כמה חבל שכבר אין קומודור 64. סתם, בלי קשר.
ס סיגלית 2014 New member מנהל 28/1/15 #26 מתי תפסיקו להתלונן מהגברים שהכרתי בחיי וכשהשיחות הגיעו לעניינים הללו, הבנתי שזו אחת התנוחות הכי סקסיות בעיני גברים. בפורומים אחרים אני קוראת על גברים שמייחלים שנשים ישלטו בהם. ואתה מתלונן???
מתי תפסיקו להתלונן מהגברים שהכרתי בחיי וכשהשיחות הגיעו לעניינים הללו, הבנתי שזו אחת התנוחות הכי סקסיות בעיני גברים. בפורומים אחרים אני קוראת על גברים שמייחלים שנשים ישלטו בהם. ואתה מתלונן???
ס סיגלית 2014 New member מנהל 28/1/15 #29 אאהה? ואיך אני אומרה לענות על שאלה כזו? אני יודעת! אשאל את בעלי........ איזה זיקן....
ז זיקן New member מנהל 28/1/15 #30 תעני בחופשיות ממילא אפחד לא יודע מי את. זה פורום גברים ואני מתיר התבטאות חופשית. תרגישי חופשי אצלי אין צנזורה והטפות מוסר כמו אצלך. (בגבולות הסביר)
תעני בחופשיות ממילא אפחד לא יודע מי את. זה פורום גברים ואני מתיר התבטאות חופשית. תרגישי חופשי אצלי אין צנזורה והטפות מוסר כמו אצלך. (בגבולות הסביר)
ס סיגלית 2014 New member מנהל 28/1/15 #37 אצלי יש הטפות מוסר וצנזורה??? מה פתאום, רק כותבים מה שאני רוצה, זה הכל. חוץ משניים, כל השאר סגורים בשירותים. לעניינו, לא רק הגברים שיצא לי לדבר איתם חושבים שזו אחת התנוחות הכי סקסיות. גם אני חושבת כך. יותר מזה אין לי מה להוסיף.
אצלי יש הטפות מוסר וצנזורה??? מה פתאום, רק כותבים מה שאני רוצה, זה הכל. חוץ משניים, כל השאר סגורים בשירותים. לעניינו, לא רק הגברים שיצא לי לדבר איתם חושבים שזו אחת התנוחות הכי סקסיות. גם אני חושבת כך. יותר מזה אין לי מה להוסיף.
ז זיקן New member מנהל 28/1/15 #39 ענית. "רק כותבים מה שאני רוצה, זה הכל" ומה עם מה שהם רוצים? תראי את הקישור ששמתי בתגובה לאופסי זה יאפס קצת את הדעות שלך בנושא. ואל תגידי לי אשאל את בעלי כי הוא לא בעל הדעות שלך.
ענית. "רק כותבים מה שאני רוצה, זה הכל" ומה עם מה שהם רוצים? תראי את הקישור ששמתי בתגובה לאופסי זה יאפס קצת את הדעות שלך בנושא. ואל תגידי לי אשאל את בעלי כי הוא לא בעל הדעות שלך.
ס סיגלית 2014 New member מנהל 28/1/15 #41 מסייה זיקן ממתי הפכת לפסיכולוג? וממתי איבדת את חוש ההומור שלך?
ז זיקן New member מנהל 28/1/15 #42 פסיכולוג אני ממזמן ולא איבדתי את חוש ההומור. אצלי ההומור קצת קשה להבנה אבל כשתכירי אותו תביני.
ס סיגלית 2014 New member מנהל 28/1/15 #43 אז זו הבעיה אני לא מבינה את ההומור שלך! אז הגיע הזמן שאכיר אותך. יאללה ניפגשים לקפה לפטפט? תבוא לבד, בלי היועצים שלך
אז זו הבעיה אני לא מבינה את ההומור שלך! אז הגיע הזמן שאכיר אותך. יאללה ניפגשים לקפה לפטפט? תבוא לבד, בלי היועצים שלך
ז זיקן New member מנהל 28/1/15 #31 מה הן 3 התנוחות הכי מסוכנות לשבר בפין? רמז התנוחה הראשונה זו גם התנוחה הכי פופולרית.
ז זיקן New member מנהל 28/1/15 #33 זאתי ששוברת זיין מה שעלי אמר. אבל על שתי האחרות אני צריך לשים קישור.