נשבר המסך של ה-636 /-:

bomba6

New member
נשבר המסך של ה-636 /-:

יום בהיר אחד קמנו לגלות שהלך המסך של ה-636 שלנו. לא חטף שום מכה שאנו יודעים עליה... המכשיר כן עובד, כי כשאנחנו מדליקים אותו ולוחצים, אנחנו שומעים קולות ודברים נראים עובדים. פנינו לרונלייט אבל הם רוצים סכום מפלצתי של כחצי עלות המכשיר לתיקון המסך. (ואנחנו עדיין במסגרת האחריות- שעומדת לפוג בתוך שבוע בערך). מהם הפתרונות הביתיים שיש? חיפוש קצר ב-ebay העלה כל מיני קיטים להחלפת מסך בבית. המחירים שם קצת יותר שפויים. יש למישהו ניסיון עם הדברים האלה? הנה משהו מ-ebay, כדוגמא אחת. והנה משהו מאתר ישראלי... (כמובן ללא מטרה לפרסם אף אחד מהשניים!) כבר רואים שהמחיר באתר הישראלי גבוה בעשרות מונים, ואפילו די קרוב למה שרונלייט מבקשים. מה עושים? תודה מראש, גיא.

bomba6

New member
תודה, קראתי, ו..

והגעתי לשם במהלך שיטוטי, ובואי נגיד שמהקטע הטכני אני פחות מתרגש. מה שיותר חשוב זה כמה זה מציק לכיס. אני בעצם מחפש חלופות זולות (ובטוחות) למחיר התפלצתי שהם רוצים ממני...

AYELET1

New member
במאמר יש על חלופה זולה...

מכשיר משומש שלא עובד או ש"סתם" מיושן וזול אבל המסך תקין וגם תואם למכשיר. בעקרון מסך זה החלק היקר ביותר במכשירים הללו כך שמחירו זו אכן בעיה בעייתית...

zetatron

New member
יש כמה אפשרויות למה שהמסך לא יציג

אני לא רוצה לטפח בך ציפיות, אבל אם אתה בטוח שהמסך לא קיבל מכה, יכול להיות שאחד החיבורים שלו פשוט זז והוא לא מקבל מתח. אם האחריות ממילא עומדת לפוג בעוד שבוע ואלקטרוניקה לא מפחידה אותך אולי שווה לך לבדוק את זה. אם זה לא התחום שלך - אולי פשוט תת אותו לרונלייט במסגרת האחריות ותבקש שיבדקו את האפשרות הזאת ויתנו לך הצעת מחיר. מהניסיון שלי, גם אם נדמה לך ששמרת עליו, עדיין יתכן שהוא קיבל מכה או לחץ שסדק את המסך פיזית.. ובמקרה כזה מן הסתם שהאחריות לא תכסה את זה.. אבל ראיתי גם מקרים שקונקטורים התנתקו. אז שווה בדיקה.

למעלה