נשברתי... ניראה לי שאני ישאר פה קצת נראה פה נחמד... חוצמזה אני רועי
ר רועי מצורן New member 22/2/04 #1 נשברתי... ניראה לי שאני ישאר פה קצת נראה פה נחמד... חוצמזה אני רועי
N nawa New member 22/2/04 #2 היי... שלום רועי ! ברוך הבא אתה מוזמן לספר קצת על עצמך, להתרווח, להינות ממשקה הבית שלנו (למרות שאני לא בטוח בן כמה אתה...) מקווים שתיהנה !
היי... שלום רועי ! ברוך הבא אתה מוזמן לספר קצת על עצמך, להתרווח, להינות ממשקה הבית שלנו (למרות שאני לא בטוח בן כמה אתה...) מקווים שתיהנה !
ש שרוטה במוח New member 22/2/04 #3 ../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifברוך הבא!!../images/Emo24.gif Have fun!
פ פינגווין בהכחשה New member 22/2/04 #5 ליקווווו../images/Emo110.gif אני כלואה בבצפרררררררררר לא רוצה לשון איכסה פיכסה בלביכסה..\ אוף אני צריכה לעוף עוד 3 דקות מתחילים ואז אנ מגיעה הביתה ורבתי עם הורים שלי ואני צריכה לסדר תחדר וללמוד לשל"ח ובלעעעעעעעעעע
ליקווווו../images/Emo110.gif אני כלואה בבצפרררררררררר לא רוצה לשון איכסה פיכסה בלביכסה..\ אוף אני צריכה לעוף עוד 3 דקות מתחילים ואז אנ מגיעה הביתה ורבתי עם הורים שלי ואני צריכה לסדר תחדר וללמוד לשל"ח ובלעעעעעעעעעע
ש שרוטה במוח New member 22/2/04 #6 ../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifמסכנה!!!חיחיחי תצאי כבר מהלשון הזה..זה לא מועיל... אם את רוצה לברוח מהבית אני פה ד"ש למאיה..
../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifמסכנה!!!חיחיחי תצאי כבר מהלשון הזה..זה לא מועיל... אם את רוצה לברוח מהבית אני פה ד"ש למאיה..
פ פינגווין בהכחשה New member 22/2/04 #4 ../images/Emo110.gifלמה נשברת? צריך להשבר בשביל להשאר פה<? (אוף..אני בבצפר עד 6.5 היום ואין לי כחחחחחחחח בלעע)
../images/Emo110.gifלמה נשברת? צריך להשבר בשביל להשאר פה<? (אוף..אני בבצפר עד 6.5 היום ואין לי כחחחחחחחח בלעע)
ר רועי מצורן New member 24/2/04 #7 תודה רבה... איזה אנשים נחמדים אתם איזה קבלת פנים... חחחח חוצמזה אני משועמם אז מי שגם ( חרוז מטורף) דברו איתי באיי סי קיו...
תודה רבה... איזה אנשים נחמדים אתם איזה קבלת פנים... חחחח חוצמזה אני משועמם אז מי שגם ( חרוז מטורף) דברו איתי באיי סי קיו...