בת נעוות המרדות
New member
נשבר לי
פשוט נשבר לי. זה מה שקורה כשאתה מחליט להיות בן אדם טוב. כדי שתבינו למה אני נופלת עליכם בהצהרות כאלה אני אספר לכם את כל הסיפור. הכל התחיל כמה ימים לפני חנוכה. לקחתי את הכלב שלי לטייל בלילה ואיזה כלבה מתוקה באה אחרינו. ירד גשם, אז נתתי לה להשאר אצלנו במרפסת (אני גרה במושב) מתוך מחשבה שבבוקר היא כבר תחזור הביתה. אבל לא--- הפתעה-- בבוקר היא מחכה לי מוקפת ב-4 גורים מתוקים. טוב, אז גדלנו תגורים וטיפלנו בהם הכי טוב שאפשר וגם מצאנו להם בית אחרי חודשיים . הכל טוב ויפה , רק שלי אין שום מושג בכלבות (אני בעד זכרים
) אז היא שוב צליחה להפתיע אותי השרלילה הקטנה, והפעם גם ראיתי עם מי היא עשתה את זה. לזכותה ייאמר שהיא הולכת רק על האיכותיים ביותר. בחרה ךה כבנזוג האסקי סיבירי יפהפה עם עיניים כחולות ופרווה מבריקה. וכן, אתם בטח מנחשים, כעבור כמה זמן היא המליטה 7. אז ל-3 מצאנו בית חם, אבל עכשיו נשארו לנו עוד 4 נקבות שוואלה אם הייתי מסוגלת הייתי מחזיקה אצלי את כולן, כי הם כאלה מהממות -אולי אני אצרף תמונה- אבל אני לא יכולה , יש לי כבר כלב אחד ואת הכלבה (כלב אחד שלי הספיק כבר למות ואני קצת בטראומה כי הוא נדרס מולי) ונשבר לי כל הזמן להירדף ע"י 4 מפלצות קטנות עם שיניים חחחח שכל הזמן נושכות לי תאצבעות
סתם, הקטע שבאמת שובר זה לנקות אחריהם. זה לא אחד--- תכפילו ב-4 ואל תשכחו את הכלבים הבוגרים גם הם דורשים את התשומי שלהם. אז התקשרתי היום לצער בע"ח בחיפה, כי היום בערב אני נוסעת ולא יודעת מתי אני אחזור הביתה וואלה, לא יודעת מי יטפל בהם בהיעדרי. אני היחידה שמשוגעת על חיות בבית
.כל החבר'ה שאני מכירה הציעו לי למכור אותם לתאילנדים בתור פרגיות זה נראה לי קצת מזעזע אבל.. עכשיו אני לא גרה ליד חיפה, בכלל לא, אני יותר קרובה לחדרה, אבל פשוט אנחנו שייכים לאזור חיפה אז התקשרתי אליהם. והטלפנית שענתה לי היתה מזה אדישה, "טוב אז תביאי אותם לכאן", בטח, קל לך לדבר, אבל אם אין לי אפשרות להיות ניידת? חשבתי אולי היא תציע לי איזה מתנדבים שישי להם באזור או עמותות אחרות שיותר קרובות אלינו אבל פשוט לא כ"כ מוכרות, אבל ההיא היתה מזה מגעילה ואני מקווה שהיא לא מייצגת את כלל האנשים בצער בע"ח. אז לסיכום- אם מישהו יכול לעזור לי למצוא בית חם לגורים האלה, הם בני 6 שבועות נגמלו מחלב יפהפיים ומטופחים חלקם עם עיניים כחולות חצי האסקי-סיבירי וקצת לברדור (מהאמא) כמו שאמרתי כבר אני גרה באזור חדרה ,אז כל אחד שיכול אפילו קצת לעזור שישלח לי מסרים תודה-----
פשוט נשבר לי. זה מה שקורה כשאתה מחליט להיות בן אדם טוב. כדי שתבינו למה אני נופלת עליכם בהצהרות כאלה אני אספר לכם את כל הסיפור. הכל התחיל כמה ימים לפני חנוכה. לקחתי את הכלב שלי לטייל בלילה ואיזה כלבה מתוקה באה אחרינו. ירד גשם, אז נתתי לה להשאר אצלנו במרפסת (אני גרה במושב) מתוך מחשבה שבבוקר היא כבר תחזור הביתה. אבל לא--- הפתעה-- בבוקר היא מחכה לי מוקפת ב-4 גורים מתוקים. טוב, אז גדלנו תגורים וטיפלנו בהם הכי טוב שאפשר וגם מצאנו להם בית אחרי חודשיים . הכל טוב ויפה , רק שלי אין שום מושג בכלבות (אני בעד זכרים