והוא מדבר איתם על בנות... בדקתי גם בטלפון שלו ובמחשב שלו אם יש רמזים לבגידות מכל סוג שהוא ולא מצאתי דבר... להיפך!! הייתי שמחה אם הייתי מגלה שהוא בוגד בי עם אישה אחרת כך הייתי רגועה ומבינה שהוא ״בסדר״ .... או אפילו עם גבר ואז הייתי מקבלת הרבה תשובות...
אני מתה לצאת מהנישואים האלה אבל במקביל מתה מפחד. פוחדת לעשות את הצעד הראשון. רציתי לדעת אם יש עוד מקרים כאלו? אם יש עוד זוגות שממשיכים בלי סקס? האם זה אפשרי בכלל? הרי אומרים שמתישהו זה נגמר לא?

nirity1

New member
לא לזרוק באויר

להודיע שאת לא ממשיכה לחיות ככה. להודיע לו שאו שיש כאן שינוי או שזה נגמר
אגב לגבי הומואים אני לא יודעת מאיפה את מביאה את הסטיגמות האלו. אז מה אם הוא חולה כדורגל. בן דוד שלי טייס והיה נשוי + 3 עד שהוא עזב אותה בשביל גבר....

niva99

New member
"אמר שיש לו בעיה והוא צריך לטפל בה"

האם לא ירד עדיין האסימון?

seeyou

New member
כן- יש נשואים ללא סקס אם זה רצון של בני הזוג

מתוך רצון לשמור על מסגרת חברתית(ילדים) או סיבות בריאות

עושה לי רושם שיש לך "אישורו" "לגלוש" בדיסקרטיות

יותר קל להתאים את עצמך לסביבה מאשר לשנות את הסביבה

יוסי

אייבורי

New member
מבאס

היית כוסית פעם שהתחתנה עם גבר יפה
וכולם בטח קינאו כמה יפים אתם.
אבל המתופף אמר לי פעם
רק כונפות, הן מתאמצות בזיון.

עכשיו מה, עכשיו נשארת כוסית לשעבר בלי יכולת פרנסה
תלויה בבעלך ופוחדת להתגרש, אפילו סקס שיגיד לך שאת עדיין יפה אין לך.

אני מציע תוכנית חומש רצינית, שיפור עמדות
תתחילי בלימוד מקצוע, משם תתבססי במקצוע שלך
תגיעי לעצמאות כלכלית ומשם תוכלי להיות אדם בוגר שאינו תלוי.
מבטיח לך
אז יגיעו זיונים סוף הדרך.

סקס סתם מסבך את הנשואים

בכלל למי יש ראש לסקס כשצריך לעבוד, ילדים, קניות, בישולים, להוריד זבל...

רק אנשים חסרי אחריות מסוגלים לעשות סקס כשיש ברקע את כל החובות והמטלות

לא קונה -

בנאדם מיני (לא סתם מיני - "שהמיניות קורנת ממנו") לא מסוגל לחיות בלי סקס - זאת בכלל לא אופציה מבחינתו.

ולכן הניחוש שלי - העניין שלך במין איננו גדול בהרבה מזה של בעלך ואת הרומן עם הגבר הנשוי יזמת מסיבות אחרות - לטובת ההערכה העצמית שלך או כדי להוכיח נקודה לבעלך או גם וגם והסקס המוצלח היה רק ביי-פרודקט, עובדה שהרומן נגמר בלי הרבה קושי מצידך.

אבל אם באמת סקס זו הבעיה, אני מכיר לא מעט גברים נשואים שישמחו לפתור אותה עבורך - בעלך אולי "כעס ונפגע" אבל אם מעבר לכך הוא לא עושה כלום נראה לי שמדובר במכשלה קלה יחסית.

לייסי1

New member
למדען

אני לא מסוגלת לחיות בלי סקס! אם זה לא היה מפריע לי כל כך, לא הייתי מתוסכלת כל כך ובטח לא פונה לפורום הזה...
שנית, הרומן הפסיק בגלל שבעלי גילה. ועם המון קושי מצידי!! להיפך, פיתחתי רגשות וזה רק עשה לי עוד יותר רע והתסכולים גברו.

נו באמת -

אני בנאדם מיני ונשוי לאשה מינית, אחרי שבועיים בלי סקס מתחיל הלחץ, עוד חודש בלי וגם עם K300 לא תצליחי להרחיק אותה ממני - אפילו בעמוד הזה תמצאי אשה שחושבת שבעלה שמן ומסריח ובכל זאת לא מצליחה לסגור את רגליים - תזכירי לי כמה זמן את מתנזרת?

בעלך גילה כי ככה רצית - את כתבת. אם באמת סקס זה מה שחסר לך, אני בטוח שבפעם הבאה תהיי יותר דיסקרטית
.

למעלה