נשברתי

uniqe2

New member
נשברתי

בחור אחד גרם לי להרגיש חסרת ערך וזילזל בי כמו שבחיים לא זילזלו אני לא מסוגלת לשאת ת'מחשבה הזאת..זה כואב לי מידי שפגעו בי כך הזמן שעובר לא משכיח.. זה רק נהיה רע יותר ורע יותר.... אני אבודה.. ועם כל הבעיות האחרות .. חוסר ביטחון..ערך עצמי נמוך.. בעיות כלכליות בבית.. ושאר הירקות.. זה רק הולך ונהיה יותר גרוע:( אני חושבת על התאבדות בפעם העשירית בחיי.. אני לא יודעת אם יש עוד טעם..לנסות לסחוב את זה לא יודעת.

אל תמותי

חבל, שאף-פעם לא תוכלי לעשות דברים מענינים ולהנות מהעולם. בעיות כלכליות זה טכני, ואפשר להתגבר על זה. כל אדם יכול להעריך ולאהוב את עצמו. אל תתני להרע לך, למדי לשמור על זכויותיך ולהתגונן. למדי למצוא את האנשים הנכונים ולהזהר ממסוכנים. המעליב אותך - דעי להחזיר לו ולהשתיקו. אל תתני להשתלט על חייך.

אני לא יודעת בת כמה את

אבל אני יכולה להבטיח לך שבכל יום שעובר את רק מתחזקת והדברים משתנים בצורה של "מקצה לקצה" רגע למעלה ושניה אחרי זה למטה ככה לומדים מה פתאום מחשבות אובדניות יש כל כך הרבה דברים שאת מפסידה בכל שניה של שינה שלא נדבר על דברים אחרים דברי איתי מתי שתרצי אני פה בשבילך גם במסר וגם במנסג'ר אם תרצי [email protected]

היי לך../images/Emo201.gif

תראי יקרה, לברוח מצרות זה קל, פשוט לעזוב הכל ולומר נמאס לי, ההתמודדות היא קשה ונכון. אבל לפעמים כשרע ואין חשק לחיים יושבים וחושבים מה בעצם אני הולך להפסיד ובמי אני הולך לפגוע. אני בטוחה שיש לך סובבים שאוהבים אותך, מעריכים אותך, ומקבלים אותך כפי שאת בלי לפגוע בך. וחוץ מזה הרצון להקים משפחה בעתיד, לאחוז ילד בידייך. מי הוא בכלל שבגללו תרגישי רע? הוא לא שווה שתסבלי בשבילו, יש עוד הרבה דגים בים, הוא פשוט היה הניסיון שלך להתמודד, וראית שהוא לא ראוי לך, עכשיו נשאר לך להתאושש, והופ לקום על הרגליים ולהמשיך הלאה. נשמה זה רק נראה שהכל אבוד כי זה טרי עדיין, אבל הזמן יעשה את שלו, אותו אחד שראוי לך מחכה לך אי שם בזמן המתאים והוא יעשה אותך מאושרת. אל תתני לאף אחד לפגוע בך בצורה כזאת, תתגברי על הכאב הזה ופתחי דף חדש, עם הזמן מתגברים על הכל, וזה תלוי בך וברצון שלך.

uniqe2

New member
אני בת 17

והחיים עוד לפניי אני יודעת אבל לפעמים פשוט אין לי כח..לכלום..רע לי מידי.. אנשים שאוהבים אותי? המשפחה..וגם עליהם נמאסתי.. חוץ מהם נדיר שיהיה מישהו אכפתי ונורמלי בחיים שלי.. הגענו לשלב בגיל הזה שלכל אחד יש חברים טובים ואכפתיים.. ואני משומה איבדתי כמה בדרך.. גיליתי שכמה מהם חארות בדרך.. או שהם סתם התרחקו מסיבה זו או אחרת.. יש בי צד אופטימי.. רק חבל שהוא מתנגש קצת עם הסביבה שאני חיה בה.. אני משערת שיהיה טוב בסופו של דבר..מתישהו..=\

חברים

אוהבים אפשר למצוא במסגרות חברתיות, שמענינות אותך, כמו חוגים ואוניברסיטה. אם יש לך ידידים, השתדלי לשמור על קשר טוב אתם ולחזקו. חשוב שתשמרי קשר טוב עם המשפחה. תני הרבה אהבה לאנשים החשובים לך, ואז יחזירו לך אהבה.

למעלה