נשבר לי

נשבר לי

אני אצל אחותי אני מקבלת טלפון מהשותפה המשוגעת שלי שההתחלה האינטואיציה שלי הייתה לא טובה לגביה אבל לא הייתה לי ברירה אלא לחתום כי החוזה הישן הסתיים היא מתקשרת אליי ואומרת לי "אני צריכה לדבר איתך על החתולה" קיצור אמרתי "מה?" ואז היא פשוט התחילה לצרוח עליי שהחתולה שלי הורסת לה את העציצים ויש ריח של חרא (ואני מנקה כל יום והחתולה שלי היא חתולה טובה כל כך) ושהיא נכנסה לדירה בלי חתולים ושאמרתי לה שאם תהיה בעיה אני יוריד אותה לבחוץ אבל לא ידעתי שיש כלבי בר שמסוכנים לה ולא ידעתי שהיא תרזה כל כך ושהחתול שלי ייעלם ועכשיו זה על מצפוני ואני סוחבת את זה יום יום היא התחילה להתחרפן עליי בטלפון הפסיכוטית המזדיינת וצרחתי עליה תוך כדי בכי שהיא אדם רע והיא עוד אומרת לי שזה או שהחתולה שלי תהיה בחדר שלי לתמיד (שהוא קטן ) או שהיא מוציאה אותה לבחוץ. "תבחרי" שהיא תהיה בחדר כזה קטן בת זונה חסרת רגש צרחתי עליה שאם היא תעז לעשות את זה אז...לא זוכרת כבר מה אמרתי שעכשיו יבוא מישהו ויגיד לי שאין רוע בעולם נמאס לי מהאטימות הזאת צרחתי עליה שאני לא רוצה לראות עציץ אחד בבית ושתעיף את כולם חולת נפש מטומטמת חבר של אחותי התקשר אליה כי אני הייתי עסוקה בלבכות והיא אמרה שהיא כבר הורידה אותה למטה איזה רוע לב אחותי וחבר שלה נסעו להביא את החתולה לפה אבל יש פה כלב אז היא תהיה בחדר קטן ומסכן נשבר לי הלב עליה רציתי לבוא איתם אבל אני ברמות של כאלה עצבים וכעס ותיסכול ועצב שאני מסוגלת להיות אלימה פיזית כלפיה אם היא לא שיקרה והיא הורידה אותה למטה חבל לה על הזמן אני מורידה לה משהו חשוב מהחדר למטה אני אהיה נחמדה וסבלנית לכולם עד שיפגעו במי שאני אוהבת והיא פגעה בחתולה שלי שמה זין ענק מצידה שתמות אז נראה מה היא תגיד שכל העציצים שלה יהרסו ושמשו שהיא אוהבת נמצא למטה ליד הפח אף פעם לא הייתי אדם שנוקם רק כזה ששומר טינה הפעם אני יגרום לה להצטער על זה רוע אנושי טהור.

levshavur

New member
לנולדת מחדש

שלום לךו יש לי בבית שתי חתולות בנות 9 ואכלניות כפייתיות (חבל שעוד לא המציאו ביכולות לתפוש פרעושת הן ידיאטנית לחתולים
) אז אני מאוד מיזדהה ומבינה לליבך לגביי העציצים: שמנו שני מדפים במקום גבוה ואת העציצים צמודים אחד לשני כך שלחתולות אין מקום לטפס לשם כך שהעציצים לא צריכים להפריע תסבירי לה שחתולים הם חיות שהן נקיות ( כמובן שאם הן מסתובבות מחוץ לבית הן יכולות לתפוש פרעושים או תולעים במעיים וגם לזה יש פיתרון יש טיפול פשוט ויעיל) וזה באמת רוע לב לסגור חתולה בחדר קטן כמו בכלוב אז אני מאוד מבינה את הכעס והעלבון שלך. אני מקווה שהמריבה תסתיים בטוב לבשה

ללבשה

אני לא רוצה שהמריבה תסתיים בטוב. אין לי צורך באנשים כאלה בחיים שלי ולא בשוליה של השוליה בחיים שלי. אדם שמסוגל שיצור חי יהיה כלוא בחדר קטן בשביל עציצים הוא מבחינתי מייצג את הרוע הקיים. אני מאמינה בקארמה. זה יחזור אליה וכמו שהיא פגעה בחתולה שלי ככה היא תפגע. אני לא מתכוונת להשאר בדירה הזו. לחתולה שלי מגיעה הרבה הרבה יותר מחדר מסכן. היא מספיק סבלה ממני. הרבה הרבה יותר מידי. פרסמתי את הדירה אני מקווה לטוב. אני מנסה למצוא את האיזון ולומר שיש טוב בעולם. מסתכלת על זה שאחותי וחבר שלה רצו ללכת ברגל עד לבית שלי להביא אותה. אני מסתכלת על זה שחבר טוב אמר לי שיעזור לי לעזור לארוז ולסחוב. אני מנסה להיאחז בחברה הכי טובה שלי שאמרה שהיא תיסע לבית שלי בכרמיאל ותשים לי שם בגדים חמים אם אני רוצה או לא. אתמול הייתי על סף התחרפנות. מישהי מיוחדת שדרכנו התפצלו הרגיעה אותי והזכירה לי למה אני אוהבת את המין הנשי. וגם כמה אני מתגעגעת אליה. אני משערת שהכל עניין של איזון. אולי פשוט נמאס לי להשבר. לחכות שמישו יגאל אותי. הגיע הזמן שאני יעשה את זה בעצמי.

levshavur

New member
לנולדת מחדש

שלום לך אני מסכימה שחת ול זקוק ליותר מחדר קטן ושלעבור דירה זה רעיון טוב אם אכן תצליחי למצוא דירה מתאימה. (קחי בחשבון שחתולים נלחצים ממעבר לבית חדש אז תשאל י את הווטרינר איך לעשות את זה. יש לי ספר על טיפול בחתולים שם ישנו ההסבר איך להקל על חתול להסתגל לבית חדש) בהצלחה!!! ל בשה

שותפות זה קשה

בזמן הלימודים גרתי 3 שנים במעונות. כל שנה עם שותפות אחרות, וכל פעם הייתה אחת שממש אבל ממש לא הסתדרתי איתה... כשגרים עם שותפים צריך לדעת שזה חלק מהעניין.. אז נכון- אם אתן ממש לא מסתדרות תחפשי מישהו אחר אבל גם לא צריך לקחת דברים כאלה כל כך קשה. את תופסת את ההתנהגות שלה כלפי חתולייך כרוע. לא צריך להשליך את זה לכלל האנושות..

אני מקווה שקצת נרגעת מאז.

אני יודעת כמה את אוהבת את החתולים שלך וברור לי כמה קשה לך בסיטואציה. אני גם יודעת כמה שותפות זה דבר קשה, וכשלא מסתדרים איתן זה דבר ממש נוראי. אני מבינה את הרגישות אבל רוצה להראות לך זוית אחרת, אני מקווה שתצליחי לקבל את האמירות הבאות שלי בפרופורציה הנכונה: אני אדם טוב בסה"כ, ואכפת לי מאנשים וחיות. ומסבל של חיות. ובכל זאת, לא הייתי מסוגלת לחיות בבית עם חתול. למה? ככה. לא יכולה. אני מאוד רגישה לריחות, מאוד רגישה לניקיון, רגישה לשערות, ורגישה לדברים שמסתובבים ולא עומדים במקום שלהם בתוך הבית. זה לא אומר שאני רוצה שחיות יסבלו, וזה לא אומר שאני לא מסוגלת לאהוב מאוד חיות של אחרים, זה רק אומר שאני והן לא יכולות לחיות יחד בחלל קטן יחסית [דירת שותפים סטנדרטית.] ושאם הייתי נאלצת לעשות את זה, הסבל שלי היה מאוד מאוד מאוד גדול, עד כדי כך שהייתי מן הסתם חושפת כמה מהצדדים הפחות יפים שלי מול מי שכופה עלי מצב כזה. אם כשהיא עברה לגור איתך נאמר לה שאין בהכרח חתול, ופתאום יש חתול, זכותה המלאה לא להסכים לכך. נשמע שהיא באמת דיברה בצורה מכוערת, וגם להוציא את החתולה לרחוב באופן עצמאי זה דבר מאוד לא רגיש לעשות. ובכל זאת, זכותה לרצות לחיות בלי חתולה, וזכותה לדרוש את זה ממך אם זה מה שהתחייבתם. נשמע שכעת, אחרי שהחתולה בטוחה, צריך לקבל החלטה- אם את רוצה להמשיך ולגור עם החתולה, את כנראה לא יכולה להמשיך ולגור עם השותפה... לא צריך להשמיד עציצים או להתנקם. צריך לחשוב איך מפרקים את החבילה הזו בכמה שפחות נזק... שולחת חיבוק.

רחלי.

נרגעתי קצת מאתמול. אני לא באמת מסוגלת לנקום. אמרתי לה שתחזיר את העציצים למקום שלה. דיברנו. אמרתי לה שאני מצטערת אם היא נפגעה (אני *יודעת* שפגעתי בה אבל איכשהו אמרתי "אם") כי האמת דיברתי אליה לא יפה כי התעצבנתי...אמרתי לה שנפגעתי בגלל שהיא צעקה ולאו דווקא בגלל שהיא אמרה לי להוריד את החתולה. כמובן שבאותו רגע היא נראתה לי כאדם ממש רע כשלא היה אכפת שהחתולה שלי תהיה בחדר קטן. אחרי זמן שחשבתי על זה נזכרתי במשהו שאמרו לי שאני צריכה לראות את מה שקורה לא רק מהנקודת מבט שלי אלא גם מנקודת מבט של אחר. והאמת שזה לא כל כך קשה כי אני רק לא מזמן לא נגעתי בחתולה שלי בכלל והייתי שוטפת ידיים אחרי זה והשערות הפריעו לי והכל.......... קיצור דיברנו היא אמרה שהיא נפגעה שאמרתי שהיא בן אדם רע ושהיא אחת כזו ששומרת הכל בלב ולא אומרת מה מפריע לה עד שזה מתפוצץ ושהיא אוהבת אותי (הופתעתי ממששש שהיא אמרה את זה) וזהו......התחבקנו חח אבל אני רוצה לעזוב בכל מקרה..........קשה לי שהחתולה שלי כלואה ככה למרות שזה אמצע סמסטר ואין מצב כל כך שיחליפו אותי.......... אני די מאוכזבת מעצמי. אני קוראת מה רשמתי. זה מפחיד אותי. אני בכל זאת מנסה להיות גאה בעצמי שאני יזמתי את הניסיון לגשר בנינו. אבל עדיין........מלחיץ.

שולחת

אני מבינה לגמרי את הרגישות עם החתולים. אבל אולי בכל זאת תוכלו להגיע לפשרה? נראה שאתן בכיוון...

בחזרה..

ולא ממש בכיוון... כל עוד היא בחדר השותפה נחמדה. אני מאמינה שאיזשהו כוח עליון ישמור לי על החתולה ושבמהרה אמצא מקום יותר טוב כי היא ממש סובלת.........וגם לי לא קל

אני ממש גאה בך.

ואם כבר הגעתם לכזה פיוס, אולי בכל זאת שווה לבדוק את האופציה להשאר? לא קל למצוא מישהי שאפשר גם לדבר איתה, לריב ולהשלים וכו'.

למעלה