לייייייהיייייייי, נשייייייית פסטטטט
הנה לכן, השוביניזם בהתגלמותו... מהגיגיו של וודי אלן (באדיבות האי מייל) *כשאת רוצה למשוך את תשומת לבו של החבר שלך, לבשי חלוק שחור ארוך עם הרבה כפתורים. נכון, זה לא נוח, אבל זה יגרום לך להראות כמו השלט רחוק שלו. *אם אתה נראה כמו התמונה בדרכון שלך, אתה חולה מדי בשביל לטייל. *למה גברים לא מוצאים את נקודת הג´י? משום שהם שונאים לבקש עזרה בהתמצאות במקום חדש. *אם לדעתכם לא אכפת לאיש אם אתם חיים או מתים, נסו להחסיר שני תשלומים שהתחייבתם לשלם. *למה אשה טורחת במשך 10 שנים לשנות את ההרגלים של בעלה ואחר כך מתלוננת שזהו לא אותו האיש איתו התחתנה? *הבעיה עם הנישואים היא שבזמן שכל אישה בתוך תוכה היא אם, כל גבר בתוך תוכו הוא רווק. *להיות גרוש זה כמו להיפגע על ידי משאית. אם אתה שורד, אתה מתחיל להסתכל בזהירות רבה ימינה ושמאלה. *אשתי ואני מתכוונים לקנות כלב או להוליד ילד. קשה לנו להחליט אם כדאי יותר להרוס את השטיח שלנו, או את החיים שלנו. *הכלה לובשת לבן כדי לסמל טוהר ושמחה. החתן לובש שחור. *יש דבר אחד מרגיז יותר מאשר אשה שיודעת לבשל ולא מבשלת, וזה אישה שלא יודעת לבשל וכן מבשלת. *פעם שאלתי מישהי שאלה טיפשית, והיא ענתה לי תשובה טיפשית, ומאז אנחנו נשואים.. *-האם אני חושב על גירושים? לעולם לא. על רצח? כל הזמן. *אף פעם אל תעשה סקס - זה מוביל לנשיקות, ובסוף אתה חייב לדבר איתן. *תהיתי למה חתולים שותים ישר מהאסלה. אמא שלי אומרת שזה בגלל שהמים שם קרים. עכשיו אני שואל את עצמי איך אמי יודעת את זה.. *למה כשאנחנו מדברים אל אלוהים אנחנו "מתפללים", אבל כשאלוהים מדבר אלינו אנחנו "סכיזופרנים"? *איך אנחנו יודעים שאלוהים הוא גבר? כי לו הוא היה אשה, היה דואג שיהיה לזרע טעם של שוקולד.