נשבר לי!

קשתונה

New member
נשבר לי!

אולי נקבע כמות מסויימת של הודעות??? כי יש ימים שאני יכולה להשאיר 8 הודעות לענק שלי... ויש ימים שאני יכולה להשאיר 2!!! ואז הענק שלי מבואס מהתחת! ויש ימים שיש לי הכי הרבה זמן בעולם להשקיע ויש ימים שלא! ויש ימים שכולם מקבלים 8 הודעות...ואני מקבלת אחת... אני שונאת לאכזב אנשים...... וגמד שהוא קצת עסוק...לא מאכזב אנשים... גם הגמד שלי עסוק...הוא לא מאכזב אותי... זה פשוט מבאס לראות אחרים מקבלים הרבה ואתה מעט. אין מה לעשות יש ימים ויש ימים. אז כל מי שאחלה לו עם הגמד שלו יופי לו... כנראה שהענק שלי לא כל כך מרוצה ממני כי לפעמים אני לא פה להרבה זמן. זה קצת לא נעים לי... ואני לא יודעת מה לעשות עם זה?

תראי קשת.. במידה מסוימת את צודקת

כי זה באמת לא נעים כשרואים כאן את ההבדלים בין כולנו בהודעות.. אבל מצד שני- הגישה הזאת של לקבוע רף של מינימום ומקסימום היא לא ממש מה שאני הבנתי מהמשחק הזה. זה כמו הגמד/ענק שהיינו עושים בכיתה ד' ומגיעים לזה שהמורה אומרת כמה הפתעות צריך להביא וזה מגיע גם לאיזה.. ואז זה כבר לא ממש הפתעות. אני יודעת על עצמי, ואני מאמינה שיהיו כאן שיסכימו איתי, שכשלקחנו על עצמנו להיות גמדים של מישהו, הבנו שצריך כאן להקדיש תשומת לב ושצריך יצירתיות, כי אחרי הכל- לא כזה פשוט לשמח מישהו עד השמיים בפורום, בכתב, בלי לראות אחד את השני ובלי האפשרות להעניק משהו שיוצא מגבולות הצג של המחשב. אז נכון מאוד שלפעמים אין זמן בשעות מסוימות של היום ואני מעידה על עצמי- שגם אני לפעמים מגיעה הביתה מאוחר או שאני לא נמצאת בבית בחלק מהיום מסיבות שונות, ואז לוקחת על עצמי להשקיע יותר בערב ולהכין הודעות מפוצצות- בשביל לשמח את הענק שלי. ולסיום-- אני רוצה להפנות את תשומת לבכם למשהו: תראו איך שהפורום הזה מתגבש יפה! להרים את המשחק היה רעיון נהדר (שי, קבל ח"ח וגם כה"כ :)) אני חושבת ברצינות על להרים את זה בקבוצה שלי. לילה טוב לכולכם!!

מ ו ר ע ל

New member
אני חושב ש...

כל אחד פה הוא מספיק בוגר בשביל לתת כמה הודעות שהוא רוצה ולהיות אחראי שהענק שלו יקבל הודעות לשביעות רצונו... תמיד יהיו כאלה שיקבלו יותר וכאלה שייקרעו להם העיניים וזה כל היופי בעניין והגמדים צריכים תמיד לנסות ששאר הענקים יקנאו בענק שלהם... בכל אופן אני גם קצת מבואס אישית כי כבר המון זמן יותר מיומיים לא קיבלתי ולו הודעה אחת... אבל אני אומר מה לעשות הגמד שלי לקח אחריות שהתמודד איתה... ביום שבת זה נגמר ניסינו חלק נהנו יותר וחלק פחות וזהו...

taltoolit

New member
מסכימה עם גילוש ועומריקו לחלוטין

וגם תאמת אין לי באמת הרבה מה להוסיף, באמת כל גמד עושה כמה שהוא יכול ובגלל שלא כולנו לא באותו גיל אז כאלה שהלימודים לחוצים להם ואין כלכך הרבה זמן להשקיע כמו אחרים אבל באמת גילוש צודקת הפורום סה"כ התגבש יפה מאוד וזה ממש משחק שצריך לעשות אוות אחת ל... כמו כן אנשים שמשתתפים בו צריכים באמת לפחות להשאיר 2 הודעות ביום מינימום אם הם רוצים להיות חלק מהמשחק. ולמרות שה הורס את המקוריות אבל לפעם הבאה צריך לקבוע איזה מינימום של הודעות שהמשתתפים מתחיבים להשאיר שבאמת אם יש כאלה שמקבלים פחות הודעות מאחרים אז לפחות שיהיה מינימום!!!!! אבל בעקרונו בהחלט המשחק עד כה חמוד ומעלה חיוך כל פעם מחדש!!!!!

למעלה