נשברתי

לוחם770

New member
נשברתי

השוק שבר אותי לאחר הפסדים צורמים ועשיתי טעות של מתחילים עשיתי 3 עיסקאות בגובה 1000000 $ 1:100 מההשקעה המקורית כל העיסקאות הנם בביצוע מיידי שלושת העיסקאות עברו בהצלחה והרי הפירוט שלהם טרייד 1 בשעה 15:15 לונג 1.5808 מכירה ב 1.5820 רווח 1200 $ (ביצוע בטייק פרופיט) טרייד 2 בשעה 15:34 לונג ב1.5829 מכירה ב 1.5833 (הטייק פרופיט היה ב1.5839) טרייד 3 בשעה 16:35 שורט ב 1.5855 מכירה ב 1.5849 (הטייק פרופיט היה ב1.5844) הסיבה שעשיתי את זה הייתה מאחר שציפתי לעלייה גדולה ובעסקה השלישית תיקנתי יחד עם השוק ובמרווחי זמן קטנים בין פתיחת העיסקה לסגירת העיסקה אלו שלושת העיסקאות היחידות שבוצעו לא על פי הוראת פתיחת התיק (שנועד לעיסקאות בסדר גודל של 100 K) מכיוון שמאד חששתי מתנודות קיצוניות כמעט ולא חיכתי לטייק פרופיט אלא פשוט עצרתי כשהרגשתי מעט פחד מהגרף (אני מאמין שאתם מכירים את ההרגשה הזו) מה אתם אומרים על הפחד הזה שלי ואם תוכלו לספר על חוויות דומות שהיו לכם בימים האחרונים אני (ואני מאמין שעוד הרבה אחרים) היו שמחים לשמוע על כך - כי סך הכל כולנו בני אדם) בכל מקרה אני נכשלתי רק מזלי שהפעם הייתי על הכיוון הנכון ולא הייתה לי הפתעה לרעתי...

לוחם770

New member
וכמובן שחוזרים

לכללים המקוריים כרגע התיק עומד על 10485 $ שיהיה בהצלחה לי ולכולם

abramov88

New member
שאלות על שיטת מסחר

היי אני פחות אוכל לעזור לך עם התחושה אבל יש לי כמה שאלות דברת על טעות של מתחילים, תוכל להרחיב יותר (בתור מתחיל לפחות אני אלמד מנסיונך) והעלת עוד משהוא על הוראת פתיחת תיק ללוט\ אם תוכל לכתוב על שיטת המסחר שלך השיטה שסיגלתי לעצמי (בשלב זה בדמו בלבד) תכנון יומי - כל ערב בודק את הידיעות עובר ומנסה לנתח את הגרפים ומציין לעצמי איזה הזדמנויות אני רואה למחר כל זה ללא כתיבת פקודות מוכנות מראש. כניסה לפוזיציה מתבצעת באותו יום על פי ניתוח טכני בסיסי (מגמות, ממוצעים, פריצות) כניסה במינוף נמוך (1X10) עם חישוב SL מראש כש התכנון הוא מגמה של כמה שעות כדי להעלות את אחוז הרווחיות במידה ואחת הפוזיציות "תפסה" מגמה אני "מגרד" רווחים במינוף גבוה יותר (1X50) ועד שאני לא סוגר את הפוזיצה הממונפת אני לא זז מהמסך. כרגע השיטה עובדת, האם יש לכם המלצות לייעול השיטה? ובנוסף ספרים למט"ח/ניתוח טכני שאתם ממליצים? תודה מראש!

למעלה