נשבר לי ממנה

c h u k i e

New member
נשבר לי ממנה

הבחורה שעובדת איתי במשרד, עובדת שם כבר 14 שנה ועכשיו היא טוענת (ככה אמרו לי) שאני מנסה להדיח אותה. היא כל הזמן מחטטת בחיים האישיים שלי ודורשת לדעת מה מו ומי .. כל פעם שאני נכנסת למנכל וסוגרת את הדלת היא מתעצבנת מזה. מה עושים?

היי ../images/Emo140.gif

תעשי איתה שיחה, בשיחה תאמרי לה: 1. שנודע לך שהיא טוענת שאת מנסה להדיח אותה. תשאלי אותה מדוע היא חושבת כך? ותבהירי לה שאין זו כוונתך. 2. תבקשי ממנה לא לחטט בחייך האישיים. תבהירי לה שמהיום והלאה לא תשתפי אותה בחייך האישיים כמו ששיתפת אותה עד היום. 3. תאמרי לה שאין צורך שתתעצבן כשאת סוגרת את הדלת בחדרו של המנכ"ל. את לא מרכלת עליה. את פשוט עובדת. האם גם היא סוגרת את הדלת כשהיא ניכנסת למנכ"ל? אם כן. תצייני זאת בפניה. תאמרי לה שכך נהוג אצלכם בחברה. תנסי לנהוג ברגישות ובנחישות.

תלוי

מה את רוצה לעשות עם זה? אם חשוב לך וזה מפריע לך ברמה היומיומית, דברי איתה אם לא כל כך מפריע להתנהלות האישית שלך, את יכולה פשוט להבין שאולי היא מרגישה קצת מאויימת ו/או משועממת ו/או עוד מליון דברים, ולכן את יכולה להתעלם מהתהגויות מוזרות שלה , וסתם להמשיך להיות את, להיות נחמדה, ולתת לה להבין לאט לאט שאין לה ממה לחשוש (ואם יש לה..זה לא תלוי בך אלא בה וזו כבר בעיה שלה ולא שלך) לגבי חייך הפרטיים, את פשוט צריכה למצוא את הדרך הנעימה לגרום לה להבין שאתם לא חברות אלא חברות לעבודה, על ידי זה שלא תשתפי פעולה ותצאי משאלות בתשובות פוליטיות שיגרמו לה להבין שאת לא מעוניינת לענות.

אדווה345

New member
אני רוצה להבין

היא עובדת שם 14 שנה, ומאויימת מהדחה. האם זה אומר שאף פעם לא מרגישים במקום העבודה הזה יציבות? ומה מפריע לך בעניין הטענות שלה לגבייך? האם מפריע לך שייצא לך שם של "מדיחה" או זה שהיא מחטטת לך?

למעלה