נשבר לי

fox28

New member
נשבר לי

הי האם אתן עדיין זוכרות אותי? נמאס לי מהכל יש לי כאבים חזקים בגרון שמקורם לא נודע עדיין יש לי 2 ציפורניים חודרניות בעבודה הכל חרה- בא לי להקיא הכל שחור משחור מיכל האומללה

אמאל4

New member
קודם כל הרגישי טוב ולגבי כאב הגרון

אני ממליצה לך לבקש מהרופא שלך לבדוק אפשרות למחלת הנשיקה. כלטוב

תיראו מי פה ....

מה חשבת? שנשכח אותך כל כך מהר? ברוכה השבה. אני מבינה שאת במצב רוח לא משהו היום ... ועכשיו תגידי, מה התחיל את זה? באיזה קצה חוט כן אפשר להתחיל ולטפל? ואם סתם בא לך יום של קיטורים - גם זה בסדר ...

היי לך

מזמן לא היית כאן... שמחה לביקורך... את הבעיות הרפואיות תוכלי ודאי לפתור בדרך כזו או אחרת... את ודאי יודעת שכשהנפש עייפה, המערכת החיסונית נחלשת והדבר משפיע על הגוף. ובענייני הנפש...האם תוכלי להצביע, ולו על דבר אחד טוב בחייך? נסי לחפש משהו כזה גם אם הוא משהו פשוט וקטן... מחשבות חיוביות מושכות דברים חיוביים ... מלשון "דומה מושך דומה"...וזה משהו שכדאי לנסות ולהיעזר בו גם אם הוא קשה... לפעמים יש הפתעות נעימות... ובינתיים שולחת לך

אדומה2

New member
מכיוון הרפואה המשלימה

היי, קודם כל נעים להכיר. מכיוון של רפואה משלימה- בה אני עוסקת- כאבי גרון מעידים הרבה פעמים על דברים שאנחנו לא אומרים, לא מבטאים. בגרון קיימת צ'אקרה העוסקת ביכולת היבטוי שלנו. אז- האם יש דברים שאת לא אומרת? ציפורן חודרנית בעיניי גם יכולה להעיד על איזושהי חדירה של משהו שממש לא מתאים (על זה אני פחות יודעת מבחינת ההנחה הכללית הרווחת ברפואה משלימה). בכל מקרה, גם אם יש דברים בגו ובין אם לא, שווה לבדוק ולשלול עניינים פיזיים אחרים על מנת לטפל במצב שלא תסבלי. תרגישי טוב.

libi4

New member
מחפשת להתפרק לגורמים?../images/Emo128.gif

כי ככה זה נראה בכל אופן... היי מיכל...מבינה ששלומך לא משהו... תנשמי עמוק....ציפורן חודרנית זה כאבי תופת תעברי לכפכפי טבע פתוחות ונקקוה שיעבור... הגרון ...התקקרות גם אצלי כואב לי הגרון אבל בהחלט אפשר לאמץ את מה שאדומה2 אמרה לגבי זה שאני לא מדברת על מה שכואב....כי אין לי ממש עם מי להיפתח כמו שאני נפתחת כאן בפורום...ממש חבל שאין קבוצה עם מפגשים ככה...לא? מאחלת לך שכל בעייותיך יעלמו כהרף עין ומשאלות ליבך יתגשמו לטובה!!!!

fox28

New member
הייי

תודה על התגובות מזמן לא כתבתי- משום מה שם הפורום- בנות ללא אם מפחיד אותי אני מחפשת איך לא להתפרק לגורמים- יש לי המון צרות והכי קל זה להתפרק לרסיסים ולרחם על עצמי. שלא לדבר על החגים שבפתח ועל הגעגועים היום יומיים לאמי היקרה ז"ל. האם יש לכן עצות עבורי איך לא להתפרק לגורמים ולהחזיק מעמד? שיהיה לכולכן חג שמח, עד כמה שאפשר מיכל

למעלה