נשבר לי כבר!!!!!

raz 93

New member
נשבר לי כבר!!!!!

אתמול הלכתי עם החברה שלי לטייל ולשבת באיזה בית קפה במרכז. חנינו, הכל טוב ויפה . עד שמכונית עמדה על המדרכה וחסמה את כל המדרכה!!!! הנהג הבן@#$ $%^^& %^&**& היה חייב לחסום את כל המדרכה. התעצבנו וירדנו לכביש ופתאום הגיחה מכונית שכמעט עלתה על שנינו!! אז אתה שמחנה על המדרכה ומכריח אותי לסכן את עצמי ואת החברה שלי ולרדת לכביש אתה חתיכת חרא ! רז עצבני!

zaradoz

New member
רק זה?

וזה שאנשים חונים בחנית נכים? ואנשים בוולו שנוהגים כאילו הכביש של אבא שלהם? ואנשים שרואים מקילומטר שהכביש בתיקונים אבל רק בשניה האחרונה נדחפים בכוח לנתיב שלך? (איזור בתי זיקוק 2:00 בלילה) חסרים דברים? עד שלא יתחילו להתעסק ברצינות הראויה להתנהגות בכבישים אנחנו נמשיך להתעצבן... בתקווה שלא נמות.

danistar

New member
כיכר הספר .. טיפה אחרי בנק לאומי

לכיוון מרכז חורב .. תנסו לעבור שם כשכולם חונים כדי להיכנס לסופר 24 שעות וחוסמים את הנתיב .. ממש מעצבן !!!

tygger

New member
למה רק שם?

למה לא מול קפה תות? למה לא ליד הבראון ושאר הבארים מגעילים שנפתחו כמו גלד של פטריות על רגליים אחרי מסע כומתה? חביביי היקרים. אין יותר נתיב ימני בשדרות מוריה
אחרי זה עוד מגיע לי ** ונואם לי פה על בצדקנות מתחסדת על דו גלגליים. אתם רוצים לדעת מה אפשר לעשות? נתחיל מכך שאין המשטרה עושה כלום בנושא. אני לא יודע מאיפה יש להם הנחיות וזה לא ממש מעניין אותי. היום בדרכי הביתה עמדה AUDI A8 (אני חושב, אחת מהגדולות). חדשה ונוצצת, בדיוק על הנתיב הימני. עלק אורות חירום. אין אף אחד באוטו. לא מספיק שאנשים חונים ליד הקפה תות הזה (אדום לבן להזכירכם) אלא שהנבלה הזה חונה גם על הנתיב נסיעה לחלוטין. אז מה? להוריד מראה או לא להוריד מראה? ואם כבר מראה אז למה רק מראה? חברה, אתם רואים את זה, תעצרו בצד, תרימו צלצול למשטרה ודווחו על "מפגע תעבורתי". דווחו על נהג שיכור, מסטול בעל חזות ערבית. שיבואו ויפרקו לו את הצורה שלו. או שלפחות יתנו לשתן גמלים הזה דו"ח. מתי פעם אחרונה דיווחתם למקום כלשהו או עשיתם משהו (חוץ מלקלל כמובן) בהקשר? אני יודע שלרוב המשטרה לא עושה הרבה בנידון (הרבה עלק...), אבל יכול להיות שאולי הם כן יעשו הפעם. מול הפוקסי הרבה מכוניות איבדו מראות כאשר הייתי בדרך לעבודה והם החליטו לעצור שם כדי לקנות ***. שלא תבינו אותי לא נכון, יש פה דברים שנאמרו בהקצנה בכוונה. חוץ מזה, אני לא שונא את נהגי המכוניות או אפילו את בעלי בתי הקפה או אף אחד במיוחד. שלא יחמיאו לעצמם. אני שונא את כולם באופן שווה...

gilshl

New member
אם כל אחד יגיב על מקומות שבהם יש

בלאגן, השישור הזה לא יגמר לעולם, אוקצור הבלאגן חוגג בכל הכבישים.

שלום....

מכיוון ששרשורי "אני פה" ו"שלום" כבר התפוגגו מעולמנו אז אני מתיישבת לך על השרשור רז כדי לומר שלום לאנשי הפורום... מה שלום האנשים? הכל טוב? ובקשר לבלגאן... יש דברים שלא משתנים חברים...

gilshl

New member
סליחה לא מרשה לך להתיישב לי על השרש

ור, מה זה פה פורום ציבורי?

GALI02

New member
או! שלום לך ../images/Emo98.gif

נחמד לראות אותך כאן. אני גם "אתלבש" על השירשור הזה קצת...מקווה שאין לו התנגדות(פחחחח מי שואל אותו בכלל
מה קורה?!

GALI02

New member
כנ"ל. נהנית מהרגעים האחרונים של

החופש. יום שני מתחילה ת´לימודים(שנה ראשונה) whish me luck

למעלה