נשברתי לגמרי

שום עציצים ושום פרחים ../images/Emo141.gif

הכוונה היתה כמובן שדניאל (Last day) תשים לב לכך שהיא עלולה לחשוף את עצמה, וגם שאנשים אחרים כאן (אם הם מכירים את הדף שלה ב- MY SPACE) ישימו לב שאולי היא לא מעוניינת להיחשף. ולגבי הצעתך "לסמוך קצת על שיקול דעת של אנשים"... להזכירך, לפני שנה וקצת, נחשפו כאן הפרטים המלאים שלי בגלל טעות תמימה של גולשת, ללא כוונת זדון. עד שאותה הודעה נמחקה ע"י תיקי, פרחה נשמתי (למרות שהיא מחקה את זה מייד כשביקשתי). ככה שגם אם אני מאמינה בכוונותיהם הטובות של אנשים, זו עדיין לא סיבה לסמוך על שיקול דעתם. ותחשבי על זה...

last day

New member
בכיף ../images/Emo13.gif

רק אל תבהלו מהתמונות
פתחתי עמוד אישי בMYSPACE במטרה תחילה לדבר עם יפנים ולהכיר את התרבות היפנית ולשפר את השפה שלי (תוכלו לראות שרב התגובות הם של יפנים
) לא חשפתי באתר שום פרט אישי עלי חוץ משמי ותמונות, ואין לי מה להסתיר את האתר, הוא גלובלי ואם מחפשים טוב טוב אפשר למצוא אותו כך שמיותר להסתיר http://www.myspace.com/liliumz עכשיו הלכתי לעשות כל מיני סינג'ורים של אמא

Silly Dan-D... אהבתי... "../images/Emo194.gif" אמיתית

תגידי - את "ספר חמש הטבעות" את מכירה אולי?... אם לא - אז שווה ביותר... ממה שהצלחתי לראות בעמוד האישי שלך - את שובבה לא קטנה.... אז, ח"ח (חיובי חזק) לאמאשלך שמצליחה לסנג'ר אותך אף על פי כן ולמרות הכל... דרך אגב - איזה שיר בדיוק שמת שם?... אמנם קצת רועש אבל, בכל זאת לטעמי...

יעלי גם אני הייתי שם. ....נשמה

בע"ה ואני עם טוראט מאוד קשה לאחר ניתוח ראשוני לטוראט בארץ לא ממש עוזר . אני נשבעתי שהילד שיהיה לי בע"ה לא משנה איך הוא יהיה ומה יהיה לו אני ישריש לו מהרגע הראשון שיצא לאויר העולם שהוא הכי טוב הכי נבון מוכשר מקסים יפה ומדהים. רק כך הוא יאהב את עצמו. את החוסר יחס והאהבה שקבלתי בבית לעולם לא אתן או יעביר לילדים שלי בע"ה יתברך שרק יתן לי אחד ואני ישתוק. תשרישי בה את כל הדברים הטובים שיש בה. וגם מה שאין תגידי לה שאת רואה את זה מהצד. קראתי ובכיתי-מזכיר לי את הילדות שלי אני בטוחה שהיא מקסימה והעיקר מיוחדת!~~~!!

למעלה